אי נעימות..........................

kung fu

New member
המממ אני מנסה להיזכר

סירבתי להזמנה של מישהי, והרגשתי חלקיק קטן של אי נעימות.

kung fu

New member
שכחתי לציין איך פעלתי

אז אמרתי שאני לא יודעת אם אבוא. במקום להגיד מראש שאני לא אבוא. לא אופייני לי, אבל במקרה הנ"ל כך זה היה

איל באש

New member
אתמול שאחד החניכים שלי ../images/Emo6.gif

לקח אותי לקניות והזמן התקצר והתקצר עד שהגיע לממש לחוץ להתחיל לחזור הביתה , כדי שלא אאחר לחניך הבא בתור, ואז כשהגענו לאוטו הוא אומר לי שהוא רוצה לחכות עוד כמה דקות כי התמונות שהוא שם בפיתוח עדיין לא מוכנות, אז אמרתי לו בתקיפות שאין מצב כי אני מאחר לחניך הבא!! הוא ממש התכווץ ונעלב כמו ילד קטן (והוא הרבה יותר גדול 34) לרגע היה לי לא נעים שכביכול בגללי... אבל מיד שמתי לב לזה ופשוט התרכזתי באנרגיה של הלא נעים הזה, במה שה עושה לי בגוף בבטן, ואז... זה פשוט שטף אותי לרגע, והופ נעלם וחשתי רגוע שוב. בהמשך אחרי שסיימנו להעמיס את הקניות לרכב , הבטתי בשעון וראיתי שיש מצב שהוא יגש רגע לקחת את התמונות ואני אחכה לו באוטו, כי נספיק להגיע חזרה מחולון לת"א בזמן. אמרתי לו שזה בסדר, הוא מיד רץ שמח וטוב לב וחזר תוך דקותיים עם התמונות. באמת הגענו בול בזמן.

kung fu

New member
ואוו. תודה.

ואני אנסה להבא לחוות את זה, כשארגיש "לא נעים".

זה היה מיידי אצלך ..../images/Emo45.gif

אצלי חילחל לקצת זמן עד שנשפתי את זה החוצה...בפעם הבאה אנסה את הדרך שלך ...תודה

היום בבית ספר עם הילדה שלי ..

היה מצב שהרגשתי בו אי-נעימות , היה בכיתה של הבת שלי "מבצע חפיף" והחברה שלה (הבת של האמא שאירגנה את המבצע) לא האמינה לבת שלי והסתודדה וסיפרה לאמא שלי שהבת שלי לא עשתה את הטיפול נגד כינים והיא משקרת. (ודווקא כן עשיתי לה - אני אמא ממושמעת
) כל הזמן לטשה עיניים לכיוון שלנו, בקיצור באותו הרגע הרגשתי שאני מתכווצת הרגשתי מאוד לא נעים... חזרנו הביתה מהבית-ספר והלכתי לישון צהריים אבל כל הזמן זה המשיך להציק לי וראיתי מולי את המבט שהופנה כלפינו הסתבכתי עם עצמי ולא הצלחתי לישון..עד לרגע שעשיתי STOP והחלטתי לשחרר את זה ממני השתמשתי בתרגיל האור ראיתי את הסיטואציה שלחתי לאמא + הבת אהבה עשיתי מהכל כדור אור ונשפתי את זה ממני החוצה ליקום. 2 נשיפות וכבר הרגשתי יותר טוב גם שמתי לב שהנשימה שלי נפתחה והרגשתי את ההקלה שבשחרור. זהו שכחתי מזה עד להרגע שאני כותבת כאן, ועכשיו שאני כותבת ומסתכלת על זה מהצד זה נראה לי כמו סיפור מצחיק

איזה סיפור ../images/Emo13.gif

נראה לי שגם לי זה היה מפריע, אם הייתי במקומך. מהיכן למדת את התרגיל הזה? נשמע לי מוכר.

את התרגיל אני חושבת שקראתי ..

בספרים של סאניה רומן אם אני לא טועה.
זו גם דרך ליצירה, מדמיינים את מה שאנחנו רוצים בצורתו הרגילה או ע"י סמל ובכדור אור שולחים אותו ליקום משחררים אותו מעצמנו ושוכחים מזה. אצלי זה עבד בכמה צורות.

אתמול ושלשום... ../images/Emo4.gif

הייתי אמורה להיות עכשיו בסמינר י"ב, שזה אמור להיות סמינר פשוט מעולה, והרבה זמן רציתי ללכת אליו, אבל כשהגעתי לשם לא היה לי כוח לזה אז חזרתי הביתה במקום להשאר והרגשתי אח"כ מאוד לא נעים, ושבטח אכזבתי כמה אנשים בגלל שהלכתי... ניסיתי קצת להרגיע את התחושה הזאת, להסביר לעצמי שאני באה לסמינר הזה בשבילי, וחוץ מזה כבר פעלתי אז אין מה להתחרט עכשיו... אבל עדיין אני מתחרטת כי יכול להיות גם שהפסדתי הרבה דברים שיכלו לעזור לי, ושבכלל, עדיף להתמודד עם כל מיני מצבים כמו להיות עם אנשים חדשים, במקום לא מוכר ורחוק מהבית, מאשר פשוט לברוח מההתמודדות...

למדת שיעור מעניין ...

ואני מתכוונת לציטוט : "עדיף להתמודד עם כל מיני מצבים כמו להיות עם אנשים חדשים, במקום לא מוכר ורחוק מהבית, מאשר פשוט לברוח מההתמודדות" לפעם הבאה שאת צריכה ללכת למקום כזה תוכלי ל"עבוד" על עצמך מראש כי את כבר יודעת מה מפריע לך. גם המסקנה שלך הוא שיעור מלמד

כן ../images/Emo13.gif

אני מניחה גם שאם זה לא היה מלמד אותי שום דבר, אז זה לא היה קורה....

basket case

New member
אי-נעימות..

הרגשתי לאחרונה כשהייתי צריכה לצאת מוקדם מהעבודה (שירות אלומי ליתר דיוק) בשביל פגישה (שהיא משהו שאני צריכה במסגרת השירות). לא היה לי נעים, כי אני יוצאת דיי הרבה פעמים יותר מוקדם.. פעם בשבועיים יש לי הדרכה עם האחראית עליי, ופעם בחודש אני נפגשת עם הרכזת שלי, ובשביל כל אלה אני צריכה לצאת בזמן העבודה.. בכל מקרה, יום אחרי זה הייתה לי שיחה עם המנהלת שלי, ואמרתי לה שאני מרגישה אי-נעימות כשאני יוצאת מוקדם. הסברתי לה שזה חלק מהעבודה שלי, ושאלתי אם יש לה בעיה עם זה. היא השיבה שלא.. אז זהו, זה בסדר

למעלה