אכזבה או ביאוס

ניקולי

New member
אכזבה או ביאוס

זהו שאני לא יודעת איך לקרוא לזה.. רבים ממכם יודעים את הרקע שלי..נכון? אז זהו שהיום הייתי אמורה להיות הכי מאושרת בעולם..עם בעל כמו שיש לי ולילדים כמו שיש לי..נכון??? וכאן הבעיה..למרות שיש לי את הבעל הכי מקסים בעולם יש לו את העבודה הכי חרא בעולם..עבודה עם משמרות,שקוראים לו בכל מצב,שהוא מסכנה כל חייו,שהוא נותן את הלב והנשמה שלו בכל רגע, גם אם הוא לא יכול להגיע גם אם הא נמצא בארוע משפחתי..לוויה,שמחה,או סתם לשבת עם המשפחה.. חברים נשבר לי ואני מתחילה להתייאש..אני לא יכולה יותר אני כותבת לכם ודמעות שוטפות את לחיי בא לי לצעוק דייייייייייייי!!!!!!!!! פשוט נמאס,וכמו עכשיו ממש ברגע זה אחרי לילה שעבד קוראים לו שוב כי איזה מניאק הבריז..פשוט לא הגיע לעבודה..ויהודה צריך לסבול ואני צריכה לבכות.. אתם לא תאמינו אבל רציתי לחתוך, לחתוך את הכל כי לי נמאס... עד שכבר יש לי בעל שאני כ,כ אוהבת.. לא נותנים לי הזדמנות לחיות איתו בשקט???????????? ואני בוכה, והלב בוכה כי לי נמאס

לא לבכות יקירתי למרות הכאב

כן אני יודעת המרחק הגעגוע הכמיהה משברים שעוברים לבד הכל נכון אבל תחשבי על הצד השני... גם יהודה לא נהנה ועבודה זו עבודה אין לזה פיתרון שולחת לך
והמון אהבה

ניקולי

New member
ג´ס.. חברתי היקרה

מה אוכל עוד לאמר... את צודקת (כמו תמיד).. אתמול בלילה הייתי בסערת רגשות, כאב לי כעסתי, נשברתי. לא נרדמתי כל הלילה הוצאתי את כל הקריזה שלי כאן בפורום (וגם על יהודה מסכן) אבל יש לי חבר טוב שאתמול בשעה 01.00 התקשר אליי לוודא שאני בסדר, החבר הזה נמצא כאן איתנו (מיקי) חבר שאיכפת לו ממני, השיחה איתו הרגיעה אותי למרות שכעסתי כ"כ הרמתי טלפון ליהודה אתמול בלילה ודברנו. אני כ"כ אוהבת אותו הוא כל חיי (חוץ מילדיי,והוריי).. ג´ס אני חייבת להודות אני חושבת שהפורום הזה הוא הפורום הכי הכי חם ואוהב שאני מכירה הפורום הזה נותן כוח להמשיך, מה זה חושבת? אני בטוחה.. תודה לך על הפורום המוצלח ביותר..תראי מה האכזבה שלך הביאה לעולם.. יישר כוחך אחותי אוהבת אותך

black ross

New member
מאמי לכאן ומהר !!!

מה זאת אומרת לחתוך ?! את נורמאלית תגידי?! אל תעני לי על זה אפילו אין תשובה בעולם שיכולה להיות בסדר !!! מה קורה לך מתוקה זה לא מתאים לך בכלל .... אני יודעת שזה מגעיל להיות לבד אני יודעת שאת מתה לבלות איתו לילה שקט אבל .... מסכן בטח גם לו קשה וגם הוא סובל כי כמו שאת אוהבת אותו יהודה שלך מת עלייך ... כשהייתי אצלך בבית ראיתי איך הוא מסתכל עלייך איך הוא מחפש אחרייך עם עינייו לכל מקום שזזת ... מצ´וגעת קטנה הוא מטורף עלייך .... כל שיר שהוא שר הוא שר בשבילך ... הוא מביט בך כאילו את האדם היחידי בעולם .... מאמי קשה לך ואני מבינה את זה אבל תנסי להסתכל על הדברים בצורה חיובית ... לפחות לא ימאס לך ממנו ....
זהו עכשיו תעלי חיוך מהר

black ross

New member
../images/Emo24.gif כפול מיליון ../images/Emo13.gif

וואי איזה קל להעלות לך חיוך ........ איזה כיף לי שאת מחייכת

ניקולי

New member
זה אחרי..

הרגיעון... חיחיחיחייחי... ובפרט אחריי ההודעות שלכן ואחרי הטלפון ממיקי המקסים אתמול בלילה.. שיודע ולא חסר לו.. להרגיע... אוהבת את כולכם..... שיווו איך אני מתה לעשות מפגש!!

black ross

New member
אל תתחילי איתי

אני מתה לעשות מפגש ולראות את כל הפרצופים מאחורי השמות ....
את האמת .... אני כבר ראיתי כמה פרצופים
ואני חייבת לציין שהפרצוף האחרון שראיתי היה אחלה של פרצוף

GALI02

New member
ניקולי. קצת באיחור אבל...

רק רציתי להגיד לך שאני שמחה שבסוף חזרת ל"שפיות" והבנת שיש דברים בחיים שלא תמיד מסתדרים כמו שהיינו רוצים שהם ייסתדרו. ושצריך להסתכל על התמונה הכללית. בכל אופן רק שתדעי שגם אני כאן בשבילך. בדיוק כמו שכמו שאת תמיד כאן בשבילי ובשביל כולם. שיהיה לך סופ"ש רגוע ונחמד עם יהודה והילדים. ואחרי שקראתי את המקומון שלנו וראיתי ת´תמונות של הילדים הקטנים שנרצחו בפיגוע...אני חושבת שכל מילה מיותרת.
גילי

ניקולי

New member
גילוששששש

חמודה את יודעת דוקא עלייך לא חשבתי שתגיבי... תודה שגם את כאן בשבילי אוהבת המוןןןןןןןןן ניקול*

ניקולי

New member
אני לא יודעת למה??

אבל אולי בגלל שהרבה זמן לא דיברנו אז נמחק מזכרוני.. סלחי לי.. ושוב תודה לך גילושקה שלך ניקול*

lifie

New member
ניקולי היקרה ...

יש לי 2 מילים לומר לך מכל ה-
חזקי ואמצי קחי 2 מילים אלו ותדעי שלבסוף המאמץ משתלם... לכל אחד יש את ריגעי השבירה אבל אחותי ... אני, אנחנו כאן בשבילך אל תשכחי ה-
תמיד עוזר ומרפא את הנפש אז תזכרי תמיד ל-
וקבלי
מכל ה-
אוהבת אורית

ניקולי

New member
אוריתושששששששששש

חמודה את תודה לך כן אנייודעת המילים הללו תמיד אני משתמשת בהם את צודקת כך צריך להיות, אומנם עכשיו אני רגועה יותר..ונחמד לי.. תודה נשמה אוהבת

למעלה