אי פעם חשבתם על זה

אי פעם חשבתם על זה

שהכוחות הנסתרים של גוהן משתנים בהרבה עם הגיל כאילו נגד רדיז הוא עשה לא סריטה במגן נגד נאפה סופר בעיטה מול פריז תמכות של החיים שלו נגד סל חחחחחחחחחח מוות כי תמיד חשבתי שהכוחות של גוהן הם כמו חבילה כמות מסוימת אכשיו קלטתי שהכוחות המיוחדים שלו משתנים ביחס לגיל ולחוזק! ודרך אגב אכשיו ראיתי את החלק הראשון של סאגת סאיאן החלק של ראדיז אחלה סאגה!!!!!!!!

ashkeloni

New member
ברוך הבא לפורום בן אדם!

וכן...גם אני חשבתי על זה פעם... נראה לי שככל שהגירוי שגוהן מקבל על עצמו גדול יותר אז והוא יותר מאומן אז ה"כוח הפנימי" שלו יותר חזק כנראה... אל תשכח גם את הכוח הפנימי שהאלדר קאי מוציא ממנו בסאגת בו... והסאגה הראשונה נחשבת עוד משעממת ביחס לסאגות של האנדרואידים וסל... אבל תמשיך לראות בינתיים את הסידרה לפי הסדר...

חחחחחחח הייתי פה מתי שאתה הצתרפ

רק שאני פרשתי לפורום משחקים ואמניות לחימה ,ואכשיו אני גם קצת חוזר לפה! וראיתי את כל דבז ודב אכשיו אני מתחיל שוב רק את סאגת סאאיין ואז לטראנקס(אני כל כך שונא את נאמק עד פריז) והכוונה היה שבכל התקופה מגיל 4 עד 18 הכוחות שלו עלו ועלו בהתאם לגיל בעיקר וגם לרמת המיומנות.

Piccolo

New member
לא ממש.. ../images/Emo58.gif

עד סל עשו אותו ממש חזק.. אחרי סל הוא ניהיה ממש גרוע יחסית.. היתה לו איזה ניצוץ של קאם בק עם המיסטיק גוהאן.. אבל זהו.. אחרי זה הוא לא שווה כבר הרבה..

king kazabubu

New member
גם לא בדיוק נכון...

למען האמת, לדעתי לקראת סאגת סל בנו את גוהאן ככה כדי שהוא יקח את התפקיד של הגיבור הראשי... בגלל זה גם לדעתי גוקו לא רוצה שיבקשו אותו בחזרה אחרי סאגת סל... מה שכן, אחרי דרגון בול זי הוא הופך להיות מאוד חסר משמעות.

למעלה