אכזבה בבל'ק

amirhir

New member
אכזבה בבל'ק

כאן וזה אחרי שהמלצתי לכמה חולי צליאק להגיע לשם לארוחת המבורגר-צ'יפס-בירה... אמיר

amirhir

New member
כמובן שהכוונה לבלק

אין דבר כזה בל'ק

amirhir

New member
שני רבדים לאכזבה

1. כבר אין מקום נורמלי לאכול ארוחת המבורגר, אלא אם מסתפקים בארוחה נטולת פחמימות. גם ההמבורגרים פחות שווים בלי התוספות. 2. כנראה שלא השתנה שום דבר במטבח שלהם, כך שבפעמים הרבות שאכלתי שם ארוחה מלאה בעצם סיכנתי את עצמי בחשיפה לגלוטן. אני שמח שיש שם יותר מודעות לכללי ההכנה של אוכל ללא גלוטן, אבל זה גם קצת מאוחר, וגם כן חצי עבודה. אם כבר משקיעים בלחמניות ללא גלוטן ובבירה ללא גלוטן... אמיר

d a p h n a

New member
אולי תפרט

מה בדיוק קרה שם, כדי שנבין מה לא מצא חן בעינייך, כי ההודעות שלך די קריפטיות ולא מפורטות ולכן אי אפשר להבין מהן מה בדיוק מקור האכזבה.

d a p h n a

New member
ואגב, גם בדאקס וגם בהאדסון יש

המבורגרים עם לחמניה נטולת גלוטן ותוספות פחממתיות שוות.

amirhir

New member
זה בגלל שאני לא יודע לשים לינק כמו שצריך ../images/Emo10.gif

אז עד שאני אלמד לקשר את ההודעות שלי בפורום ביקורת מסעדות הנה תקציר הפרקים הקודמים : הגעתי אתמול לבלק בעזריאלי עם המשפחה והזמנתי, כמו עשרות פעמים בעבר, המבורגר עם גווקמולי וצ'יפס. המלצר מייד אמר (וגם אישר עם המטבח) שהרשת מתחייבת לגבי הגלוטן אך ורק על ההמבורגר. כל תוספת להמבורגר / צ'יפס/ מנה אחרת (מלבד הקינוח ללא גלוטן), עשויים להכיל גלוטן. בקיצור - ברור שיש כאן מדיניות חדשה, כי הזמנתי את המנה הזו המון פעמים בעבר, ואף פעם לא אמרו כלום על גלוטן בצ'יפס או בתוספות להמבורגר. כמו שכתבתי כאן, זה גם מדאיג לגבי העבר וגם מוציא את החשק לבוא לבלק כשרעבים. על זה שההמבורגר היה טעים, והשרות בעייתי במקצת אפשר לקרוא בהודעה שלי בפורום ביקורת מסעדות (ברגע שאלמד לעשות קישור שעובד...) ושוב סליחה על המייל הקריפטי עם הקישור שלא עובד. אמיר

../images/Emo101.gif טכני - הוספת קישור

1. פותחים את האתר או הודעה שברצונך להכניס כקישור. 2. עושה "העתק" לכתובת. 3. חוזר לחלון ההודעה שאתה כותב. 4. מגלגל קצת למטה ולוחץ על "קישורים בתוכן ההודעה" (נמצא מתחת לאייקונים). 5. עושה "הדבק" בחלון השמאלי שנפתח (איפה שכתוב "קישור:") 6. כותבת מה שאתה רוצה שיוביל לקישור בחלון מצד ימין (איפה שכתוב "מחרוזת מתוכן ההודעה:") 7. כותב בתוכן ההודעה את אותה מילה שהכנסת ל"מחרוזת מתוכן ההודעה:" ואותה מילה תוביל לקישור וגם תופיע בכחול.

טליאמתי

New member
או שיטה נוספת:

1.נכנסים לאתר הרצוי/ההודעה המבוקשת (אם זאת הודעה בתפוז- יש הכנס אליה ע"י לחיצה על העיגול שמצוי מימינה . כך זה לפחות בקומונות:)) 2. עושים העתק של הכתובת למעלה. 3. חוזרים למקום אליו אתה רוצה להעתיק את ההודעה. 4. כותבים- לינק- עם שני קוים מגבילים (צמודים לאותיות-ללא רווח). 5. עושים הדבק ומסמנים בסוף ההדבקה -סלינק-שוב עם שני קוים מגבילים. בדרך הזאת: |לחגנדלנבכיבחלבחכחכ|

amirhir

New member
תודה

חשבתי שזה מה שעשיתי, וזה אפילו עבד בתצוגה המקדימה... יכול להיות ששיבשתי משהו ברגע האחרון לפני השליחה.

tamysh1

New member
אז זה יותר קשור לעובדה שאתה בחוחר לא לאכול

פחממות. אני אכלתי שם כבר כמה פעמים ותמיד נהנתי, ומתכוונת לחזור- מאוד טעים. אבל אני אולכת הכל- המבורגר בלחמניה נ"ג עם צ'יפס (אבוי לקלוריות!). המבורגר בלי לחמניה ובלי הצ'יפס זו באמת חויה אחרת ופחות טעימה.

amirhir

New member
למרות שהם אומרים

שהם לא מבטיחים שהצ'יפס ללא גלוטן?

blabla83

New member
אני אכלתי שם לפני חודש והם כן הבטיחו לי לגבי

הציפס אכלתי ברמת החייל ובחשבון אפילו היה כתוב ציפס ללא גלוטן ( והמחיר היה אותו מחיר) ואז הבנתי שהמטבח קיבל את ההזמנה של הציפס כציפס ללא גלוטן. הם התחייבו לגבי הכל ולא היתה בעיה. המלצרית היתה מאוד מודעת ואפילו הסבירה לי איזה רטבים מותר.

מית צאן

New member
בלאק

אנחנו הולכים באופן קבוע לסניף ברמת החייל. יש להם שני צ'יפסרים כשאחד מהם הוא ללא גלוטן. הבנות אוכלות תמיד המבורגר בלחמניה עם צ'יפס ותמיד נהנות מהאוכל . תמיד לפני שאנחנו באים אנחנו בודקים שאכן יש לחמניות והצ'יפסר בסדר. פעם אחת צ'יפסר אחד היה מקולקל אז לא היה צ'יפס נ"ג כי טיגנו הכל יחד.גם תמיד כשמקבלים את המנה - אנחנו בודקים שלא התבלבלו. אנחנו מאד מרוצים מהמודעות, מהיחס ובאים שוב ושוב וממליצים לצליאקים אחרים. חבל שאתה התאכזבת - אנחנו מרוצים.

tamysh1

New member
גם לי אמרו שהצ'יפס והרטבים ללא גלוטן

אכלתי שם כמה פעמים, תמיד ללא בעיות. חבל שהתאכזבת. באיזה סניף היית? אני אכלתי בסינמה סיטי וברמת החייל- בכל אחד מהם כמה פעמים

amirhir

New member
סניף עזריאלי

אני מקווה שיש הבדל בין הסניפים כי באמת חבל לוותר על מקום כמו בלק.

orenma2

New member
ממתי בצ'יפס יש גלוטן?

תפ"א ושמן - למה זה קשור לגלוטן?

למעלה