אי תשלום לאי ביי

santana6

New member
אי תשלום לאי ביי

היי לפני זמן מה העלתי לאתר מוצרים שבגינם אני חייב לאי-ביי listing fees . אני לא מתכוון להשתמש באי-ביי יותר,לכן לא איכפת לי אם החשבון שלי יושעה על ידם.האם הם יכולים לחייב אותי איכשהו דרך כרטיס האשראי או פייפל,כי הם שלחו לי כבר איזה 8 הודעות מאיימות.

panayotiss

New member
עצוב לקרוא את מה שאתה כותב

אם אתה משתמש במערכת נפלאה כזו שמאפשרת לך למכור את המוצרים שלך לכל העולם, למה אתה יורק לבאר בתום השתיה? למה אתה לא משלם את העמלות שאתה חייב בגינן? במידה והעלית מוצרים למכירה זה אומר שיש לך חשבון מוכר, זה אומר שחיברת כרטיס אשראי. עקרונית הם מנדנדים לך כי הם צריכים את ההרשאה שלך לחייב את הכרטיס בגין העמלות. אני זוכר כשהתחלתי למכור ולא היה לי מספיק כסף בבאלאנס הם לקחו לי מהכרטיס. אני לא מבין למה הם מאיימים. תראה, בסוף אתה תהיה זה שתפסיד, אם יום אחד תרצה לקנות ואיביי זה המקום לקנות מציאות , לא תוכל וחבל. תחשוב טוב ואל תסגור את הדלת הזו סתם.

באגומט

New member
ואתה לא ישראלי?

נמאס לי מאלו שלוקחים התנהגות שלילית של אדם כזה או אחר וישר מכניסים את ה"ישראלי כל כך". אצלי ישראלי זה גם העובדה שאין עוד מדינה בעולם בה למעלה מ-30 אחוזים מהאוכלוסיה הם מתנדבים בארגונים ועמותות שונים. כשיש לך בעיה באיביי עם ספק צ'כי אינך מייחס זאת לצ'כים. אז עשה טובה, תן גם לנו הישראלים קצת קרדיט שהתכונות שמאפיינות אותנו הן חיוביות ורק חלק מהאנשים מעלה ריח רע.

רדבול78

New member
שום קרדיט ושום נעליים

בתחום המסחר, כשישראלי קונה משהו באיביי מישראלי הוא מרגיש שהוא חבר שלו. אז תודה, אבל לא תודה! גם אני מתנדב לפעמים (מחר למשל) אבל זה לא קשור. הפורום הזה נועד למסחר באיביי ולכן ההתייחסות של עוזי היתה לכיוון הזה. אני למשל לא מוכר לישראלים בגלל שעברתי כמה דברים לא נעימים וכמובן זה שוק קטן שאפשר לוותר עליו.

באגומט

New member
ת'שמע

קודם כל - למרות שאני לא מסכים איתך (גם אני עובד מן הסתם עם ישראלים, ובמסחר בין היתר) אני מסוגל להבין את הגישה שלך. אתה אמנם מכליל אבל גם מודע לזה שזה מה שאתה עושה. ההתייחסות של עוזי לא היתה לכיוון הזה. עוזי לא דיבר על בעיה באיביי, גם לא על התנהגות מכוערת של ישראלי באיביי. אפילו לא על התנהגות מכוערת של הרבה ישראלים באיביי. הוא - כבר בכותרת - ציין שלהיות רמאי(כך התרשמתי לגבי הבחור שהתחיל את השרשור) זו תכונה *כל כך ישראלית שחבל"ז*.. ולי נמאס מזה! הוא אפילו לא טרח לכתוב מה רע, למה רע וכדומה, רק הוציא לשון רעה על הישראלים. זה הכל..

ozitex

New member
אם נמאס לך אז אתה מוזמן...

ואם אתה חושב שהתנהגות כזאת כפי שמצטיירת כאן על ידי אותו אדם שברוב חוצפתו עוד בא לקבל כאן עצות איך להתחמק מתשלום כספים שהוא התחייב לגביהן, אז יש לך בעייה חמורה. כן ישראלי או לא ישראלי! וכן! זוהי התנהגות ישראלית טיפוסית ואפילו מאוסה ולא רצויה! אני לא צריך לתת שום קרדיט, בטח לא לאנשים מפירי חוק. בהצלחה לך.

