אי סבילות לעדשות מגע

אי סבילות לעדשות מגע

עוד משחר ילדותי הייתה לי בעיית עיניים קשה ומספר מאוד נמוך (כ- -9) ב- 25 שנה האחרונות אני משתמשת בעדשות מגע ותמיד היו לי איתן בעיות. לאחרונה קניתי עדשות חדשות והתחלתי לקבל דלקות שבעקבותן הייתי זקוקה לאנטיביוטיקה. רופאת העיינים אמרה שיש לי "אי סבילות לעדשות מגע" ורציתי לדעת אם מישהו יכול לייעץ לי בנושא או להפנות אותי למקור המתאים (האם פורום זה מתאים לשאלות כאלו?) אני ממש סובלת ונאלצת להרכיב משקפיים שמקשים עליי בתפקוד היומיומי בעיקר בנהיגה. האם ניתוח לייזר יפתור את הבעיה והאם ניתוחים אלה אמינים? אנא עיזרו לי בתודה מראש נ.ב השתמשתי בשם משתמש של הבן שלי כי אני עוד לא בקיאה בכל הנושא של הפורומים

אי-סבילות עדשות

שלום רב. אכן יש אנשים שלא "סובלים עדשות". בחלק מהמקרים אי-הסבילות היא מידית, אך יש אלו בהם היא מתפתחת רק לאחר תקופה של שימוש ולפעמים לאחר הפסקה של כמה שבועות או חודשים, ניתן שוב לחזור לשימוש. ניתן במקרים מסוימים "להתגבר" על הקשיים על ידי התאמה חוזרת של העדשות או החלפתן לסוג אחר. כמו כן מומלץ להשתמש בלובריקציה טובה על ידי טיפות עיניים להרטבה, ולגשת לבדיקת רופא עיניים לשלול מחלות של חלקו הפנימי של העפעף. הצעות נוספות: משקפיים - ניתוח לייזר. בברכה ד'ר אורן מן

למעלה