אי שקט, גאזים ושות....

נני 46

New member
אי שקט, גאזים ושות....

היי בנות
אני עוברת עם התאומים תקופה מאוד קשה ומאוד מאתגרת, חייבת לפרוק...
כל כלך חיכיתי להם, ועכשיו יש ימים שאני פשוט מרגישה עומס שקשה להכיל

הם מתוקים ממש, מחר יהיו בני 8 שבועות, ואנחנו מסתגלים זה לזה בהדרגה. כרגע אני אצל אחותי, עד להודעה חדשה( אני יחידנית, אמא נפטרה), והקושי העיקרי הוא אי השקט שלהם, הם כל הזמן סביב הגאזים, מתפתלים מכאבים ואני כמעט בוכה יחד איתם..הם תיכף 3 ק"ג ואני עדיין בלחץ לגבי המשקל, אם כי הם בעלייה כל הזמן( תמ"ל+ הנקה). הם לא נינוחים כמעט אף פעם, כל שינוי מלחיץ אותם, לטייל איתם בעגלה זאת משימה בלתי אפשרית, על שמיכה בגינה הם בוכים, אחרי שהם מסיימים את הבקבוק שוב בוכים...רק המנשא מרגיע אותם ואנחנו איתם הרבה על הידיים. האם זה תקין? אני מאוד דואגת, וגם מותשת מהמצוקה שלהם. פה ושם יש דקה שתיים של שקט, וזהו. זקוקה למלים מעודדות, מנחמות... זה מוכר לכן?
אני לא מעיזה לחשוב מה יהיה כשאהיה איתם שעות לבד):
דוקא עם ההאכלות אין לי בעייה, מוצאת פתרונות... הכאבים שהם סובלים הורגים אותי...
דברו איתי

גזים זו תקופה קשה!

זו התקופה היחידה בערך שחשבתי שאני מאבדת את השפיות שלי והייתי סופרת את השעות דקות ושניות עד שמישהו יבוא כבר לעזור לי ויקח אותם ממני (כי הם פשוט היו בוכים בלי הפסקה על הידיים...) וכן היו ימים שבכיתי יחד איתם מרוב תסכול.
אין לי יותר מדי איך לעזור חוץ מלהגיד שזה כשבועיים קשים וזה עובר. אצלי אחד עבר את זה קשה מאוד והשני אחריו קצת יותר קל, למזלי הם לא היו יחד.
מאחלת לך שזה יעבור מהר ותזכרי זו תקופה וזה עובר

כדאי לך לנסות את סימפוקל של טיפטיפות

נראה לי שכך קוראים לזה. לנו זה עזר לאחד מהם פלאים ולשניה בכלל לא. כנראה תלוי בתינוק אבל שווה לנסות כי זו אכן תקופה מאוד קשה.

z551

New member
היחיד שעזר לנו מאוד נקרה ביביזים קצת מרדים א

sefia

New member
האם שללת ריפלוקס?

כדאי בביקור הבא אצל הרופאה לברר אם זה יכול להיות ריפלוקס סמוי (ללא הקאות )
שגורם לכל כך הרבה אי שקט .....

איך בודקים את זה? אני התלוננתי על חוסר

השקט אצל הרופאה, והיא פשוט אמרה שזה גזים ויעבור בגיל 3-4 חודשים. לא שאלה שום דבר נוסף. אני מבינה שאו שהרופאה ממש לא בעניינים או שזה פשוט טבעי??
הבכורה שלי לא סבלה כלל מגזים כך שאין לי למה להשוות...

sefia

New member
גם לי אמרו שזה רק גזים ואני אמא היסטרית ........

הולכים לגסטרו ילדים
בקלי קלות הוא בודק ונותן טיפול מתאים .
&nbsp
חבל שהילדים (ואתם ) תסבלו. יש לזה טיפול וזה מאד מאד לא נעים

למעלה