אכזבה אכזבה

מושיק20

New member
אכזבה אכזבה../images/Emo70.gif

עידכון מצעדים
במצעד רשת גימ"ל: "אור" הסינגל החדש שעמד ב"פינה לשיפוטכם" בשבוע שעבר, זכה לכניסה הגבוה אומנם, אך הפושרת במיוחד למקום ה- 8
"רק אתה" שדוקא עלה בשבוע שעבר אל המקום ה- 4 ירד 13 שלבים אל המקום ה- 17
ואילו "בחום של תל אביב" יצא מהמצעד
אתם לא מדרגים
זה התוצאות
מספר הטלפון לדירוג: 03-7653750 המבוקשים "רק אתה" מספר קליפ 3514 שליחה למספר: 2424

ומושיק כנס שניה...

ברשת ג' תמיד יש בעיות עם זה אני לא מצליחה להצביעה... אני ינסה שוב אבל זה מעצבן...

תודה על העידכון מושיק

אני לא מבין אני מצביע כמעט כל יום ולא זזים העינינים

eliran9eliran5

New member
האתר קוראים לו שרית בחגיגה המשך>

יש שמה תמונות מהמשרד של היום יש שמה תמונות מהקליפ כשהלב בוכה יש שמה תמונות מהפירסומת החדשה החדשה של שרית לא של הקריאה יש פירסומת חדשה עלהבובה הזאת שהיא אוהבת שהיא מחבקת אותו חחחחחח בקיצור גם את התמונות גם את הפסטיגל שהיא שרה נסיכה של שמחה וגם את הפסטיגל טלנובלה ושהיא שרה איזה כיף שיש המון חברים ומערכת נותקס בנתה אותו ויש שמה את מיום היין הזה יש שמה את שרית בפסטיגל בתפן ויש שמה את שרית אצל אדיר מילר יאצפן יורם גהון יש שמה אצ המופע אם שלמה ארצי יש שמה את הקליפ כך את הכל יש שמה הדפסות כל מיני דברים חמודים כמו כתבות אבל הדבר הכי יפה שיש שמה זה שרית אצל יום טוב ובמופע אשליות מתוקות לעשות מה שבא לי כמו סינדרלה יש גם ילדה של אהבה רק אהבה תביא אהבה יש שמה את מופע חגיגה כולל הקליפ אמונה+במועדון אז שווה להיכנס תודה אלירן

tamam44

New member
בבקשה תשים קישור

גם אנחנו רוצים לראות זה לא יפה אנחנו מבקשים ממך שתתן קישור כי גם אנחנו רוצים לראות ואתה מורח אותנו ככה, זה לא יפה כולנו מעריצים וצריך לשתף !

tamam44

New member
אלירן מה אני אגיד לך .....

אתה יודע להמציא כל כך טוב שאנחנו כולנו מאמינים לך .....

eliran9eliran5

New member
אהה חמוד כנס

אני לא מתבלבל הין אף דבר ואם אתה חושב שאני משקר מה לעשות חחח זאת האמת ואם האמת כואבת מה לעשות צריך לדעת שבן אדם לא חייב להיות ישר אבל אמין מותק מה לעשות לא צריך לא אמון ולא אף דבר אחר אז רוגע שלום ואני לא יודע מה זה קישור אבל ממש ממש לא יודע תסבירו לי ואני יעלה בשמחה וזה לא האתר הרישמי כי אני לא ילד סתום שאני לא יבין לאיזה אתר אני מתכוון אז סליחה על ההפרעה צאו

למעלה