אכזבהההההה

אכזבהההההה

היי חברים זו הפעם הראשונה שלי בפורום ויש לי בעייה חמורה שמהווה בחיי אי נוחות ובעייה קשה בהתמודדות. להלן בעייתי: הכרתי בחור בן 38 גרוש + 1 לא בחזקתו לאחר יומיים של הכרות (שההכרות נעשתה בהתארחות בביתו) הבחור בצורה מאד ספונטנית "התנחל" בביתי. מאחר ורציתי לבנות קשר קיבלתי את הנושא בברכה. בשבוע האחרון חלה תפנית והתדרדרות במערכת יחסים זו להלן דוגמאות: 1. הבחור הפסיק לעבוד וחי על חשבוני (אוכל, סיגריות, רכב, והוצאות שותפות יומיומיות באמתלה ש"גם הוא נותן הכל בזוגיות ושיהיה לו אני אקבל". 2. יחסי התקשורת בנינו אינם תקינים לחלוטין אין אנו משוחחים בכלל אלא אם הנושא הוא אינטרס אישי שלו. 3. כל ניסיון מצידי לשוחח ולהבהיר את תחושותיי התקבלו בהקשבה אך ללא התייחסות והבהרת העיניין באופן מילולי. כמו כן, כאשר לחצתי לקבל התייחסות מילולית קיבלתי תשובה ששינוי אצלו נעשה ע"י מעשים ולא הידברות. כל החיצים מובילים לאותה מטרה שלסיים את הקשר אך מאחר והבחור חי בבריחה מממני אינני מגיעה למצב של שיחה מפאת התחמקויות והגעתו בשעות מאוחרות הביתה וכך נולד לו עוד יום של שקט והתחבטויות מצידי כיצד לדרבן את הבחור לשיחה בוגרת ע"מ לדעת את מקומי ולהעמיד את היחסים על תיקנם. אם לכאן או לשם. לחילופין בשיחות טלפון בנינו יש תקשורת חיובית ואינטימית שמבלבלת את היחסים ואינה מגדירה את המחוייבות הנ"ל. כמו כן אציין שדיברתי והבהרתי בתחילת הקשר על כוונותיי ורצונותיי. לכן פונה אני אליכם ע"מ לקבל חוות דעת מה עליי לעשות היות ומפתח הדירה נמצא גם ברשותו וזה גורם לאי נוחות מבחינתי והגבלה בחופשיות חיי. כל יום אני יושבת בבית וממתינה לבואו והוא מגיע בשעות הקטנות של הלילה והשיחות נידחות למועד הבא, וכך יום רודף יום ללא אפשרות לסיים את העיניין בצורה עיניינית בוגרת ומכובדת. זוהי אכן אכזבה גדולה לגלות שיש אנשים רעים בדרך.........

יקירה אם את כבר מוציאה כספים

תקני מזוודה גדולה תארזי הכל תניחי בחוץ תחליפי מנעול וזהו לא רוצה לדבר לא חייב אבל את לא חייבת לסבול אותו יאללה... מה זה ההתעלקות הזו ? פרזיטיות לשמה!

סוף טוב הכל טוב

ברצוני לקבל ולאמר הרבה תודה על התגובות שחיזקו אותי אז רציתי לספר לכם שעשיתי סוף לסיפור לאחר שהוא לא חזר הלילה לביתי התקשרתי בבוקר אליו ושאלתי היכן הוא , הוא ענה שבבית, אמרתי לו שאני בדרכי אליו, הגעתי הנחתי את חפציו ולקחתי את המפתח כמובן שהביטחון ושלוות נפשי חזרה אליי. אז תודה לכם על הכל אני את השיעור למדתי ולעולם לא אחזור על הטעות זה בטוח |תודה מקרב לב

יש דרך אחת והיא מאוד מהירה

את מפגינה חולשה כלפיו והוא לא רוצה להבין שזהו זה נגמר אם הוא כל כך לא רוצה להבין אז שימי לו את כל הבגדים בשקית אחת גדולה ותחליפי מפתח... ואז הוא יבין טוב מאוד ויחפש מישהי אחרת להתנחל אצלה....

../images/Emo91.gif

אני סתם נכנסתי לפה וקראתי את מה שרשמת... לא רשמת כמה זמן את איתו וזה אפילו לא משנה ממש... לפי דעתי כמה שאני ילדונת לתת דעה למקרה הזה אבל תעופי ממנו ומהר... הוא לא נותן לך כלום ומה זה כשיהיה לו אז שיתחיל להזיז ת'תחת שלו {סליחה על המילה} ויתחיל להראות נכונות קצת...במקום שתרגישי מנוצלת..אין לך מה לעשות עם אחד כזה זרקי אותו מכל המדרגות ומהר!!! מקווה שהצלחתי להראות לך טיפה מהעולם החי כיום...

למעלה