אך אך היכן הם

• פותח הנושא ye44
  • פורסם בתאריך

ye44

New member
אך אך היכן הם

הגברים שלא
הגברים שעוזבים ת'בית בראש מורם ללא טלנובלות, הגברים שלא זקוקים לתמיכות נפשיות "מאינטרנט זהב " וחיזוקית של הדס
מה נהיה מהגברים של היום ? רובם חסרי עמוד שידרה וככל שהם מתבגרים מצבם הולך ומחמיר עיין ערך.................
מילא הנשים נחשבות רגישות, שכבר הרבה מאד מהן הופכות להיות פמינסטיות עם שיניים של רוטויילר
שגומרות את החיים שלהן לבד עקב בעיות אגו
אך אך העולם השתנה מה זה אומר על הגברים ? מה זה אומר עליכן הנשים ? האם תמיד תחפשו את "הטלנובלות" מתחת לאדמה ? נ.ב. אל לכם לחשוב שאני בקטגוריה של הפוסט

ye44

New member
ברור שזה

לא אופייני רק לנשים הבעיה שאצלכן זה הולך ומחמיר פעם זה לא היה כך, הייתן הרבה יותר ותרניות
היום לא ותרניות ובטח שהפכתן דעתניות ואישה דעתנית האגו אצלה זה וואהוואהוויווה

שרשירית

New member
חס וחלילה, לרגע לא חשבתי כך

אני חושבת שחזרת מוקדם מהעבודה וסתם משעמם לך.
נ.ב.
סומכת עליך שתמיד תחפש את "הטלנובלות" מתחת לאדמה.

ye44

New member
../images/Emo6.gif כמי שמכירה אותי

היטב, אכן חזרתי מוקדם צריך לארוז עוברים דירה
נכנסתי לפורום ונכנסתי שוב לפוסטים, תסתכלי לבד אחת יושבת מהצד השני מנסה לעשות טיזינג הזוי השלישי יש לו מדבר סהרה בנשמה עם הזיות על ג'וקים אז אם זה לא "קן הקוקיה" אז מה כן ? זה לא לייצר טלנובלות מתחת לאדמה ? אך הגברים של היום

ולמה

אתה חושב שהבעת רגשות חייבת תמיד ללכת יד ביד עם חוסר עמוד שדרה?? זה אומר שטוב שיש גברים ונשים שלא מפחדים להביע את הרגשות שלהם ולהסתתר מאחורי משחקי אגו מיותרים חס וכרפס לחשוב שאתה נמצא בקטגוריה של הפוסט ובכל זאת אם כואב לך אתה לא מצתבט?

ye44

New member
חובה להביע רגשות

כי מועקות גורמות להתקפת
הבעיה שהם מביעים רגשות בשילוב טלנובלות אישיות שלא נגמרות ימים חודשים ולפעמים שנים ראי את הפוסטים שנפתחים פה ? אשכרה "קן הקוקיה "
ג'וקים כלבים חתולים שועלים נהיה פה גן חיות אנשים מתחרפנים
נוברים בעבר נוברים מתחת לאדמה חיים באובססיות ראבאק תיללו יום יומיים ותתקדמו אנשים מתנהגים כמו ילדים בני 14 אז אני לא נורמלי אם כואב לי אני לוקח נורופן עם קולה ZERO תוך 30 דקות הכל נרגע

בפעם הבאה

תזרוק מנטוס לתוך הבקבוק ותנער יש שמועות שתעשה לך יום עצמאות פרטי

יערית

New member
הנשים שאתה מחפש

נמצאות בכפרים לא מפותחים וכמו כן גם גברים- תתעורר למציאות הכל משתנה וכך זה, החיים הם לא לינאריים ולא דוממים. ולגבי מה זה אומר עליי כאישה...ממממ שאני זוכה לטובים לטיס ולפייס :))

ye44

New member
תזהרי

הטובים לטיס מטיסים מהר
ומה רע בנשים לא מפותחות מהכפרים ? לפחות הן מבשלות מנקות "מזדיינות" ובטח שלא חופרות
והגברים בכפרים ? מחושלים חסרי טלנובלות אם הם צריכים לעזוב, אז זה בטריקת דלת ובטח לא תשמעי אותם פותחים פוסטים על ג'וקים וכו'

יערית

New member
כנראה שלא הבנת לאיזה כפרים התכוונתי

אתמול בדליה, שלשום באיכסאל, בעוספייה, בכפרי הבדווים.... שם הנשים משלמות מחיר לכיסוי פנים ולרודנות של הגברים!

אייבורי

New member
מפהההההההההקקקקקקקקקק

תגיד, מתי הפסקת פירסומות [לא נעים לקום באמצע הסרטים שאתה אוכל]

ye44

New member
הוא מתכוון

להביא את המשוט
ועוד אחד בשבילך

o r n i t

New member
מה כאילו כל הגברים כאן נהיו נמושות?

ומה זה כל האייקונים כאילו נכנסנו לספר ילדים ליד כל מילה יש תמונה, בחייאת..... שחרר!

למעלה