באגומט

New member
אני מוזמן ל... ?

אם אני חושב שמה? שזו התנהגות ראויה? זו התנהגות מחורבנת (ומעלה ריח רע בהתאם, כפי שציינתי במקור) וכמו שאמרת, זו בעיה. ישראלי או לא.. אז למה היית חייב להוציא לשון רעה על הישראלים? זה נתן משהו לדיון? האם זו אמת? איפה היא עוצרת? האם זה אומר שעל פי סטטיסטיקה הגיונית, לפחות חצי מהאנשים סביבך, חברים ומשפחה - הם רמאים ונוכליםכפי שניתן להבין לגבי כותב ההודעה? אני חושב שלא, אתה אמרת שכן (אלא אם כן אתה לא ישראלי..). ולא, אתה לא צריך לתת קרדיט לאנשים מפרי חוק. אבל אתה גם לא צריך לשחק עם המילים כדי לצאת צודק, אני דיברתי על זה שהכלל הישראלי הוא טוב. הכלל הישראלי אינו מרמה ואינו נוכל. הוא גם אינו גס רוח. תודה רבה, הצלחה בהחלט תתקבל בברכה מאחל גם לך

cisco9

New member
וואלה זה רוצה לסגור ואני תקוע בגלל שטות

מה קורה איתך אח שלו ? אי ביי מעיפה כל יום ימבה אנשים תגיד תודה על המכירות אם אתה רוצה לסגור עיניינים סגור את זה יפה שלם מה שמגיע לכולם ושלום על ישראל. מה גם שאתה לא דופק ככה אותנו אילו שרוצים להרוויח מאי ביי תחשוב על השם שלנו כסוחרים מישראל. חג שמח וכשר

דעתי בנושא...

מעולם ישראלים לא התייחסו אלי כל כך נחמד כמו שמתייחסים אלי המוכרים בחו"ל. סתם דוגמא, סבא שלי קנה מכונת קפה שחלם עליה כבר המון זמן, והמכונה באה עם קפסולות שניתן להזמין רק אצל חברה ספציפית, צלצלתי אליהם, אמרו שיחזרו אלי באותו היום, או יום למחרת, וכלום. יומיים, שלושה, ארבעה, לא שומעים מהם. צלצלתי פעם שנייה, אמרו לי שיחזרו אלי, אותו סיפור, יום, יומיים, שלושה עברו וכלום, פשוט שמו עלינו ז*ן. בסופו של דבר זה הסתיים כך, שסבא שלי ביקש את המנהל ועשה בלאגן, רק אז הם הועילו בטובם למצמץ לכיוון שלנו ולשרת אותנו. צר לי להגיד, אבל הישראלים הם בעיתיים. שלא לדבר על הטכנאים שמתחייבים לבוא בשעה מסויימת אבל באים רק מתי שבא להם, על עשרות האימיילים שהבטיחו להחזיר לי ובסוף לא החזירו - הייתי צריכה לצלצל לבד אחרת ההזמנה שלי פשוט לא הייתה מתבצעת. עד עכשיו כל מוכר באי-בי היה מאוד קפדן וזריז איתי, ממש כל הכבוד, אני התחלתי לא מזמן לקנות באי-בי וזה פשוט תענוג איך שמתייחסים אלי.

ozitex

New member
טוב שנמצא צדיק בסדום..

אני ממש לא רוצה להיכנס לרמת וסגנון השירות שאנחנו מקבלים כאן..תמורת יבמה כסף מקבלים שתי סטירות לחי ועוד מבקשים מאיתנו לומר תודה..
הסגנון הישראלי ידידי, הוא מן הידועות ואני מ מ ש לא צריך להכביר מילים. מה לעשות, את החיסרון הזה של הישראלים שחושבים שמגיע להם הכל כולם כבר למדו להכיר וגם לישראלים נמאס, אפרופו נמאס. ואני לא צריך לשחק עם שום מילים, כי הישראלים מזמן נטשו את משחקי המילים ועברו למעשים ותוצאת המעשים הללו איהנ מבשרת טובות לעולם יחסי המסחר בישראל. אני אל טוען ש כ ל הישראלים רמאים, את זה לא שמעת ממני אבל אני כן טוען שזוהי התנהגות ישראלית טיפוסית ואני ממש לא צריך להביא לכאן מובאות, תעשה סקר ותשאל, אולי תלמד משהו שאתה עדיין, כנראה, לא יודע. חג שמח!
אה כן, אני למעשה חצי ישראלי, יש לי דרכון אירופאי..זה אומר משהו ?..

santana6

New member
אגב השאלה הזאת מופנית לאלה שמעוניינים....

