איזה בלבול, הוא עזב אמר שאני חונקת, אחרי שנתיים שבר את ליבי ימים של בכי ואח אח אח...... איך שגלגל מסתובב, הוא מתקשר בוכה הוא מתגעגע הוא לא יכול יותר.. רוצה לחזור, נו לא אידיוט?
לפעמים צריך איזו פרידה שכזו כדי להכניס דברים לפורפוציה. עכשיו הוא יודע בוודאות איך הוא מרגיש ושהוא לא יכול בלעדייך. לא נראה לי שכדאי לפספס הזדמנות שכזו.. מצד שני, הוא פגע בך. מי אמר שלא יפגע שוב או שלא יעזוב בפעם הבאה ש´תחנקי אותו´ ? אם הוא רוצה לזכות בך מחדש עליו לעבוד קשה מאוד ולהוכיח את עצמו. עליו לעשות אקט שיוכיח עד כמה הוא רציני ומה הוא מוכן לעשות (נישואין?חיזור?ייעוץ מקצועי?). בכללי, אולי כעת זה הזמן לעשות חשבון נפש. אם את לא רואה אותו כבן זוג לנישואין, אולי הגיע הזמן לעשות ניקיון ולשדרג למודל חדש ומשופר. אם תחזרי אליו למרות הכל אולי תצטרכי שוב לסבול מפרידה..
אם נפרדים לעולם אין חזרה כי אם אי אפשר היה לגשר על הפער ולא יושבים ומדברים אז החזרה לא תעזור אבל עכשוו אני נמצאת במערכת יחסים שנפרדנו וחזרנו ונכון שתקופה ארוכה חשבתי שהינה כל יום זה היום האחרון אבל לאחר שיחה והבנה שזה לא ככה יש לי משהו אחד להגיד מה כבר יכול להיות שתפרדו שוב ביג דיל בהצלחה