אי סדירות בהנקה

nurnur2

New member
אי סדירות בהנקה

שלום, תינוקנו בן 9 ימים ויונק בלבד. יש יניקות בהן לאחר זמן הוא מפסיק מיוזמתו, ולאחר סיום הצד השני נרדם מייד לשעתיים שלוש. מצד שני, יש יניקות בהן הוא מפסיק לאחר זמן קצר, או שזמן קצר לאחר שהוא מפסיק ונרדם לזמן קצר מאוד הוא רוצה עוד, או שבאופן כללי הוא לא רגוע אחרי ההנקה, וזה משבש את לוח הזמנים וסדר ההנקה של "צד אחד, החלפת חיתול וצד שני", ובעיקר - פוגע בשנתו. אני לא יודעת מה לעשות: האם להמשיך להציע לו? איזה צד? האם לנסות ולהרגיע אותו בלי? תודה

1טלטלים

New member
הנקה בהתחלה

היי, מזל טוב! ככה זה שבועות ראשונים לאחר לידה ,זה מה שנקרא הנקה לפי דרישה,הוא עדיין קטנטן לא הייתי בונה כל כך על "סדר הנקה" שגרה,היא עלוה להשתנות כל רגע יחד עם צרכים שלו.האם הוא לא מרוצה באופן כללי אחרי כל הנקה (חייבת חידוד),מה משקל לידה שלו?משקל שחרור?משקל עכשיו?כמה טיטולים:פיפ/קקי ליממה?כמה בממוצע הואיונק במהלך יממה? תמיד לנסות להציע את השד...מקסימום,ייסרב.

nurnur2

New member
תשובות לשאלות

קודם כל תודה. לשאלותייך: יש הנקות בהן הוא "מרוצה" יותר ויש בהן הוא "מרוצה" פחות. יש בהחלט הנקות לאחריהן הוא נרדם שקט ורגוע עד לשלוש שעות. הוא נולד 3.175 והשתחרר 3.020. אין לי משקל עדכני (יהיה רק מחרתיים). חיתולי קקי כשלושה ארבעה ביום, מרוכזים יותר בשעות הערב. הוא יונק (בהערכה גסה) כעשר פעמים ביממה. החשש שלי הוא שבימים בהם הוא פחות "מרוצה" מההנקה, ויותר נסער הוא ישן הרבה פחות. גם הייתי רוצה להימנע מהנקות הנמשכות שעות (לעתים עד ארבע שעות) על מנת לא לפטם אותו ולהכביד על הקיבה שלו. ושוב תודה.

1טלטלים

New member
תודה ,ברגע שיהיה לך משקל

עדכני בפורום ונמשיך משם... נשמע,שאין מה לדאוג יתר על המידה ...תמשיכי להניק (אל תדאגי ,את לא מכבידה,חלב אם מתעכל ברובו ונספג היטב),שוב זה ימים ראשונים לאחר לידה ,חשוב שתעזרי לו להתרגל למקומו החדש וסביבה לא מוכרת ,אותך הוא מכיר הכי טוב
הניקי לפי דרישה ,בהמשך המצב צפוי להשתנות,הוא יגדל הנקה תתיעל בהרבה ותתקצר פלאים... חשוב,אני מצרפת לך קישור למאמר על ימים ראשונים לאחר לידה +הנקה בהתחלה,תקראי זה יעזור לך מאוד... נשמח אם תמשיכי לעדכן, לילה טוב,

למעלה