אכזבה מחברה...

nikit1

New member
אכזבה מחברה...

היתה לי חברה שבשנה האחרונה עברה משבר מאד קשה- המשפחה שלה התנכרה לה והיא הרגישה הכי לבד בעולם. אז היא באה לגור אצלי, ואח"כ חיפשנו לה יחד דירה וכשהדירה נמצאה- קניתי לה הרבה דברים ואף פעם זה לא היה בשביל לקבל משהו בתמורה. רק בשביל לעזור. וכשהיא נכנסה לקשיים כספיים הלוויתי לה 1000 ש"ח שזה סכום רציני מאד בשבילי- אני סטודנטית. ואז היא מצאה עבודה אבל הכסף לא חזר ולא חזר. אחרי 4 חוד´ היא החזירה לי 150 ש"ח ושבוע אחרי כן עשתה טיפול של 600 ש"ח במספרה! זה כבר ממש הרגיז אותי וגרם לי להתרחק ממנה. בסופו של דבר דיברתי איתה על זה ( אני במינוס 6000 ש"ח כרגע!) והיא החזירה את הכסף תוך חודש אבל מאז היא מאד קרה, לא באה ולא מתקשרת, כועסת על זה שלא ביקשתי ממנה יפה שתחזיר את ההלוואה. אני כ"כ מאוכזבת ממנה, אני מרגישה שעשיתי המון בשבילה והיא כבר לא זוכרת מזה כלום, רק זה שכעסתי (ולדעתי בצדק!).אני לא חושבת שזה משהו שהיתי צריכה לבקש, נראה לי מובן מאליו שצריך להחזיר הלוואות. ממש עצוב לי ואני מרגישה מנוצלת.

J-סיקה

New member
באמת מאכזב

כשאנשים לוקחים קשה להם להחזיר ונראה להם שזה ליגיטימי לאחר בהחזרה אם בכלל... את יצאת הכי בעולם וחברה שלך הפסידה !!!

איתמר.א

New member
הרווחת לדעתי

ויכול להיות שמחמיר , אבל גם אם לא היתה מחזירה את הכסף שלך - היה שווה לך להתנתק ולשכוח . יש חברים ש"עולה" לנו הרבה כסף בשביל לדעת שהם לא חברים ויש כאלה שפחות .... פה זה לא עלה לך כלום בשביל לזהות פן באופייה שבהחלט קשה לחיות איתו , היא הפסידה . לפחות בסיטואציה שתיארת . אל תתעקבי עליה , יש עוד "דגות" בעולם...

גיל051

New member
אני חייב לענות לך על זה !!!

אני רוצה לומר לך שאין חברות טובה ...ואם יש אז מכל הלב ...למרות שאני אישית לא מאמין בחברות אמיתית... אני לא מכיר אותך ואת חברה שלך ולא את המערכת היחסים שלכן ...אבל זה גם תלוי למה היא הלכה למספרה -אולי זה עזר לה לצאת מהמשבר .? שאלת אותה .? יש גם דרך לשאול ולדרוש לגבי ההלואה ... בכל מקרה אני לא חושב שהיא בסדר אבל את לא ציינת מה היא מרגישה ..! אשמח לעזור לך אם תעני לשאלותי ... גיל

nikit1

New member
אני לא כ"כ מבינה מה אתה מנסה לומר

קודם כל- התספורת היתה חודשים אחרי המשבר, הכל מסתדר לה טוב עכשיו- גם עם המשפחה הכל הסתדר, גם יש דירה וגם עבודה והיא מרוצה מהחיים. ואני שוב חוזרת ואומרת שאין שום סיבה להזכיר לאנשים להחזיר הלוואות, זה צריך להיות מובן מאליו! ולשאלתך- כן דיברתי איתה ושאלתי אותה למה היא כ"כ קרה עכשיו ותשובתה היתה- היית צריכה לבוא ולהזכיר (!) לי להחזיר לך את הכסף...ועל זה היא כועסת. נו באמת- להזכיר לה..?

אוליי

New member
לשאלתך ...../images/Emo29.gif../images/Emo9.gif

קודם כל ברשותך ... בת כמה את ..?. מעבר לזה אני לא יודע מה לומר לך.... אולי היא לא שווה אותך .. אולי את נתת יותר מעצמך .. לרוב מקבלים סטירות ולעיתים חיבוק ... הסיקי את המסקנות ... אין לי מה לומר לך מעבר לזה ... היא אולי לא חברה של ממש .. שלך אוליי...

nikit1

New member
אני לא יודעת למה זה חשוב כאן

אבל בסדר- אני בת 23. ואלי אתה צודק, אולי באמת נתתי יותר מדי מעצמי ובכך גרמתי לה לחשוב שאפשר עוד ועוד...

ערן 2

New member
היי...

לצערי קרה לי את אותו המקרה מסתבר שרק ככה מגלים חברים אמיתיים....

היא יצאה מופסדת

אמנם את הפסדת כסף, אבל היא הפסידה משהו שלדעתי לפעמים חשוב יותר מכסף וזה חברות טובה, ואהבה. אז פשוט תשכחי ממנה, דפדפי...

*rinat*

New member
החברה הכי טובה זאת אמא ../images/Emo13.gif

ומי לא שמע על המשפט הזה?! תיראי ממש מרגיז לשמוע על מה שה"חברה" שלך עשתה לך היא ממש אגואיסטית אבל בנות/בנים בואו נעשה לנו חשבון נפש קטן מי לא נפגע מאיזה חבר/ה טובה שלו/ה..... מה שיש לי להגיד לכם שהיום קשה למצוא חברה טובה שאפשר לסמוך עליה בעיינים עצומות ועד שיש כבר אז היא נמצאת אם האנשים שלא מגיע להם!!! אל תתעצבי חמדתי החיים הם מבחן המלמד אותנו לקחים ומסרים שאנחנו צריכים למוד ממנו ולהעביר אותו הלאה לילדינו. רק דעי לך שלחברה שלך לא מגיע מישהיא כמוך

למעלה