אכזבה מגברים

LoveRo

New member
אכזבה מגברים

בטח הכורת הזו לא מחדשת דבר לאף בחורה... אבל אצלי האכזבה היא פעם אחר פעם... לפני חמישה חודשים יצאתי עם מישהו יאצנו במשך חודשיים כל הקשר שלנו הוא ר חיפש מה לא טוב בי... אבל עדיין המשיך לצאת איתי... הוא דרש ממני להשתנות... אני תוהה? האם אני עד כדי כך גרועה שבחיים אף אחד לא יאהב אותי כפי שאני? אמא שלי סיפרה לי שבחייה היו לה רק אכזבות מגברים ושגם הגברים שהיו איתה תמיד העירו לה הערות ל המראה שלה... ויש לציין שהיא נראתה טוב וגם עכשיו נראת לא רע. יש לי הרגשה שזה פשוט חוסר מזל לכל החיים שעובר יברושה אני ממש מפחדת מהעתיד ולא ידועת מה מצפה לי בכלל... כפי שאני רוא זה שומדבר טוב. כואב לי שאני רואה איך גברים מקבלים נשים איך שהן ואותי תמיד רוצים לשנות ותמיד מוצאים בי משהו לא בסדר... אני לא מבינה למה? אני כבר בת 23 ולא חושבת שיש בשבילי תקווה לאהבה וזוגיות...

ש חף

New member
העיקר לא להתייאש כלל

יכול להיות שאת מושכת אליך גברים מסוג מסויים, יכול להיות שאת בוחרת אותם לא נכון, יכול להיות שאת לא מנתבת את הקשר לכיוון הנכון. אם זה דפוס שחזר על עצמו הייתי בודקת איפה אני טעיתי. את בת 23!!!! איך כבר איבדת תקווה? (ודרך אגב הגישה הזאת תגרום לך להשאר לבד זה בטוח) יקומו חברותיי שהתחתנו ביגיל 30,שיצאו עם כל העולם,שנשבר להם הלב שוב ושוב והיום הן מאושרות. אני מציעה לך לדבר עם אנשים,לשמוע סיפורים ולראות שתמיד יש תקווה צריך שכל וקצת מזל.

LoveRo

New member
קודם כל תודה על התגובה...

אני התייאשתי כי עד עכשיו לא הייתה לי אהבה... לא היה לי קשר הדדי ויפה. רוב הקשרים שלי היו קשרים מלית ברירה... רק קשר אחד האחרון כן היה הדדי לפחות זה מה שאני חשבתי... אבל יצא שטעיתי... אז איך לא להתייאש?

ש חף

New member
עוד יבוא

בלי הלחץ,בלי האכזבות. וזה שלא היו לך קשרים זה לא באמת אומר משהו...

נרקי

New member
../images/Emo24.gif

גם לי לא הולך כלום .. אבל עדיין יש תקווה בלב כמו שאני אומרת
אסור להתייאש

misty10

New member
נו, הנה סיפור אמיתי מהחיים שלי

ולמרות זאת אני עדיין מחפשת את האחד... ואני יודעת שאני אמצא אותו, והוא אותי ונהיה מאושרים. ואני כבר בת 33 עד לפני כחודש הייתי עם בחור שאחרי 3 חודשים כבר עבר לגור איתי, דיברנו על חתונה ילדים, דירה ומה לא... למרות הקשיים שהיו בדרך (והיו לא מעט: הוא לא אהב את את העיסוק שלי (אני גם מסז'יסטית), הוא רצה לשנות אותי למה שנוח לו, ניסה לנתק אותי מחברים ומשפחה ורצה שאהיה רק שלו וזה רק על קצה המזלג) גרנו ביחד 3 חודשים, והתחלנו לדבר על חתונה... הוא התחיל עבודה חדשה ואחרי 4 ימים שהוא התחיל הוא בא אלי עם יציאה כדלקמן: יש לי תוכנית מגירה, אם בינואר אנחנו מחליטים לא להתחתן אני מתחיל עם בחורה אחרת שפגשתי בעבודה... וכו'... כמובן שבאותו יום (אחרי שהתאוששתי מהמכה כשעתיים אח"כ) הודעתי לו על הפסקת החברות, וכן שילך עם הבחורה מהעבודה ושיהיה להם בהצלחה. מאותו רגע הוא התחנן לחזור (כי הוא היה במצב מביש של חוסר כסף ואז הוא היה צריך לחזור להורים שלו עם הזנב בין הרגליים, וזה בדיוק מה שקרה) וכמובן שלא החזרתי אותו. כאב לי כמה ימים ו... אחרי שבוע התחלתי לצאת עם אחרים. ולא!!! אני לא יצאתי עם אחרים כדי לשכוח את הבחור שכן אחרי יום הבנתי שהייתי עם בחור מגעיל וזה פשוט התחיל לדחות אותי ואחרי שבוע כבר לא הבנתי מה מצאתי בו. אז... בהצלחה, לא להרים ידיים ואת צעירה מאוד... זה יגיע...