לענות ולא כאלה שמחפשים כל הזדמנות לחנך ולהכפיש."ישראלי מכוער" זה גם לשפוט בן אדם שההכרות היחידה שלכם איתו היא על סמך רישרוש בפורום. חבל ששאלה אחת רלוונטית הופכת לדיון תרבותי. נמאס מהמתייפייפים שטחינה נוזלת להם מהפה והם מדברים על תרבות ומנטליות.

goolgol

New member
אני מקווה שאתה מבין שיש בעיתיות בשאלה שלך

ואל תיעלב בבקשה. רק לחשוב לא לשלם ולהעלם ועוד להתפלא למה זה לא בסדר. כבר כאן משהו לא תקין. איביי וישראלים עשו צעד גדול מאוד בשנים האחרונות, ומה שחסר שהכל יחזור אחורה. בגלל מעשים (אל סף הפלילי) ואני לא מתכוון אליך חלילה.

ozitex

New member
רגע סליחה!

אתה בא לכאן ומבקש מפורום לגיטימי במדינת ישראל שמטרתו עידוד השימוש בפלטפורמות אינטרנטיות על מהת לעשות פרנסה או לפחות כמה שקלים מכך, ואתה, ברוב חוצפתך עוד מבקש כאן פתרון? "אני לא מתכוון להשתמש באי-ביי יותר,לכן לא איכפת לי אם החשבון שלי יושעה על ידם.האם הם יכולים לחייב אותי איכשהו דרך כרטיס האשראי או פייפל,כי הם שלחו לי כבר איזה 8 הודעות מאיימות." זה מה שאתה כותב ואתה עכשיו מתלונן על המחנכים למיניהם..ה ב נ ת י... ידידי, אני ממש לא צריך יותר מרשרוש בפורום, מה עוד שהרשרוש רושרש ע"י המרשרש עצמו על מנת להבין עם מי יש לי עסק. השאלה שלך היא דיון מהותי כי היא דנה בענינים רגישים של יחסי מוכר קונה באמצעות האינטרנט. אין לך את הכלים להבין זאת כי אתה ממילא לא עשית הרבה בתחום וכנראה שגם לא תעשה, על פי דבריך. ממני לא תמצא תשובות לרעיונות שלך ואני גם ממליץ לאחרים לא לענות לך על השאלה שלך. ממממממ...ביי! וחג שמח!

panayotiss

New member
../images/Emo6.gif צריך לבקש מתפוז אייקון של המקפלות

קרעת אותי עם ה מממממ ביי!

santana6

New member
עוד דבר...

הסיבה ששאלתי את השאלה הזאת היא כי ניסיתי כמה פעמים לשלם להם אבל לא הצלחתי (הופיע ERROR),ואין לי כח להתכתב איתם ולשאול אותם שאלות.

panayotiss

New member
אם תיצור איתם קשר טלפוני הבעיה תיפתר

אבל נתת את הרושם שלא מתחשק לך להשקיע יותר מדי בזה. מקווה שהבנת שאולי כדאי לך להשקיע עוד קצת וכן לשלם ולא לסגור את הדלת הזו שיותר מדי חשובה לרוב קוראי הפורום הזה. תברר איך משלמים ותעשה את הדבר הנכון.

santana6

New member
זה מה שמופיע

Payment Error - We're sorry. We encountered an issue processing your payment. Your payment was not processed and your account was not charged/debited. Please try again. Setting up an automatic payment method is a convenient way to pay your eBay selling fees each month and using automatic PayPal payments is secure and easy. Sign up now to have PayPal become your automatic payment method. It's fast and easy - just click Sign Up Today! No, maybe later Where would you like to go next? My Seller Account My eBay eBay Home

למעלה