אכזבה מאהבה

קורל101

New member
אכזבה מאהבה

הי קוראים לי קורל ואני לומדת בכיתה ח'. הבעיה שלי היא שהגיעה אלינו משלחת מלוס אנג'לס ואני אוהבת שם ילד שקוראים לו ג'יסון. אבל יש לי חברה שקוראים לה דנה שהתאבה בו ולפי השמועות הם כבר הצתרפתו(למרות שאני לא חושבת שצריך להתנשק רציני בגיל הזה{13-13.5} דנה היתה החברה הכי טובה שלי לפני שנה וחצי אבל מאמצע כיתה ז' היא התחילה להשתנות בכיתה ו' כל יום בערב ישבנו ודיברנו לפחות שעה בטלפון וכדי שלאחת זה לא יעלה יותר מידי אז כל 10 דקות ניתקנו ואחת אחרת היתה מתקשרת לשניה ולהפך. חוץ מזה אני אוהבת ילד מהכיתה שקוראים לו לי והוא לא שם עלי... אז עם למישהו יש הצעה או טיפ לתת לי לגבי דנה ג'יסון או לי אז בבקשה בבקשה תתנו....
(זאת פעם ראשונה שאני נכנסת לאיזשהו פורום בכלל לא רק של תפוז אנשים...)

לכתוב מכתב

משהו חמוד מקסים ואמיתי עם המייל שלך והמסנג'ר או ה-ICQ שלך ולהגיד לו שישמור על קשר הכנות היא המפתח להצלחה לכל דבר

קורל101

New member
תודה על

העצה אבל אני כנראה יותר מידי מתבישת כי זה לא בא לי טבעי גם חברה הציעה לי את זה אני יודעת שזה משפט נדוש אבל זה נורא קל להגיד כשאת לא בתוך הסיפור אבל עם זה קורה לך זה קשה נורא גם שלחברה שלי היה חבר גם אני אמרתי לה תכתבי מכתב זה הכי יעזור אבל עכשיו אני יודעת רק שאני בתוך המצב והבעיה פוגעת בי כל פעם שאני רואה אחד משלושתם(ג'יסון לי ודנה...)

sovs

New member
את צריכה לתפוס תעוזה

מקווה שרשמתי את זה בעיברית נכונה ואם לא אז אני מתנצל ומקווה שתביני את הכוונה. את צריכה להסתכן ואת יודעת מה לא להסתכל על הבושה ולא להסתכל על העתיד אלה פשוט לעשות משהו שהוא מעבר לכל הציפיות. אני יודע שזה נשמע כל כך קל במילים, אך במעשה זה הרבה יותר מסובך. אז מנסיון, מדי פעם זה שווה לעשות את זה מכיוון שזה פשוט יזיז לאנשהו את העניינים וככה לפחות לא סתם תרגישי רע ותוכלי להגיד שכן ניסית ושכן עשית. אך זאת כמובן דעתי האישית, ומאחל בהצלחה בכל אחת מהדרכים שתבחרי לפעול. לילה טוב

תגובה

גם אם יצא קשר ידידות, טוב. נסי ליצור קשר עם כל מי שמענין אותך, זמי שיחות ופגישות, התעניני בחייו בעדינות והשתתפי ברגשותיו. אם תהיי רצינית עם אנשים ותראי להם שאת אוהבת אותם, הם יעריכו אותך ויותר ירצו להתקרב אליך. חבל שחברתך נפרדה ממך. אם היא חשובה לך, כדאי שתנסי לחזור אליה לקשר, באותו אופן. שאלי אותה מה חדש בחייה מאז נפרדתן.

למעלה