"אכול כפי יכולתך" ביודפת...

Lizards Master

New member
"אכול כפי יכולתך" ביודפת...

מישהו יודע במקרה אם כבר אפשר להגיע ליודפת "למלא שקיות"? הייתי בשנה שעברה וזה השתלם מאוד אז צריך להתחיל לתכנן את הטיול+אסיף (הצטיידות בפקעות) של השנה.

קטליאה

New member
יודפת החלו בשיווק

החלו לשווק "יחידות מתנה " לקראת החגים שכוללות תערובת של פקעות . שכני הוא איש השיווק שלהם איידע את הפורום שיתחילו למכור ב"מישתלה ".

טסונמי1

New member
הם תמיד מתחילים ביחידות המתנה

ביגלל החגים- ה"תכלס" מגיע לאחר מיכן.....

טסונמי1

New member
חברה אים תגיעו ליודפת כקבוצה

ותעשו הזמנה מרוכזת תקבלו לדעתי מחיר זול יותר-יש להם טווח מחירים שווה לכם לנסות-

Rוני

New member
האם מישהו רוצה לארגן?

זה אומר להעביר את הקטלוג ללכת ולהזמין לגבות כסף כולל דמי משלוח לא בלתי אפשרי ראיתי את זה בפורומים אחרים קיבלו הנחה מאד גדולה אבל עיסוק

אלי חדש

New member
קניות ביודפת

שלום לכולם אני עובד ממש ליד יודפת ואין בעיה לרכז את הקניות לכל המעונינים. מציע לאחר הקניות מפגש פורום וחלוקת החבילות לחברים. חופשת סוכות מתקרבת וזהו אחלה זמן למפגש הבא שלנו. אז הנה הרעיון נבט .

טסונמי1

New member
חברה צפוניים -שווה לכם לעשות קניה

מרוכזת----תוכלו לקנות הרבה יותר בישביל הרבה פחות כסף-ובפקעות ובצלים "ההרבה" מאוד קובע........

Rוני

New member
כבר אמרנו צפון דרום לא משנה

אפשר לרכז בשביל קבוצה קצת ארגון והכל בסדר

אלי חדש

New member
באירגון אני חלש אבל

בקניה מרוכזת אני דוקא די חזק אז אם משהוא מוכן לעשות טבלה ולרכז את הבקשות של כולם אשמח לרכוש. כמו כן צריך לארגן מפגש לסוכות לחלוקת הבצלים. רוני תיפסי פיקוד בבקשה.

Rוני

New member
מי מתנדבר לרכז רשימות?

אלי המקסימום שאני יכולה זה למצוא מתנדב זמני הפנוי המועט מאד - מוקדש לפעולות הקשורות בניהול הפורום לא יהיו מתנדבים - כל אחד יקנה לעצמו

yatsekkk

New member
שבת שלום לכם יש יבואן באיזור המרכז

שמו בן שחר ויתכן גם ממנו נוכל קבל הצעה בעניין אשמח לעזור איציק

Rוני

New member
איציק - אנא בקש מחירון

קיבלנו מחירון מידפת המחירון לא יוצג פה למען לא נעשה פרסום אבל נבדוק אותו אז אנא בקש מחירון ושיעבירו לך ולי בפקס

yatsekkk

New member
רוני שלום בכדי שאבקש מחירון אני

לכמויות כי כל דבר הוא פונקציה של כמות כמו כן כדאיות הקניה למי שלא יכול להגיע לצפון לקחת.

Rוני

New member
אני לא יודעת כמויות

תנסה לעשות את המשא ומתן הטוב ביותר שאתה יכול ותרה עם איזו תוצאה אתה מגיע אם ילחצו שיאמרו מה המחיר לאיזה סכום זה הטוב ביותר שאני יכולה לומר

אלי חדש

New member
לרוני לא התכונתי שתרכזי רשימות אלא

תפעילי את סמכותך ותמצאי משהו שירכז את הרשימות

stallin

New member
מתנדבת... אם הדבר לא כרוך בנסיעה

ליודפת. חדש, שלח מסר ותסביר לי מה צריך לעשות.

tomcha

New member
ריכוז ההזמנות

אפשר להעביר אלי במסר את הדברים הנדרשים, אשמח לרכז ולאסוף את הנתונים, ולהעביר לאלי לטובת הרכישה שבוע טוב וסתיו נפלא

למעלה