אך....הם לא לומדים

אך....הם לא לומדים

כן כן הטיפשים שאוהבים להסתכן ולסכן לא לומדים!!! היום בבוקר קמתי לי להנאתי לנסוע ללימודים...אמא שלי אומרת לי אל תלחצי אבל האוטובוס של הילדים שנסעו לביה"ס עשה תאונה עם משאית אבל כולם בסדר ברוך השם...התלבשתי ונסעתי לי ברנו קליאו שלי...בדרך עברתי במקום התאונה אלוהים רק יודע איך הם יצאו בשלום מהתאונה הזאת!!! מיי גוד...הנהג משאית הטיפש הזה פשוט לא עצר בצומת, אתם קולטים??? הוא ראה את האוטובוס ולא עצר!!!! הוא נכנס בצד של האוטובוס והעיף אותו לצד השני של הכביש והוריד אותו לשוליים...נפצעו קל כמה מורים וכל הילדים עד כמה שהבנתי בסדר גמור חוץ מהלם קל. המזל הגדול שלהם היה שהאוטובוס היה ממוגן אחרת הם לא היו יוצאים מזה כל כך בקלות. מה שאני מנסה להגיד זה...עד מתי??? עד מתי??? די, די להיות טיפשים!!! תהיו חכמים...אל תחשבו רק על עצמכם תחשבו גם על האנשים האחרים שנוסעים לידכם בכביש!!! מילא..אתם רוצים להסתכן תסכנו את עצמכם, לא אותי ולא אף אחד אחר!!! זהו... מלכתוש בקריז על נהגים טיפשים

rigi

New member
זה כבר חוסר מיקצועיות .!

יש חוסר אכפתיות רבה בכבישים.. יש חוסר עירנות גדולה בכבישים.. (יש גם כאלה שעושים דווקא) אבל במקרה הזה מדובר על נהג משאית , וזאת העבודה שלו, ואם הוא לא יודע להעריך מרחקים, ומהירויות אז זה כבר חוסר מיקצועיות וזה מה שנקרא רישיון להרוג ! מתי יפסיקו להתעורר...ויתחילו גם לבצע ?

be_roo

New member
הכעס שלך מוצדק, אבל ניתוח התאונה לא

בואי נתחיל ונמשיך לפי ההגיון שלי: "הוא ראה את האוטובוס ולא עצר!!!! " לפי הטיעון הזה נהג המשאית הבחין באוטובוס, ואמר לעצמו: וואלה איזה יופי בוא נכנס בכמה טונות של פלדה מעורבבת עם בשר אדם. הגיוני? לא! מכאן ניתן להסיק שהוא לא הבחין באוטובוס, ואם הוא לא ראה קופסת פח באורך של 15 מטר, איך אפשר לצפות ממנו שיראה חתיכת פח בצורת משולש בגודל שלי 1/2 מטר
הבעיה העיקרית של נהגי ישראל, היא לא טפשות, או חוסר ידע, אלא חוסר תשומת לב
מה שקוראים לו בעברית חלמנות. נהג המשאית התקדם לעבר הצומת, לא ממש חשב שהוא צריך להיות עירני לתנועה ונכנס לצומת כשראשו עסוק באוברדראפט שבבנק. אפשרות שניה, היא שהוא כן הבחין באוטובוס, וחשב שהוא יספיק לעבור, מה שמצביע על בעיה עיקרית נוספת של נהגי ישראל והיא שהם לא מודעים למה שהרכב שלהם מסוגל או לא מסוגל לעשות. ראש הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים לשעבר (שמואל הרשקוביץ) אמר פעם את המשפט המטומטם שתאונה קוראת לאחר שנהג טיפש לכך החלטה לעבור עבירת תנועה. תעשו סקר פעם ותשאלו אנשים שהיו מעורבים בתאונה האם הם עברו עבירה, רובם יכחישו, והם לא משקרים במודע. הם פשוט לא יודעים שהם עברו עבירה, וגם אם כן שמו לב, זה היה בדיעבד ולא בהחלטה מודעת. אף אחד לא מחליט לדהור לתוך משאית שבאה ממולו סתם בשביל הכיף. SI
שיר, בספק אם תצליח לשכנע מישהו אי פעם

B.M.F

New member
אופטימיזם זה כמעט תמיד טוב.

אנשים, בייחוד בארץ ובשעת כעס/הלם בפרט, נוהגים לדבר מבלי לחשוב. הרגל מגונה, אך צריך ללמוד לחיות עם זה.

למעלה