אכזבה,מהולה בשמחה

אכזבה,מהולה בשמחה

האכזבה הגדולה היתה אמש. הוזמנתי לטקס חגיגות של הגדוד שבני משרת בו... זמר אורח אייל גולן. הכנתי מצלמות,הבאתי דפים מוכנים לחתימה.....ומי לא בא ? אייל המכעיסן. ברגע האחרון אי הסכמה על המחיר (כמובן שדרש יותר..)וראבק היכן הרחמים? דמעות של עצב ואכזבה + התרגשות כללית מהמעמד הביאו אותי לכתוב כאן. שמחה= בני התקשר לפני כמה דקות ואמר,אמא קניתי לנו את הדיסק החדש של אייל גולן.יששששששששששששששששששששששששששששש לאייל גולן,קצת צניעות לא תזיק ,וזאת כותבת אישה שבהחלט אוהבת את שירך,לא לעולם חוסן.......

מבינה אותך...

אבל בצבא(גם היתה על זה כתבה לפני שנה שנתיים)הם רוצים הופעה,הם צריכים לשלם לאייל על זה כאילו הוא מופיע...כאילו...הבנת?!הם צריכים לממן לו את הכסף שהוא רוצה ואם לא אז.....הם טיפשים!אני חולה על אייל,ואני ממש מבינה אותו,אני אומנם הייתי נותנת איזה שיר אחד או שניים אבל...זכותו...הוא את הצבא עשה,הוא למדינה תרם... את הבנת מה רציתי להגיד? אל תתבאסי כ"כ...אם יהיו הופעות שלו איפושהו אני יודיע!!! ביי!

איתי 16

New member
נכון סימסית צודקת!

הוא לא צריך להיות פראייר מצד שני זה ממש מבאס!

לרגע לא חשבתי שהוא

צריך להופיע בחינם. הציעו לו כסף עבור הופעה לחגיגות היבל של הגדוד ,הוא הסכים וסגרו על מחיר,ברגע ששמע שגם הורים יהיו ביקש להעלות את המחיר ,וזה ממש לא פייר.

למעלה