אך!!! איזו מדינה!!!

*pank

New member
אך!!! איזו מדינה!!!

רפובליקת הבננות הזו נשלטת ע``י קומץ של דתיים פושעים, שמחוקקים להם כל מני חוקים נפשעים. והנה חוק חדש ונהדר אסור להסגיר לארצות הברית פושעים מעל גיל שבעים...החוק עבר, הלב נשבר החזון לדמוקרטיה הולך ונגמר.. חוק דרעי לא הספיק..כאשר השחיתות מגיע לפרלמנט זו היא התחלת הסוף... כלו כל הקיצים אז למה האזרחים לא יוצאים לרחובות ועושים מהפכה בסדר גודל של המהפכה הצורפתית.. השליטון מושחת ואריק הוא סתם מריונטה.. להפריד את המדינה מדת העלוקות...

שרוף

New member
בוקר טוב אליהו פאנק

כל מה שכתבת כאן נכון מאוד אבל משהו חסר כדי לשוות רצינות ואמינות להודעה שלך. גם בתקופתו של ראש ממשלתך ברק הוא תיפקד אצל כנופיית הפושעים של שס ואגודת ישראל על תקן של מריונטה. עד כמה שזכור לי את בעצמך תמכת במפלגה ששכחה את האידאולוגיה שלה על פלורליזם חברתי נון חרדי ותמכה בפלורליזם חברתי פרו ערבי. הסוף של המדינה הזאת קרוב זה אני טוען מזמן אבל לא רק בגלל הליכוד אלא גם בגלל העבודה ומרצ.

*pank

New member
משהו רקוב בממלכת דנמרק!

הריקבון כבר כל-כך עמוק שאיני יכולה לאמר בביטחה מאיפה הוא בא.. אבל חייבת לציין שבמחוזות הימין הצנחה עזה יותר.. אולי נחמה פרוטה? אבל בדבר אחד אתה צודק האכזבה אינה יודעת מימינה לשמאלה..והבחילה אותה בחילה.. ומנפלאות החקיקה בקרוב יעבור חוק חדש 180 חברי כנסת. בדיחה היסטרית או סרט אימה?

hreuven2

New member
בגילך לאבד את חוש הריח זו בעיה

ריח זיעתם של אנשי ארץ ישראל עדיף לי 1000 מונים על ריחם-סרחונם של השמאלנים ולא חשוב באיזה דיאודורנט ישתמשו מסריחי השמאל בעיקר אלה שמשווים את הנכבה לשואה

שרוף

New member
pank אני חייב לציין משהו השתנה

אצלך. אני לא בא כאן לחלק לך ציונים אבל משהו השתנה בסגנון הכתיבה שלך.לא עוד התנשאות חוסר התחשבות באחרים אלא הרבה יותר ממלכתיות ואחריות ללא שום קשר לדיעותיך שאני מניח לא השתנו. יישר כוח!!! את בסופו של דבר תגלי שיש הרבה נושאים שלא רק שאנו לא חלוקים עליהם אלא אפילו באותה דעה. האם הגיעו הימים של וגר זאב עם כבש?

hreuven2

New member
הגברת החסודה הבינה שמי שיעזור לה

ביציאה מבדידותה יהיה איש ימין והיא מתכוננת לכך

*pank

New member
שרוף!

ידיד נפש שלי שם לעצמו כדור ברקה..אכן הכל השתנה כל רוח הלחימה יצאה ממני אני מודה לך על הכנות.. פאנק שמאוד השתנתה..

אני פנסיונר ואני בן 71.. ;-)

ודוקא עומד לי על דעתי שלא להסגיר אותי לדוד סאם אני אפילו מעדיף את דודה טרזה על פני יחסים סוערים עם דוד-סאם.. מרק.

*pank

New member
קוץ !חבל! מפאת גילך המתקדם

לא אוכל לעשות למענך הרבה..(קריצה..). אבל אולי בסגרת עסקה נסגיר אותך במקום לרשות? לפטמה הזקנה שתעשה בך כאוות נפשה??? (אל דאגה אין לה שיניים אפילו לא תותבות)

אם תסכימי להיות גמל.. ;-)

ארכב עליך עד עזה ואסגיר עצמי..בתנאי אחד שהגמל נשאר איתי. מרק.

hreuven2

New member
אז את רוצה לעזור לו או לא?

לגמור..... כהלכה? ואולי זו פטמה חסרת השיניים? רק אל תסגירי אותו לערפאת בעיקר אחרי שסוהא הלכה. [בגלל הגז של היהוד-התבלבלה המסכנה- זה הגז של ערפאת]

*pank

New member
הראובן 2 לרוב צדקה מתחילה בבית

אבל במקרה שלך, יש מקום לחריגות.. פאנק שדווקא רוצה לסייע לך...

פאנק,מתי כבר תביני.. ;-)

שאין צורך לקפוץ על הרבה קוצים בו-זמנית.. כי מרוב קפיצות..לא רואים את העוקץ שבקוץ עדיף קוץ מובחר אחד.. מרק,שדואג שלא יעקוץ לך בטוסיק..

*pank

New member
הפאנק אוהבת קוצים בלי חוד...

ככה אפשר חופשי למעוד...

hreuven2

New member
הקוצים לא מפריעים

עם השלת הכותונת נעלמים הקוצים יחד עם הבושה.

Thats

New member
סליחה, ומה עם העמותות של ברק?

האם זה לא שחיתות קולוסאלית? השחיתות מקיפה את כל מגזרי האליטות השונות ויש ביניהן שיתוף פעולה וקריצות עין משל הם באיזה מועדון סגור וחוגגים על חשבון האזרחים. ואנחנו? אנחנו נמצאים במועדון ``קורבנות השלום``.חה חה חה. Thats all folks

למעלה