אי צ'ואן קליפ

HAKOKI

New member
תגידו אתם שרוטים?.....

כולם לוקחים כל דבר כל כך קשה.... תאמת לא נכנסתי לסרטונים אפילו,הכותרת "אי צ'ואן קליפ" הכניסה לי פתאום עוף סצ'ואן לראש ומשום שאני כבר חודשיים מנסה למצוא מסעדה אסיאתית נורמלית באזור עפולה כנראה זה קרה.....אתם.. מבינים הומור רק כשבא לכם... אז נלך עם זה עד הסוף ג'יוג'יטסו ברזילאי מנצח כל שיטה!!! תבואו עם עוזי מצידי! rickson via armbar! בהומור(לא מובן). חקוקי..

Tonjin

New member
הפיאוג'דה כנראה עושה לך גזים..

תוריד קצת גוארנה ותרגע

Tonjin

New member
../images/Emo4.gif

עוף סצ'ואן זה מין הומור חביב כזה פיאוג'דה לעומת זאת זה כבר לדבר שטויות נו טוב, אני חושב שהבנתי...

ל HAKUKI מזל טוב !

ל HAKUKI הרבה מזל טוב איש ! חגורה כחולה בגיאוגיטסו ברזילאי זה לא פשוט , הרבה עבודה קשה ושעות מיזרון שיהיה מאברוק ! ושמור על האוזניים עכשיו שאתה כחולה כולם "ירצו " להרוג אותך...ולהתאבק נגדך אז שמור על האוזניים בידידות אבי

HAKOKI

New member
תודה רבה אבי,רק בגלל מה שאמרת

הרמתי יד ובדקתי את האוזן מסתבר שאני מרגיש מין בליטה קטנה,מקווה שזו לא הכנה לכרובית גדולה.

roy33itc

New member
יש ליד קיבוץ בית השיטה אחת די טובה

ורק למען השלום בין הקלאסיות ל"זירה" אני מזמין אותך עליי לארוחה שם,אתה יודע מה? נעשה את זה לכבוד ה"דרגה" החדשה,איך?

HAKOKI

New member
וואלה שיחקת אותה חח

חבל שיקינטון באמת לא עושים משלוחים,בכל אופן מחר בשעה שבע אני שם לארוחת ערב עם חברים כנראה
אתה מוזמן בכיף.

shlomym

New member
מצרף על הדרך קליפ מוט ארוך-מומלץ

תענוג אמיתי,רק חבל שזה קצר

shlomym

New member
אהבתי.אגב ,שים לב ,יש להם שם את....

הבובות שדיברנו עליהם
האמת,שחשבתי שהם מתעסקים ביד ריקה בלבד,יש להם עוד כלי נשק? תודה

fa jing

New member
הם מתעסקים רק ביד ריקה.

עד כמה שאני יודע לפחות. האימונים עם המקל הכבד, או לחילופין עם קשת הם רק צורך תרגילי חיזוק ותנועה בתנוחות שונות. חנן

למעלה