אי-מייל משעשע

yoavep

New member
אי-מייל משעשע

הי קיבלתי אי-מייל מונצואלה. זהו בן דוד רביעי שלי (שסבא של סבא שלו היה אח של סבא של סבתי). הוא מבקש לדעת על ההיסטוריה של המשפחה שכן הוא יודע שאני מכין עץ משפחתי. באי-מייל הוא כותב לי (ואני מתרגם): "...אני רוצה לדעת על ההיסטוריה של המשפחה. תשלח לי בבקשה מה שיש לך - 500 שנים אחורה, 1000 שנים מה שהגעת...)
הוא בטח יתאכזב שידע שהגעתי רק עד 1795...

מחשבה אופטימית ../images/Emo65.gif

אולי הוא כתב את זה כי לו יש מידע על המשפחה מ - 1000 שנים אחורנית
ארנון

yoavep

New member
ממש |הדגש| לא ../images/Emo70.gif |סדגש|

הוא ביקש ממני לשלוח לו מה שיש לי, אפילו הוא כותב: "אם יש לך תוכנת עץ משפחתי זה יהיה נחמד". לצערי עדיין לא מצאתי את הקרוב שיגיד לי: "אה בטח - יש לי עץ עד שנת 1000"... אני עדיין מחכה
ובנתיים אמשיך לעבוד בכדי למלא את מבוקשו...

הדס ח

New member
אני בטוחה

שהיית שמח למלא את מבוקשו...... נשארו לך "רק" עוד 800 שנה לברר......
בהצלחה הדס

../images/Emo45.gifהנה יואב החרוץ

שימעו בכל העולם יצוץ דודנים עינים אליו נושאים מצפים ומחילים לאילנות יוחסין שלך חנה גונן

א77

New member
אלף שנים זה לא הרבה

השאלה אצל מי. קח דוגמא בזמנים של נח. אם בזמנים ההם היית נדרש להסטוריה של אלף שנה, ז"א מיהו האבא ואוליי הסבא. ותו לא.

yoavep

New member
חידה

נו, ובאמת מי חי הכי הרבה זמן לפי תורתנו הקדושה??? זה אמור להיות קל אבל בוא נראה אתכם.

א77

New member
.

ויהיו כל ימי מתושלח תשע וששים שנה ותשע מאות שנה וימת

yoavep

New member
../images/Emo45.gif

אכן 969 שנים. כמעט 1000... אתם קולטים??? אני בטוח שהוא ראה נינים
יום טוב יואב

שרי סילבר

Active member
זה שכרנו../images/Emo3.gif ההצלחה הכי גדולה שלנו היא, בעצם, כשפתאום צצים כל מיני קרובים קרובים וקרובים רחוקים, ומתחילים להיסחף ולגלות עניין, ופתאום דורשים שנספר, שנעדכן, שנראה...וכך נוספת לנו פתאום עוד עבודה... איך נאמר? שאלה תהיינה צרותינו. ובאופן אישי, הלואי עלי להגיע ל-1795!

למעלה