איZה בגרות - מחאה !!!

idooo1

New member
איZה בגרות - מחאה !!!

חברים, אין ברירה אלא לעשות את מה שעשו חברינו המקבילים במתמטיקה. יש דחוף לפעול לקביעת מועד נושא לבגרות באנגלית ב- 5 יח', והפעם שזה יהיה ברמה של 5 יח'. מי מצטרף??? מי פוחד ומתמודד עם האי צדק???

וגם לפני שנתיים...

ולפני שלוש..... כשהמחזור שלינבחן באנגלית (5 שנים) אמרו שנפלה פה הבגרות הכי קשה בהיסטוריה

snooPPiT

New member
עוד לא שמעתי מישהו אחד

שטען שהבגרות שלו לא הייתה הכי קשה מכל הבגרויות באנגלית אי פעם ואז משבח את עצמו ואת הציון שלו ביחס לקושי העצום שנכפה עליו ..=)

אני, שנה שעברה../images/Emo4.gif

כולם אמרו שמועד קיץ היה בגרות הכי קשה זה 20 שנה או משהו כזה(או שזה היה במתמטיקה לפני שנתיים?)...ובכן, אני דווקא חשבתי שהיא היתה כלל לא קשה, אולי כי המורה שלנו דגלה בכך שצריך לתת מבחנים ותרגילים ברמה אחת או שתיים מעל רמת הבדרות, והכיתה שלנו הייתה מוכנה לזה...בגל מקרה, מהציון הייתי ממש מאוכזב...כאילו 90?! הייתי בטוח שאני מקבל יותר...עדיין אין לי מושג איפה טעיתי שם... אגב, לדעתי מועד ב' היה יותר קשה ואילו לדעת אחרים ההפך...אולי אני הוא השונה, הנבדל?...בכל מקרה, אם לבדוק ע"פ הציונים שלי, הרי שאני טעיתי כי במועד ב' קיבלתי 95... למה אני מספר את זה? אין לי מושג...

גם אני

הייתי בין היחידים במחזור שלי (2001) שלא התלוננו על בגרות קשה מדי. ממש לא הבנתי מה הבעיה- קיבלתי אחלה ציון ועוד בלי מילון!

זה לא קריטי

אם הידע שלך באנגלית גבוה מזה אז בטח תקבל רמת "פטור" בפסיכומטרי וזה מה שחשוב, אז קח את זה בקלות.

Nietz§che

New member
שויצי שויצי :p סתם.. הממ, גם לדעתי

היה קל, קיבלתי 94 ונרשמתי למועד ב' אבל לא עשיתי בסוף.. מה שהתברר בסוף כטעות כי יצא שכל מי שקיבל 87,89,90 וכאלה.. קיבל 97 כולם הוציאו במועד ב' 97.. זה היה מוזר מעניין איך נראית בגרות קשה באנגלית *מבט מתנשא*
:p

edlessme

New member
מתמתיקה 3 מ5 שנה שעברה הייתה ק-ל-ה!

אני לא מבין מה כל העולם פתאום עשה תרטטם על כזאת בגרות קלה! אלוהים אדירים! פתרתי את אחת מהשאלות שם (6) תוך 10 דקות, מהן 7 דקות הלכו סתם על תהיה אם יש דרך לעשות את השאלה הזאת בצורה יותר יעילה... הרמה בארץ, כמעט בכל המיקצועות, היא בקאקט... המתמ' ברמה מטופשת ובכל זאת התלמידים לא מצליחים... הפיזיקה מלומדת ע"י צבאות של עולים חדשים שאין להם מושג איך ללמד ישראלים, אם הם בכלל מבינים את השפה... הכלכלה ברמת חרטא... ואותו הדבר עם סוצ' ופסיכולוגיה... מלמדים תנ"ך בצורה הכי מטומטמת שאפשר (לפחות אצלי בבית ספר) וספרות מלומדת כך גם כן... האי צדק היחיד שיש להיתמודד נגדו זה האי צדק שעושה התלמיד הבכיין הישראלי למורה הישראלי כשהוא לא מוכן ללמוד כמו שצריך ואז בגללו הרמה יורדת...

idooo1

New member
מר ENGLISH SPEAKER

אני מציע שתבדוק שוב את ציונך באנגלית כי ע"פ הקטע שאתה מציג על אהובתך, לא הייתי בדיוק מתרברב על ידיעותיי באנגלית, אומרים: WILL NEVER BE THE SAME FOR ME באיזו מדינה בדיוק למדת??? לוב ???

edlessme

New member
next best thing

AMERICA!... where one finds all the possible grammatical, verbal and social mistakes avialable.. אגב.. זה קטע משיר של גזוז.. אז הטעות שם בכוונה...ואני ציפיתי שאתה... מר justice for all... תבדוק דברים כאלה לפני שאתה משמיץ... אבל כניראה שאי צדק זה רק כשעושים לך עוול.... לך תמסור לסופרמן ד"ש...

בדיוק... לא לריב פה../images/Emo70.gif

אני מוכן ללכת A very long distance off the topic בפורום ובדרך כלל מאפשר לאנשים לדבר פה גם על דברים שלגמרי לא קשורים... אבל ריבים אני לא מוכן לקבל פה.

למעלה