אי מאג´ין!! וגם לדרדרית

MADAM BI

New member
אי מאג´ין!! וגם לדרדרית

דרדרית תודה על הפידבק אני עדיין בשוק מתמשך אני מנסה להבין את ההקשרים לקוות שאולי תצמח מזה מדינה פלשתינאית לפחות כלומר שאולי השוק הזה יביא למשהו טוב של אין ברירה אימג´ין!!! אתה עוד בעבודה? כל כך זקוקה לליטופך האבהי החם והאוהב בשעות קשות אלה אבשלום ידידי הקרוב עשה לי מצב רוח קשה הוא אמר שלמרות שהוא מאד מעריך את העברית של גנדי ואת ספריו זה יום חג לו ושגנדי הביא את זה על עצמו ומה אנחנו חושבים לנו שאנחנו נחסל בכירים והם לא? קשה נורא לשמוע דבר כזה מחבר קרוב זה ממוטט אותי אולי אתה, גברים הם יותר ענייניים הרי, תסדר לי קצת את הפרופורציות? ביום כזה נורא רוצים להתאחד ולהיות ביחד ולאהוב את כל ברואי אלוהים...

e-magine

New member
מאדאם אם תפתחי את פורום אקטואליה

ותחפשי שם, טוב טוב, תגלי שאני לא שם. ואספר לך ,צלא רק שאני לא כותב שם, אלא גם לא קורא. לא בשבילי. אני שומע חדשות ואני קורא חדשות, פותח כל בוקר בעתון, אך לא תמצאי אותי מתווקח או מתפלסף או מציע פתרונות, פשוט לא my cup of tea. יד לך שאני ממש ממש לא מתכוון להשתתף כאן בדיון: גנדי בעד ונגד. אגב יש כאן פורום מולדת, גם שם לא תראי אותי. לפני הרבה זמן כתבתי בפורום דו - קיום, אבל לא על דברים גדולים, על דברים קטנים ואנושיים. רק דבר אחד אגיד לך, שרצח הוא רצח הוא רצח, וללכת ולהאשים את הקורבן, זה כעייני כמו להאשים נאנסת באשמה לאונס.

MADAM BI

New member
אוף אימגין שוב אתה לא מבין את הראש

שלי... מה אתה רוצה? אני אי פעם חיפשתי אותך באקטואליה אתה אדם חם ואוהב לפחות ככה זה נראה פה אני הייתי מבולבלת ורציתי לשתף אנשים פה וגם אותך זה הכל אז מה אתה עושה לי אשמה שאני מדברת על הדברים האלה? הכל ברגע נתון של שוק גדול זה הכל אבשלום עשה לי שוק וזצ במוח ובדיוק אחר כך נכנסתי לפה אז מה? החיים מלאי סתירות וברור שרצח הוא רצח הוא רצח טוב, אני צריכה לארגן לי את הראש והצלחת להרגיז אותי בתשובה שלך, אבל זה טוב

MADAM BI

New member
טווווב ואם לחזור להתמכרויות -

אז יש לי מה לספר בקשר לאשליות של האינטרנט ובקשר לבריונטיות ברשת אבל אני אחכה ליום יותר מתאים יש לי מערבולת היום במוח המדינה שלנו כל כך קשה הייתי מתה לגור באיטליה שלוש שנים מעניין אמגין מה שסיפרת על האינטרנט קפה והדתיים עד לפני שבועיים בכלל לא ידעתי שיש אינטרנט קפה בתל-אביב אפילו שלא לדבר על ירושלים

MADAM BI

New member
אבל מה מטריד אותי - לא סבלתי את

את הסגנון שבו כתבת לי האם אני ניסיתי לפתוח פה פורום מולדת? או אקטואליה? בסדר המקום הזה ממודר ומסודר ומוקדש לנושא אבל דחילאק אתה קם בבוקר לרעידת אדמה אז מה אז אי אפשר לרגע אחד לדבר על זה מהבטן? אז בשביל מה שווה כל פורום העזרה הזה? הרי עם כל הפחדים אנחנו נכנסים לנט.... הייתי בבהלה איומה, הרגשתי רעידת אדמה, קצת כמו ביום מגדלי התאומים אז מה אתה מכניס לי כל מיני נימוקים הגיוניים? טוב אני יוצאת מפה ליום יומיים כדי להירגע וכדי לא לכתוב דברים שאחרי זה אתחרט עליהם שיהיה לכם רק טוב בינתיים

