אך סדר היום אצלכם?

קרנושה

New member
אך סדר היום אצלכם?

ילדיי בני שנה וחודשיים אך יש להחשיבם כבני 11 חודשים..... ואצלנו היום מתנהל ככה: 06:00קמים בעצמם לארוחת בוקר=דייסה...בד"ר הם חוזרים לישון עד 08:00 ומתעוררים לבד..... 08:00-11:00הם עירניים לרוב יושבים/שוכבים בסלון על מזרנים שפרוסים כל הזמן (מזרנים כמו שיש בפזיוטרפיה)...משחקים אחד עם השני או עם צעצועים...עוברים לעיתים להליכון (קצת)...לטרמפולינה...אוכלים במבה בין לבין...ומתחילים לצעוק לאוכל כשקרבה שעת האוכל... 11:00ארוחת פרי...חצי בכפית חצי בבקבוק..(הם לא גומרים ארוחה שלמה בכפית)....אחרי הארוחה משחקים עוד חצי שעה שעה מקסימום.. 12:00-14:00ישנים, לרוב בחוץ בעגלות שלהם/עגלול...אני מקפידה להוציא אותם כי זה חשוב שיתאווררו קצת אפילו אם קריר אני מלבישה אותם בחרמוניות...הם מתעוררים בערך ב 14:00משתוללים קצת עד זמן האכלה הבאה.. 15:00ארוחת ירק=שוב חצי בבקבוק חצי בכפית....כל יום ירקות/מרקים אחרים...לציין שהם ממש לא מתלהבים מהארוחה הזאת... 15:30משחקים שוב, רואים טי וי או קלטת וידאו .... 16:30-17:00הם במיטות שוב כחצי שעה שלושת רבעי השעה ,לעיתים נרדמים ולעיתים לא...אך אם אני לא נותנת להם את הטיפת זמן הזה לנוח חבלז על כל הערב... 17:00-19:00שוב משחקים...שוב קצת הליכונים, טלויזיה.. 19:00אמבטיות.. 19:30ארוחת ערב=דייסה.. 20:00 תמיד אבל תמיד כבר במיטות!! וישנים רצוף עד הבוקר....

nonana

New member
סדר יום עיקבי זה חשוב מאד גם לנו

וגם להם אז אצלי זה ככה בבוקר קמים - נותנת להם שוקו והם רואים הופ. אח"כ מסע התארגנות קודם נעה שלא תאחר להסעה. אח"כ אני נדב ונעמה. חוזרים מהגן בשלוש וחצי ארבע - ארוחת ארבע. משחקים- עם חברים ולפעמים לבד בשש וחצי ארוחת ערב מקלחות ולמיטה שלנו להרדמות מול הטלויזיה. ובלילה זה סיפור אחר

anat30g

New member
שגרה שומרת על שפיות

הן של ההורים והן של הילדים... יש לי מאמר בנושא... רוצים לקרוא???

רז2

New member
סדר היום שלנו (לפני השינוי הקרב ובא

הם כרגע בני שנה ושלושה חודשים וחצי וסדר היום הינו כזה: קמים בבוקר בסביבות 7:00 ומקבלים ארוחת בוקר, שזה בקבוק פורמולה עם טיפה דייסה, ולקינוח צ´יריוס. מייד מוחזרים למיטה אחת לחצי שעה של משחק במיטה עם כל מיני צעצועים שהם מקבלים למיטה. אחר כך מתלבשים וצופים קצת בקלטות וידאו אוכלים פירות ונוסעים לאיזו משחקיה, פעילות בסיפריה וכו´. בדרך כלל הפעילות היא מתשע וחצי עד אחת עשרה. מגיעים הביתה בחזרה בסביבות 11:30 וישר נזרקים למיטות לשנת בוקר. קמים בסביבות 12:30-13:00 וב13:30 מקבלים ארוחת צהריים בשרים עם תוספות, ירק וקינוח פרי. משחקים יחד איתי בסלון (ולמעשה בכל הבית...) והולכים לישון שוב בסביבות 15:30-16:00 מתעוררים בסביבות 17:00 ושוב משחקים כולנו ביחד. אבא חוזר מהעבודה בסביבות 18:00 ומצטרף למשחק המשותף בסלון. כאשר מתחילים לנדנד מייד שוב וידאו, וב- 19:00 מתחילים ארוחת ערב, שנמשכת כחצי שעה. ואז אמבטיה ולמיטה ב- 20:00 בול!

טל של 4

New member
רז יש לי שאלה אליך../images/Emo18.gif

את לא מפחדת שהם חלילה
יחנקו מהציריוס. זה נראה לי קטן מדי ועגול מדי לילדים מתחת לגיל שנתים????

keren1

New member
אצלי דניאל לפני גיל שנתיים גם

אכלה קורנפלקס במשפחתון. האמת שלמטפלת היתה ביטחון שלי לא היה. דניאל בגיל חצי שנה כבר אכלה קוסקוס ופרוסת לחם עם טחינה על הבוקר. חריף ומטבוחה. בקיצור תודה לאל שלא נשארתי איתה בבית עד גיל מאוחר אחרת הילדה לא היתה אוכל אוכל מוצק עד גיל ...... בוקר טוב טל. מה ניש´?

keren1

New member
אם לא ידעת באזור המרכז יש בעיות

חשמל. בת"א אין חשמל בין 5-6 בערב ברמת גן אין חשמל בין 6-7 בגבעתיים אין חשמל בין 7-8 בראשון לציון אין חשמל בין 8-9 בקרית אונו (איפה שאני גרה) אין חשמל בין 9-10 סתם........... האמת שכל הזמן יש לנו הפסקות חשמל. בא לי לרצוח את חב´ חשמל. שבוע שעבר הלך לי הגוף חימום בבוילר וגם האור במטבח. כמו בימי הביניים עם נרות וכאלה. ביום הראשון עוד אמרתי רומנטי. ביום השני עוד גיחחתי. ומאז (כבר שבוע) אני בקריז...

סדר יום

שלום לכולם!!!! 8:00 קמים 9:00 ארוחת בוקר (סופר פורמולה עם דייסת דגנים מעורבים) 10:00 אנחנו יורדים (אני מאוד מקפידה להוציא אותם ועם קר הם משחקיםים ורואים קלטת וידאו. עם אנחנו בחוץ הם ישנים כחצי שעה. 11:00 ארוחת פירות בחוץ 12:20 אנחנו חוזרים 12:30 אמבטיות 13:00 ארוחה (סופר פורמולה) 13:30 ישנים 17:00 ארוחה (סופר פורמולה) 19:00 ארוחת ירקות וטיול חובה!!!!!!!גם לאמא 21:00 ארוחת ערב (סופר פורמולה קורנפלור) ולישון עמית קמה קמה פעמים בלילה........ לילה טוב!!!!! 11 1111

למעלה