אכזבה מחתול

אכזבה מחתול

היה חתול שבא כל יום לחלון חדרי ונתתי לו לאכול ולטפתיו, וחשבתי שהוא חמוד ואוהב אותי. עכשו פתאם ברגע שרט אותי ופצע אותי בלי שום סבה שברורה לי, רדפתי אחריו וברח. כה כעסתי עליו שתכננתי להשאיר לו אוכל וכשיבוא לאכול להרביץ לו, אבל החלטתי שאז ישרוט אותי יותר חזק ולא כדאי. איזו אכזבה שאתה יוצר קשר עם יצור וסומך עליו ואז הוא מתגלה כבוגדני. הייתי בטוח שהוא חתול נחמד ונהדר ורומיתי. מתחשק לי להרוג אותו. כל-כך רציתי חתול ושמחתי מהאפשרות שיש לי חתול ועתה אין לי. לא ידעתי שחתול יכול להיות כה רע, חשבתי שזו חיה נחמדה.

המשך

עתה החתול בא אלי וראיתי שבכלל לא התכון לשרוט חזק, והחלטתי שכדי שלא ישרטני שוב ויעביר לי מחלות, לא אלטפו אלא רק אשים לו אוכל ואסגור את הרשת. אני מקוה שזה קשר שיכול להתקים.

סיפור מוכר

לי יש חתול כבר ארבעה חודשים (פשוט יום אחד ביקש להיכנס הביתה ומאז הוא שם) - ואתה פשוט צריך להביםן שזאת החיה הזאת. זה לא אומר שהחתול הוא רע, בכלל לא - אבל מבחינתו זה כמו משחק, או שהוא לחוץ. אני יודע שזה מעצבן - אני מאוד התרגזתי כשהחתול התחיל פתאום לנשוך - אבל זו חיה תמימה, חיה שלא רוצה להרע לך ולהזיק לך - זה פשוט כך שהם אוהבים להתלטף ולגרגר וגם לשרוט ולנשוך - או כי הם משחקים (במיוחד אם הם גורים) או כי הם לחוצים או מכל סיבה אחרת. אתה צריך להבין את זה ולחשוב אם חתול זו באמת חיה שמתאימה לך

למעלה