אך אני יכול לגלות אם יש לי כוחות ניסתרים או קישרון מיוחד למאגיה או כישוף?
1 1killerb New member 5/8/06 #1 אך אני יכול לגלות אם יש לי כוחות ניסתרים או קישרון מיוחד למאגיה או כישוף?
T The Fluffy Bunny New member 6/8/06 #3 למה אתה מתנשא עליו ? אולי הוא רוצה לגלות אם יש לו קשר קטן מיוחד למאגיה ? אולי הקשר בשרוך הנעל השמאלית שלו מיוחד למאגיה בדרך כלשהיא ?
למה אתה מתנשא עליו ? אולי הוא רוצה לגלות אם יש לו קשר קטן מיוחד למאגיה ? אולי הקשר בשרוך הנעל השמאלית שלו מיוחד למאגיה בדרך כלשהיא ?
N neophile New member 7/8/06 #6 תביט במראה תתמקד באחת העיניים עלול לקחת קצת זמן עד שיקרה משהו בהתחלה אבל אל תתייאש.
N neophile New member 10/8/06 #13 מבחן של סבלנות וריכוז עשיתי אותו כשהייתי בן 13 תעמוד מול מראה ותביט בעצמך , תתמקד באחת העיניים . תדווח לנו מה ראית . .
מבחן של סבלנות וריכוז עשיתי אותו כשהייתי בן 13 תעמוד מול מראה ותביט בעצמך , תתמקד באחת העיניים . תדווח לנו מה ראית . .
ר רובין עוטה המגבת New member 12/8/06 #14 למעשה, רק רציתי להעיר ולהאיר שרצוי לכתוב "לעשות עם הראי" ולא "לאשות אם המראה", כפי שכתבת. ובאשר לדיווח - ראיתי עין כחולה-אפורה, אישון שחור די גדול. השתקפות של אור על הקרנית. עיניים הן דבר יפה למדי. תודה שגרמת לי להקדיש זמן ליופי הזה!
למעשה, רק רציתי להעיר ולהאיר שרצוי לכתוב "לעשות עם הראי" ולא "לאשות אם המראה", כפי שכתבת. ובאשר לדיווח - ראיתי עין כחולה-אפורה, אישון שחור די גדול. השתקפות של אור על הקרנית. עיניים הן דבר יפה למדי. תודה שגרמת לי להקדיש זמן ליופי הזה!
ר רובין עוטה המגבת New member 12/8/06 #15 התנצלות לא כפי שאתה כתבת, אלא כפי שהקילר כתב. צר לי שהתבלבלתי ביניכם.