אך אך הגב...

leofur

New member
אך אך הגב...

טוב אז ככה, אההמ הסיפור מאוד עצוב. אתמול כשחזרתי לאריאל, עשיתי תאונה אבל ממש תאונה. נסעתי ככה רגוע בשקט, ואז כנראה נהייה לי פאנצ'ר הבגלגל השמאלי בקדמי, אז האוטו עף לי שמאלה, ובכביש יש אי תנועה כזה עם גדר הפרדה בין הנתיבים, אז נכנסתי בגדר הפרדה הזאתי, העפתי אותה לגמרי, עפתי לנתיב הנגדי ונכנסתי באוטו שעמד בחנייה. אההמ האוטו שלי כנראה הלך לגמריי ואני הסתפקתי ב4 שעות במיון, נו וכאבי גב וצוואר... שלא ממש עוברים לי הרופא אמר שייקח ששבוע אז כככה אני העברתי את ערב שישי

אאוץ', לא נעים...

מסכן... זה לא נשמע כיף
איזה באסה על האוטו... אם מעניין אותך (מה שלא בטוח..) אני את יום שישי העברתי בניסיון (ודגש על ניסיון) לחגוג יומולדת לחבר שלי, שהתעקש שהוא לא רוצה לעשות שום דבר. בסוף זה נגמר בזה שנסחבנו לסרט עם חברים שלו, איחרנו, נסענו הבייתה והלכנו לישון באחת. וכל היום לא יצאתי מהפיג'מה (כן, גם לא בנסיעה לסרט...) הסיפור שלך יותר מעניין (אבל גם יותר כואב..
)

leofur

New member
זה משהו שאי אפשר לתאר

לא רוצה להיות דרמתי מדי אבל הקטע של ההלם ישר אחרי התאונה כשאתה מתחיל לקלוט מה קרה, זה קטע דיי מפחיד ואז בא אמבולנס ולבוע לבית חולים וזה ולראות פול רופאים כזה מעלליך כל אחד בודק משהו אחר

Sheep From Hell

New member
איזה מסכן!!!!!!!!../images/Emo101.gif

איך אתה מרגיש??? מה קרה לך? יש נזקים חמורים וכאלה? (מקווה שלא!!)

eMiFrEaK

New member
../images/Emo10.gif...

אני מקווה שהכל בסדר איתך!! לי אישית.. יש יותר מדי חוויות לא נעימות מת.ד.... ואני בטוחה שנהנית בח. מיון.. חחחחח האחיות שם ממש "חמודות" ו"מתחשבות"..

Lara F

New member
פאק. איזה נאחס....../images/Emo10.gif

מקווה שהכל יהיה פסססדר.... תרגיש טוף..... מקווה שיש ביטוח לרכב, כי זה מהזה פאק....

leofur

New member
האחיות לא משהו

הרופאים ממש נחמדים שם.... הכל בסדר רק מכות יבשות, זה יעבור הייתה שם איזה אחת, אז ממש כאבה לה הבטן הרופא בא לבדוק אותהף אז הוא אומר לה להסתובב כדי שיוכל לבדות לה משהו בתחת, אז היא צעקה אל כל הבית חולים " בבקשה אני מתחננת, רק אל תכניס אצבע..." וכשהייתי ברנטגן, הרופא גם היה שם, אז הזה שעושה את הרנגן אומר כזה, היה ערב נחמד, משהו קלאסה, ואז בא פורמן הזה ונכנס בגדר הפרדה, למה דווקא בגדר הפרדה?!?!

vk3

New member
יווואווו, רפואה שלמה ../images/Emo70.gif החלם מהר

למעלה