אך לדעתכם..

enigma69

New member
אך לדעתכם..

יראה האינטרנט בעוד עשר,חמש עשרה שנים?..

ailag

New member
עזוב 15 שנה

קשה לנבא מה יהיה עוד שנה.. לא כ"כ בגלל המהירות של התפתחות הטכנולוגיה אלא בגלל הכיוונים שהטרנדים מקבלים, שהם לא תמיד צפויים ובטח שלא כל כך הרבה זמן מראש. הכל יהיה קל יותר וזמין יותר, פשוט כי אם לא אז נחזור לכלים הישנים. מעבר לזה? מאוד קשה אפילו לנחש.

e-magine

New member
באמת שאלה קשה

אני אזרוק כמה מחשבות: מבחינה טכנולוגית, אני חושב שהאינטרנט יהיה הרבה יותר מהיר ואיכות התשדיר תהיה באיכות שידורי הטלוויזיה היום. אני חושב שהאינטרנט יהיה משהו שפחות מתקשר למחשב האישי או למסוף במקום העבודה, אלא יהיה בכל מקום, במובן זה שכל הבית וכל המשרד יהיה מנותר והנתונים יהיו זמינים ברשת. ברחוב יהיה לנו מחשב לביש בנוי בתוך הבגדים שלנו ולא נרגיש שאנחנו סוחבים אותו. כך גם הסלולרי, המצלמה, הנגן, העיתון והספר. נוכל לקבל את המידע או את התשדיר שנרצה מוקרן בתוך העין או על מסך מתקפל גמיש או עם איזה מקרן. חלק גדול מההוראות נוכל לתת בדיבור. אין לי מושג אם יתפתחו מודלים כלכליים חדשים, אך נראה לי כי חלק גדול מהתכנים שהיום מחולקים בחינם, יעלו כסף. הארנק יהיה כמובן וירטואלי. בשביל ווידאוטלפון לא נצטרך את ה"מחשב", הוא יהיה בכל מקום. גם התיק הרפואי שלנו ילך איתנו לכל מקום, גם תעודות על הסכלה וכד', הכל מאובטח. החיפוש באינטרנט יהיה יותר יעיל ויהיו לנו כלים לקבל מה שאנחנו באמת צריכים ולא להיות מוצפים ב"אתרים מקודמים". תהיינה ספריות דיגיטליות עצומות ונוכל לקבל בתשלום, על המקום, כל ספר, סרט ויצירה מוזיקלית משחק וכד'. טוב, אני אעצור עכשיו כי נראה לי שהגזמתי. לא מפני שהטכנולוגיות לא קיימות כבר היום, אלא מפני שהמשאבים הכלכליים והתשתיות לא יהיו.

newKiticat

New member
סוג של מסע בין כוכבים....

simplex

New member
הרבה יותר יקר

עם המון אפשרויות, מאוד מהיר, פשוט לשימוש, הכל עובד דרכו, והרבה הרבה יותר יקר, עם מליון מסלולים וכל אחד יבחר את המסלול המתאים לו (מה שעדיין יהיה יקר).

liorsh

New member
מאמר מעניין בנושא

מאת קוין קלי. http://wired-vig.wired.com/wired/archive/13.08/tech.html?pg=3&topic=tech&topic_set=

למעלה