e-magine

New member
מדאם, אני לא מחקתי לך

ולא אמרתי לך לא לכתוב, אם היית כותבת את הדברים באופן כללי לפורום, גם יתכן ולא לא היתה לי בעיה עם זה. העניין הוא שהיו כמה דברים שהפריעו לי: א´ את ניסחת את דברייך כפניה אלי, וברור היה לי שאת מצפה לתגובה ממני, כלומר באיזשהו מקום הכרחת אותי להתערב ולנקוט עמדה בנושא שלא רציתי לעסוק בו בפורום הזה, ונראה לי שלא היה ראוי שאתעלם מהנושא ברגע שהוא הועלה. ב´ בנוסף לכך, מה לעשות? ציטטת דברים של אדם שבמידה מסויימת נתן לגיטימציה לרצח ואינני יכול להשלים אם זה. תתארי לעצמך מה יקרה אם אנשים יבואו לפורומים, יביעו דעות כאלה כציטוטים של אחרים יגידו, אני לא מצדיק אבל חבר שלי אמר שקורבן הטרור הוא אשם. אם נפגעת מדבריי אני רק יכול להצטער, אך כמו שאמרתי, אני מנהל כאן פורום פתוח, ויש לי אחריות כלפי כל החברים וכל הגולשים שנכנסים. אני מקווה שתתגברי במהרה על הפחדים שאת מתארת, תקראי שוב את השרשור, תראי מה שכתבת ובסוף תביני אותי.

e-magine

New member
ועוד משהו

מאדאם את מצפה ממני בצדק לכבד את חופש הדיבור שלך. מדוך אינך מגלה סובלנות כלפי חופש הדיבור שלי? ממתי אסור לי להביע דעה על מה ואיך שאת כותבת כאן?

MADAM BI

New member
טוב הצליח איכשהו להשתחרר. לא יודעת

איך. אמגין בעוד יומיים שלושה אבקש ממך שתמחוק את כל השרשור שלי בקשר לגנדי גיבור ישראל ז"ל כי זה ממש לא יהיה לעניין שזה ישאר פה ואני לא אומרת את זה סתם, יש לי סיבות טובות מאד

e-magine

New member
תצוגה

מאדאם תראי בחלק העליון של הפורום בצבע תכלת, יש אפשרות לבחור תצוגה בלי תגובות או תצוגה עם תגובות, תבחרי את התצוגה שאת מעדיפה ותלחצי על זה. הפורום פועל בשתי החלופות.

שירז***

New member
מאדם , עם כל הצער, הכאב,

אני עוד לא הבנתי אתכם על מה כל הויכוח ?.... כל אחד יכול להביע דיעה, אנו לא כופים כלום על אף אחד! המצב החדש שנוצר בארץ אין ספק שיכול לגרום למ"ס חרדות, אבל יש מצבים שעדיף להשאיר דיעות מהם אלה בצד, להגיד מ"ס מילים ללא פרטים מזהים יותר מדי , ולעבור לסדר יום אין מה לעשות אלה לדעת להתמודד עם שינויים יום יומיים כל החיים, אם זה לטובה ואם זה לרעה. מקווה שירדתם לסוף דעתי... אין לי כוח אפילו להכנס לכל הסיפור הזה,אני רק מקווה שהמדינה שלנו לא תעבור טלטלה קשה אף יותר מזה,

MADAM BI

New member
שירז אני אוהבת אותך ואני הרוסה!!!!

פשוט הרוסה בימים האלה לא יכולה אפילו לתאר לך מה עובר עלי נפשית ומוחית וכל זה קשור לרצח הנוראי הזה

