אכזבה בתחילת קשר

simpla

New member
אכזבה בתחילת קשר

הי חשבתי לשמוע מה דעתכם בנושא קצת רגיש ...

הכרתי מישהו , וחשבתי שאם אוהב את האישיות אוכל להיכנס גם לזוגיות, כי אישית לוקח לי המון זמן להיפתח , יש כימייה
בינינו נפגשנו כמה פעמים

בעיקר נעים לי איתו והוא משרה עליי הרמוניה ורוגע ,

התנשקנו די הרבה זמן בסוף הדייט האחרון ,
אני טיפוס ממש חושני , הכל עובר לי דרך הרגש, אני אוהבת גישה מאד רגישה וחושנית בנשיקה , כזו שאתה ממש מרגיש
את הפרטנר שלך בה ,הנשיקות שלו גולמיות מסורבלות , ללא רגש מכאניות כאלה,
לא רק שהן לא קירבו בינינו הן פשוט הרחיקו אותי מכל הרעיון ,

לפני שאני מסיימת את ההתחלה הזו מישהו פה התנסה במצב כזה ? מה דעתכם ? כנראה שזה לא נועד לי ? לשחרר ?

פתאום אחרי הנשיקה הזו משום מה הוא היה נראה לי הרבה פחות נחמד ורגיש ,

מקווה לשמוע מכם צדדים להיכרות הזו ,

Aski7

New member
התשובה בגוף השאלה..

גופך יודע הכי טוב.
אולי הוא ישתפר.. אבל להתחיל בתחושה כזו נראית לי טעות.

shirael

New member
נשמע באמת לא מבטיח, אבל-

פעם ראשונה היא לאו דווקא מייצגת. פשוט מניסיון אישי - ב-2005 היה איזה בחור, מצא חן בעיני מאוד אבל בערב הראשון שהתנשקנו היה די פושר. לא התלהבתי בכלל.
בפגישה הבאה הוא כבר גרם לי לשנות את דעתי, ומאז ועד היום הבחור הזה מחזיק בתואר המאהב הכי טוב שהיה לי (רק חבל שהקשר נקבר אחרי ארבעה חודשים..)
אקיצר מה שאני אומרת, נשיקות ראשונות יכולות להיות מבאסות וטוב שאת עם האנטנות כדי לקלוט מה טוב לך ומה לא, אבל רק מחמת הספק, אם את אומרת שנעים לך איתו, הייתי נותנת לצד הפיזי עוד הזדמנות.
אחת.

קארניו

New member
הוא יכול להיות נחמד ורגיש עד לקירבה הפיזית

אם את לא נמשכת אליו והוא לא מעורר בך ריגוש מיני אלא יותר דחייה מאשר משיכה , אז כמובן שהנשיקה לא תמצא חן בעינייך והוא עצמו יראה מסורבל וחסר חן ובעיקר טעם .

Ricca

New member
יצא לי להתנסות..

בגיל הרבה יותר צעיר. בצבא..
המכאניות שלו נבעה מחוסר נסיון, ועם הזמן הוא השתפר, ואפילו היינו שמונה חודשים שלמים ומאושרים יחד.

אם אתם אכן בגילאי השלושים, זה נשמע די אבוד, לא?

seeyou

New member
"אם אוהב את האישיות אוכל להיכנס גם לזוגיות"

בעיקרון בני אדם "מתחברים" כמו שברים בחשבון -הכוונה על בסיס מכנה משותף
כתבת ש"כימיה" עם בן זוג חשובה לך מאוד
מתברר(כמו אצל כולנו) שזה לא מספיק
יש צורך גם תחום ה"פיזיקה" -נשיקות

בשלב הבא יהיה צורך בבדיקה בתחום הסקס
עם הז\מן גם התיזמון בציפיות
בקיצור-תמיד יהיו לך(לנו) "מכשולים" להגשים את הבן/בת זוג החלומי

The more you expect, the more you get disappointed in life.

יוסי

simpla

New member
מעניין מה להגיד לו בשיחת סיום ?

הרי לא מדובר בו אלא בכימיה שבינינו , שלא עובדת ,

אולי הלחץ שלו מוצדק , אם הייתי נמשכת אליו היה לו יותר נינוח בקרבתי מן הסתם ...

simpla

New member
אם בן הזוג שלי לא היה נמשך אליי גם הייתי נלחצ

ת, יש מנגנון כזה שאם אתה רואה שבן הזוג לא ממש בעניין פתאום אתה קצת יותר לוחץ , זה מה שקרה פה לדעתי ,

הוא התחיל ללחוץ על יותר פגישות וכו', ונשארתי עם השאלה ההוגנת : מה אני אומרת לו ?.... אני אוהבת לשחרר דברים כאלה עם המון חיבה ואמפתיה, זו הסיבה שאני שואלת ...

שלום לך

הייתי במצבים דומים לשלך לא פעם

אם כבר החלטת, פשוט תגידי לו שלמרות שיש כימיה טובה את מרגישה שזה לא משהו שיכול לעבוד
ואם הוא ישאל למה, לדעתי תגידי לו למה
לדעתי אם אדם מבקש כנות, אפשר ורצוי לתת לו אותה

את מוזמנת לכתוב לי לפרטי בכיף

simpla

New member
דבר נוסף

חוץ מהפרשי הקצב - הוא רוצה קשר זמין יותר, אני זקוקה לזמן , וכולנו צודקים :) , כולנו אנושיים , וזקוקים אחד לשני , אם במבחן הכימיה הגופנית היינו מסתדרים - זה היה פותר את הבדלי הקצב,

דבר נוסף - אני כן שמה לב ומאד ואינטואיטיבית לגבי נושאים כמו : עיניים קטנות ופה קטן ולא כל כך סימטרי = חוסר אמפתיה, מעניין איך היו נראות הפגישות שלנו בהמשך ... , מעניין מה דעתכם בעניין , טוב זה כבר נגמר , לא נחפור

seeyou

New member
"מעניין איך היו נראות הפגישות שלנו בהמשך"

עיניים קטנות ופה קטן

צרפתי קישור שיכול לעזור לך עוד ליפני הנשיקה הראשונה

יוסי

simpla

New member
עיניים קטנות לא נורא אך בצירוף עם

פה קטן - ובכן - לא יותר מידי רגש או הכלה , יש לי עשרות ספרים בנושא ,היה פער בין שפת הגוף למה שהצהיר ( אחכה לך וכו' ) , אני נמשכת לגברים עדינים ואפילו מקצינה לכוון אלה שקצת פסיביים או משחקים אותה כאלה , זה עובד עליי נהדר :) , או שנוגעים בקלילות ולא בחפירות ידיים ולשון ...

מן הסתם כל זה לא היה מציק לי יותר מידי אם היתה טיפונת משיכה בינינו או רגש עדין / מעודן במגע שלו ,

אבל איך אומרים : זו רק אני , מישהי אחרת עשוייה היתה להתלהב בטירוף , כל אחד וההעדפות הפיסיות שלו :) ,

קארניו

New member
כמו שכתבתי לך כבר אתמול

את לא נמשכת אליו מינית ולכן הנשיקה והמגע שלו מעצבנים ודוחים אותך
ולכן אין סיכוי שזה ישתנה . כשאין משיכה הקשר ידעך במהירות .

למעלה