אי שם.....

אני מוסיפה את שמי 'לעצומה'

בענין העלאת החידות למאמרים. תמיד בסוף כל חידה יש את הסיפור שמאחורי החידה וזה לבד שווה שמירה למי שצריך מידע עתידי... גברת מנהלת...בבקשה...

ענת, עוד אתגר שווה ניסיון, חבל פשוט

על כל היידע שיבוזבז...מצטרף כמובן למבקשים והמחייבים...

odeliaabut

New member
תודה אני כאן

תודה על ההזמנה בסדר נתחיל גם בחידונים להיות מעורה יותר אבל אני אוהבת לקרוא את הפתרונות כי אני על חלק הימרתי צדקתי ועל חלק ממש לא

orna44

New member
בעניין חתול שחור חתול לבן

אם אינני טועה, סרט זה יצא לאחר הריב בין קוסטריצה לברגוביץ ונדמה לי כי הלחנים לא נכתבו על ידו. תקנו אותי אם אני טועה. מאקריה היקר - איזה יופי. תודה על החידודים ועל המידע המרתק. ואת מקורית, אין עליך.

zambeta

New member
בעניין חתול שחור חתול לבן

סרטו של אמיר קוסטריצה "חתול שחור חתול לבן" יצא סמוך מאוד לסרטו הקודם "UNDERGROUND".צלומי הסרט "UNDERGROUND" ארכו כשלש שנים מאומצות מאוד ולכן גורן ברגוביץ לא היה מסוגל להלחיןפעם נוספת כה סמוך לסיום העבודה את המוסיקה ל"חתול שחור חתול לבן". (ללא קשר למריבה שהייתה או לא הייתה). אמיר קוסטריצה החליף את כל הצוות לסרט המוזכר. את מרבית המוסיקה לסרט "חתול שחור חתול לבן" כתב הד"ר קאראג'יליק נלה, את שיר הנושא כתבו שלשה - הד"ר קאראג'יליק,אראליקה ווג'יסלאב וספאראבאלודג'אן.באופן לא מפתיע המוסיקה לסרט נושאת את כל ה"ניואנסים" וה"מניארות" של גורן ברגוביץ.

למעלה