אכזבה בת"א

תוכון1

New member
אכזבה בת"א

מ"מ בודד היום. 76 במערכת. מדהים שהשמ"ט מדד פה כ-113 מ"מ ! כרגע גשם קל.

oren3110

New member
:O

אצלי מחצות 18 מ"מ והיום ירד ברד כבד....וס"ר הכי טובות שהיו מתחילת העונה....

supercellstorm

New member
תוכון אתה בטוח?? בכל אופן כרגע

עוד מבול...! ירדו בת"א כמויות מרשימות במערכת הזאת.

תוכון1

New member
4 מ"מ בלילה

+1 מ"מ בבוקר. בקושי ירד גשם היום. בכל אופן, עושה רושם ש-cb נכנס לפה.

supercellstorm

New member
סנסציה! המערכת הזאת שינתה את

התמונה לחלוטין- מעל 100% משקעים ממש כמעט בכל נקודה- ואני לא מדבר על 1% אלא על 13% יותר,כדוגמת ת"א, 22% יותר ממה שאמור לרדת באצבע הגליל, 24% יותר בגולן! חברים זה מרשים מוד לדעתי-וזה עד השעה 8:00 בבוקר, כך שגם הדרום יכול עוד קצת להשלים פערים.

oren3110

New member
גל איפה עכשיו הס"ר שדיווחת עליה קוד

קודם שהיא מעל הים?

supercellstorm

New member
היא עברה והרידה כאן גשם מכובד

והטמפרטורה צנחה, היה מדהים- אני אוהב את ימי השמש שבבת אחת הופכים לגשומים וקרים-כל ענן מכיל בתוכו את המערכת שממנה בה,עם כל האופי,והרוח

nuri67

New member
כמויות גשם במושבים בדרום

‏25/12/2005 לוח גשם 2005-2006 24.12.05 שוקדה-20 פטיש -16 תאשור-13 ניר עקיבא-23 25.12.05 שוקדה 32 פטיש-18 תאשור-23 ניר עקיבא -25

סיכומים עושים ב-31/12

הנתונים שיש לנו מהשמ"ט הם עד 8:00 היום בבוקר . באיזור הצפון לא ירדו מאז כמויות כל כך גדולות כך שאני מעריך שנסיים את המערכת הזאת בצפון עם בין 100%-120% מהממוצע , אבל !!!! יש לנו עוד 6 ימים עד סוף החודש והממוצע הזה ככול שיעבור הזמן ילך וירד . לדעתי באיזור הצפון החודש יסתיים בסביבות הממוצע !!! ולא מעבר !!!! במרכז ביגלל שעוד יורדים גשמים יפים גם היום יסגרו את החודש בסביבות הממוצע + 10% . לסיכום : החודש הזה יסתכם כחודש חם מאוד מהממוצע !!! ומבחינת מישקעים הוא יהיה בסופו של דבר חודש ממוצע . אבל שימו לב אנחנו ניכנסים ליותר משבוע בלי גשם כך שהנתון היפה הזה ממוצע + ככול שיעבור הזמן . וכמה מילים לבועז : אתה חזית חודש גשום מאוד מהרגיל וגם קר מהרגיל , בזה היה לך טעות רצינית ואתה צריך להודות בזה . בתחזית החודשית צפית 2 מערכות החודש , אחת 14-17 והשניה 24-31 את המערכת הראשונה אני לוקח כהצלחה מלאה (למרות שהצפי לשלג היה למערכת הראשונה) . המערכת השניה אפשר להיסתכל עליה כהצלחה וככישלון : הצלחה - צפית מערכת גדולה ורצינית . הכישלון - היא היתה מאוד קצרה , צפית אפיק רום סטטי שיוריד גשמים במשך שבוע בלי הפסקה , זה לא מה שקרה . את עניין השלג אני לוקח כהצלחה .

אהה סליחה עמית,אבל אני רוצה להגיד ל

לך משו!! איך יש לך החוצפה לבוא ככה ולהתנפל על בועז?!?! תקשיב סה"כ הבנאדם בא להגיד לנו מה הוא רואה לכל השנה אבל בפירוש הוא כל פעם חוזר ואומר שהכל יכול להשתנות!!!!!!!!! זה ממש מעצבן שככה אתה בא ומשפיל אותו מזה אתה צריך להודות מה הוא שפוט שלך?!?!? כולם טועים ובמקרה הזה הכי הרבה טועים והוא לוקח סיכונים הוא יכול ללבוא ולהגיד אולי יירד גשם מתישהו החודש או כלום בכלל תגיד תודה שהוא בא ואומר לך בכנותמה הוא רואה ואם הוא טעה באים אומרים לא נורא פעם הבאה לעודד אותו יותר להצליח וסליחה איך שפניתי אלייך כי אני עצבני כללי אבל באמת תחשבו לפני שאתם ככה משפילים אדם!!!

מדהים איך אפשר תמיד להתאכזב

אתם צוחקים על האובססיה שלנו לשלג. מה עם האובססיה שלכם למילימטרים...? היו עכשיו 3 ימי חורף מעולים. מה זה משנה מה בדיוק כתוב במד הגשם ??

natigr

New member
../images/Emo127.gif מערכת גשם מדהימה לצפון ולמרכז

כשאפילו הדרום חגג ביום שישי.

amir rg

New member
השמ"ט לא מדד בת"א 113 אלא 95

ה-113 זה 113% ממה שהיה צריך לרדת עד עכשיו

תוכון1

New member
28 מ"מ נוספים ירדו לפני זה

הכמות היא מ-8:00 בבוקר אתמול. לפני המערכת הזאת הם היו שם עם 147 מ"מ וכרגע עם 260.

באילת מרבית היום מעונן עד...

מעונן חלקית בלי גשם רוח מערבית קלה ראות טובה טמפ' 18 מעלות

למעלה