אכזבה בעבודה

kalanit23

New member
אכזבה בעבודה

שלום עד אתמול עבדתי כשבועיים במקום חדש,העבודה נחמדה למרות שאין הרבה כי אני עדיין לא הספקתי להכיר את כולה ואתמול הבוס שלי פיטר אותי בגלל שהוא טוען שהוא לא צריך אותי בגלל המצב הוא היה ממש כנה איתי אך אני עדיין חשדנית ואני ממש טוחנת את הנושא כי זה פגע לי באגו ומשום מה כל העבודות שאני עובדת בהן הן ממש הופכות לזמניות כל פעם בגלל סיבה אחרת וזה משגע אותי. כשהגעתי לעבודה הזו השתדלתי כל כך בשבוע הראשון שכבר נעשיתי חסרת ביטחון ושפיתחתי מודעות לכך, הורדתי לחץ ועשיתי עבודה טובה. הבוס שלי לא מפרגן ולא מעביר ביקורת כך שלא ידעתי מה הוא חושב עליי באמת אבל שאלתי אותו מספר פעמים אם זה בגלל משהו שעשיתי לא בסדר והוא טוען שלא למרות שבתחילת השיחה הוא טען שהוא מחפש מישהי מבוגרת יותר ומנוסה לסוג משרה אחר לשיווק. אני ממש לקחתי את זה קשה וזה הוריד לי את הביטחון קשה לי להירדם ואני לא מסוגלת לחשוב על עצמי יוצאת שוב למירוץ המטורף של חיפוש עבודה מאיפה להביא את הכח והסבלנות לקבל ? תודה

ניקולי

New member
זה באמת מבאס

החיפוש אחר עבודה מאוד מתיש ומייגע ועוד כשמוצאים עבודה לאחר מס' שבועות מודיעים לך על פיטורין. אני מניחה שבסופו של דבר תמצאי עבודה אחרת בקרוב..אל תעסיקי את הראש שלך מדוע על מה ולמה פיטר פיטר אין מה לעשות הרי שלא תוכלי לשכנע אותו להחזיר אותך לעבודה נכון?? אז כל שנשאר לך לעשות זה להמשיך לחפש ולשים לב יותר לדברים כגון: עבודה נטו אולי אלו שפיטרו אותך ראו בך ילדה לא מנוסה בעבודה?? תראי הוא אמר לך שהוא מחפש מישהי יותר מבוגרת ויותר מנוסה לכי תדעי. בכל אופן אני מאחלת לך בהצלחה בכל אשר תפני

כלנית

אכן מצער שמפוטרים מי כמוני יודעת גם אני מפוטרת טריה. אבל במציאות שלנו היום אכן יש בעיה קשה ומפטרים המון אנשים. לצערנו בהרבה מקומות להרבה מעבידים לא נעים בכלל המצב הזה של הפיטורים אבל אין להם ברירה בגלל שהמצב במשק כל כך מחורבן. קורה לרבים מהם שהם מתחילים להמציא תשובות בנושא העיקר לא להיות נבוך מכך שהם נאלצים לפטר אותך. אז קחי את זה בהבנה ופשוט תקחי שוב את העיתון של שבת ושוב את העיתון המקומי של עירך ושוב תתקשרי לכל חברות כ"א ואת תמצאי מי שרוצה עבודה מוצא עבודה. אם את באמת מחפשת עבודה ולא משנה לך מה לעשות אז יש דרישה תמיד בתחום של שירות לקוחות, טלמרקטינג וסקרים. הכי חשוב להישאר אופטימית.

למעלה