איזה עצוב.....העולם השתגע? תשובות!!!

זה רק מזכיר לי את השנה השיט שיט שיט האחרונה שעברה עלי, כל כך הרבה אכזבות מגברים וכל זה בשנה אחת...לי... שכל חיי הייתי תקועה כמה שנים טובות עם כל חבר , שתמיד בזוגיות של גרים יחד ומדברים על חתונה ..עוברת עלי כזו שנה של להכיר את כל הבחורים הלא נכונים.. הראשון עזב אותי חודשיים לפני חתונה, כאן התחיל המשבר, הנפילה .. השני שהסתבר שיש לו עוד חברה, השלישי שהיה פשוט תייר והיה חייב לעזוב אחרי 3 ח' מדהימים יחד ולשבור לי את הלב , הרביעי שפשוט היה צעיר ממני ב 5 שנים והחמישי והאחרון שסתם היה שרוט מחברה שנטשה אותו ופחד לתת מעצמו אז כן זה עצוב ואני שואלת את עצמי זה אני , אנחנו ? או שהעולם השתגע????

LoveRo

New member
כן העול םהשתגע מזמן...

אין צדק בעולם... זה כבר הבנתי מזמן... ואנשים יכולים לפגוע אחד בשני מתי שמתחשק להם... בחיים הקצרים שלנו במקום לתת את הטוב אחד לשני פוגעים אחד בשני בלי הפסקה...

LIA07

New member
לא להתייאש בחיים ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

ואל תהיי עם משהו שמנסה לשנות אותך...תהיי מי שאת...ומה שאת ואל תידאגי מתישהו האחד יגיע... גם אני מחכה לו....

היי מתוקה.

דיברתי לפני כמה ימים עם שחף על מסכנה שהגעתי, אמרתי לה איך זה ייתכן שאני רואה זוגות נשואים באושר, איך זה יכול להיות ש[בלי עין הרע] טוב להם והם ממש משלימים אחד את השני ורק אני [ובטח עוד כמה] תמיד נופלים על הדפוקים, תמיד אני מוצאת את עצמי במערכת ייחסים בעייתית כך או אחרת? האם זה לא בגורל שלי [ושל עוד כמה] להיות מאושרת עם גבר? הגעתי למסכנה שכמעט כל אחת שנשואה באושר היה לה עבר לא משהו עם גברים. אני מנסה לאמר [הולך לי טוב? מבינה אותי?] שאולי כרגע אנחנו מתאכזבות מגברים כי הם לא בשבילנו, כשיגיע הרגע שלנו להיות בזוגיות יציבה ונכונה גם אנחנו נמצא את הגבר שלנו והאושר שלנו בו זמנית. בקשר אלייך אל תתני לאף אחד לערער אותך, הביטחון שלך חשוב מאד [גם לרושם ראשוני] ברגע שתהיי מספיק חזקה עם בטחון עצמי גבוהה ויבוא גבר ישר תדעי אם הוא בשבילך או לא ואם לא אז הלאה כך אחד ועוד אחד עד שיגיע זמנך למצוא את הזיווג האמיתי שלך. הכי חשוב [הלוואי ואקשיב לעצמי לפעמים
] "תעשי רק מה שאת אוהבת, רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב"
בהצלחה

ש חף

New member
מי המסכנה?

ואיך את כותבת בפורום שאת מגיעה למסקנות משיחות איתי (זה הורס את לי את התדמית) וזה לא בדיוק מה שאמרנו אבל עזבי אותך,שיחת בנות קלאסית
<איפה אני?? אני עסוקה
ועייפה אז קצת פחות פה אבל עדיין פה מבטיחה לתקשר איתך ולא בטלפתיה בקרוב>

למעלה