אי צדק פרק 8

sapir131

New member
אי צדק פרק 8

W.T.F מזה!!!!!!!!!!!!!!!! למה הם לא הצילו אותו!!! זה לא מהות התוכנית להציל אנשים?!?!?! כול הפרק אני בוכה ולא יכולה להפסיק! איזה חמוד פרנקקקק

שחחר8

New member
../images/Emo7.gif

פרק מדהים...! אוף לא רציתי שהוא ימות ממש בכיתי בסוף...

AliceQueen

New member
פרק חזק

בכיתי בסוף, איזה מסכן פרנק
ואיזה חרא השופט!!!!!!!!

dance13

New member
כל מה שיש לי להגיד זה:../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

LeRanch

New member
עלו לי דמעות בסוף../images/Emo7.gif

אוף אוף אוף!!! שופט מניאק!!!!!!!
בן אדם חף מפשע מוצא להורג בזמן שהרוצח האמיתי מסתובב חופשי ויש את כל ההוכחות לכך שהוא אשם!!! כמה התעצבנתי והתעצבתי מהפרק הזה

DevilGirl92

New member
אני שונאת הוצאות להורג!

מתעבת את האנשים חסרי הבושה שנוטלים את חייו של בן אדם-בן אם הוא אשם ובין לא. ואם הוא לא אשם- פי כמה וכמה גרוע יותר!

vand

New member
פרק מדהים

כל הפרק היה פשוט מעולה והסוף היה ממש ממש עצוב אבל אני דווקא שמח שהם סיימו ככה את הפרק כי זה מוסיף למציאותיות של הסדרה שלא תמיד אפשר להציל את כולם. אני מקווה שהפרק הבא לא יתחיל כמו כל פרק רגיל כאילו כלום לא קרה אלא שיהיה שינוי מסוים באופי הדמויות בעקבות הפרק הזה.

michalushK

New member
איך בכיתי בסוף הפרק ../images/Emo7.gif

וגם לפני , היה עוד קטעים שהעציבו אותי
שופט קקא אמן יקבל שיתוק

m i c k e y 15

New member
../images/Emo7.gifפרק עצובבבבבב

רציתי שהם יצילו אותו.. שופט מחורבןןןןן אבל די אהבתי שהוא מת חשבתי שזה טוב לסדרה... זה כאילו מראה שהם לא תמיד יכולים להציל..אז..זה טוב חח

קובי221

New member
אהבתי שהם סיימו את הפרק ככה.

לא את כולם צריך להציל, למרות שזה די מהות התוכנית. ---------- השופט היה זבל. הקטע שסוניה מתחברת אל פרנק היה קיטשי. פרק חמוד סך הכל.

sweet fairy

New member
האמת כשהתחילה הסידרה

חשבתי לעצמי.. מה עכשיו הם יצילו כל אחד ואד?? זה יה ממש לא אמין.. ואני שמחה שאתמול הם עשו פרק קצת שונה אהבתי מאוד!!

DreamS_HunteR

New member
הגיע הזמן../images/Emo121.gif

שהם לא יצליחו להציל מישהו
סוף סוף הטובים לא מנצחים
סתם.. אבל לפחות ככה הסדרה נראית יותר מציאותית. לא כל החיים ורודים תמיד עם הפרוייקט צדק האלה.

למעלה