שירז***

New member
סיפורשאולי יעודד

למרות שלא חשבתי שאכתוב על זה כאן במיוחד, אשתף אותך במשהו שעשיתי אתמול, אתמול בשעה 7:30 שמעתי את הידיעה כי נירצח שר בממשלה , מחוסר זמן שלי , שמעתי רק שהוא נורה ובמצב קשה, בעודי אוספת את הילדים לפזר אותך לגן, ב"ס כל הדרך אני תוהה מה קורה בעולם הזה?..האם העולם הולך לקרוס ואנו עוד לא יודעים?איך קורה שאנו מרשים לצד השני לפגוע בצורה כל כך בוטה וחסרת אנוש באנשים בכירים כולם אותו הדבר כולם בני אדם, גם אלה שאנו שומעים עלהם יום יום שנירצחו ע"י יריות במכונית נוסעת..זה ועוד הרבה אחרים נהיה חלקו כמשהו יום יומי , חלקם אף ניראה כי הפסיקו להתרגש מכל היריות האלה ולמדו לעבור לסדר יום . מה שנותר זה המשפחות ההרוסות , הילדים היתומים, שצריכים עכשיו ללמוד לחיות ללא הורים, בלי אימא ובלי אבא. בלי סבא וסבתא, ולמה כל זה?.בגלל בעיות דת, לאום, דיעות, שטחים ועוד ועוד. אבל כנראה ברגע שנירצח שר בממשלה זה עלית מדרגה כל שהיא , שלב שאסור היה לעבור אותו, אני לא רוצה להכנס לכל הפרטים האלה ולהביע את דעתי בנושא הכאוב הזה שנים על גבי שנים. אין מקום אחד בעולם שאין בוא הרס, מוות, במקום צמיחה ועשייה הכל כבר נימחק כאילו ולא היה קיים טוב לפני זה.ממש בהינף יד , זהו כוחו של האנושות להרוס , ויחד עם זה יכולת בניה , מה לעשות שכרגע בכל מקום בעולם נוצר הרס עצמי חלקם מתוך אילוצים , חלקם מתוך מצבים שונים שאין ביכולתם להמנע מלהגיב , הרי בכל זאת צריך להגן על אזרחים מפני אנשים שכל מטרתם זה מוות, ועוד מוות, מה שאני אומרת כאן מאדאם שכל יום יש הרס , מוות אל לנו לתת לכל הדברים האלה להשפיע עלינו ליפול ,קשה אני יודעת! אבל יחד עם זאת בואי תנסילקום למשהו אחר לגמרי , אני עשיתי זאת אתמול בערב ואספר לך מה. אחרי ששמעתי שהשר ניפטר מפצעיו סגרתי את החדשות, הכל לא שמעתי ולא ראיתי, בערב אני וכמה חברות אספנו את עצמנו ויצאנו לתל אביב, מקום שונה ששם אין שחור או לבן, שם כולם שוויםכל אחד הגיע להתפרק קצת, לשתות , ולדבר בינם לבין עצמם או , עם בן זוג, או סתם חברות טובות כמו שאני הייתי עם עוד כמה בנות יחד איתי, אז מאדאם אני לא מוכנה להשבר בשביל רצח ועוד רצח , במקום להכנס לחרדה עמוקה, ישבתי בפאב אירי בתל אביב , אכלנו שתינו ממש בכיף ללא שיחה על פוליטיקה, מי מת ומי חי , כל אלה שהגיעו לשם לא דיברו על זה , כולם ישבו אכלו צחקו , כל אחד עשה מן מהפך בינו לבין עצמו וישב להנות , במקום הזה, באמת מקום נחמד, מוזיקה אירית ואוכל לא רע, אחרי שישבנו שם כמה שעות שמענו מוזיקה לא רע בכלל,ירדנו לשבת על חוף ימה של תל אביב איור נקי , שקט,, רק את רחש הגלים אני שומעת, אף לא מילה אחת דיברנו יישבנו , וישבנו ונהנתי מכל רגע שהמקום איפשרלי לחלום, כאילו העולם הזה כולו רחש אחד גדול של רוגע ושלווה. אחרי שעה של ישיבה והנאה, עייפה וסחוטה אחרי יום מטורף חזרתי הביתה מאוד מאוחר , והינה היום קמתי לבוקר אחר לגמרי בלי שר בממשלה, מעודכת בכל שותפה לכאב, לאבל, אבל ממשיכה את היום שלי הלאה, למרות שישנתי בקושי שלוש שעות עדיין עייפה אחרי אתמול, אבל היה שווה כל רגע של רוגע מסוג כזה על מנת לא להכנס לשום חרדה מיותר, עשי זאת , את ועוד אחרםי שיקראו את זה, אולי זה יתן לך הבט מצד אחר , תקווה שהכל ניתן לשינוי בניך לבין עצמך, הכוח, היכולת טמון בך, איך שתבחרי לראות את דרך היום יום שלך, את דרך החים שלך לעוד מחר, לעוד מוות , לעוד הרס, השבוע נידמה שעברתי לא מעט לוויות, אחד מהם של שי לוינהר שנהרג באסון בניו יורק במגדל התאומים, עד היום לא העזתי לכתוב ללליאת בפורום חוץ מכמה מילות עידוד, יש הרס וזה לא יגמר לעולם!...כל עוד בני האנוש לא ילמדו להרים את העולם למחר טוב יותר,יש כאב יש הכל אבל מאדאם חייבים להמשיך , זה העולם, זה החיים, זה אנו בני האדם, מקווה שהבנתתם אותי שולחת לך ולכולם חיבוקי ענק,

e-magine

New member
אהבתי מאד, שירז ../images/Emo39.gif

נורמליזציה זה דבר מעודד, ולדעתי גם חשוב. המון

דרדרית

New member
יש לזה שם......

"שיגרת חרום" ..... למצוא את חיי השיגרה גם במצבי "חרום"... הרי אין דרך אחרת להמשיך לחיות כאן בארץ אלא למצוא לנו - אי של שפיות אחרת ניכנס למצב של - אי שפיות...... לילה טוב ומאחלת לנו לכולנו קצת יותר שקט, רוגע והמון אהבה דרדרית

מבעבעת

New member
נראה לי שהוטב ../images/Emo9.gif

לך, מאדאם פרפרית. דבריה של שירז השפיעו עליך לטובה אני מנחשת. אהבתי.

שירז***

New member
מאדם תודה,

אבל אל תתני לי לשבת כאן ולהסמיק כולי
הגזמה פראית קצת "שליחת אלוהים".... אבל תודות לך על היכולת להחמיא, להתבטא, ולפרגן, על היכולת שלך לבטא קשיים יום יומיים , בינך לבין עצמך אנו כאן עבורך אל תשכחי את זה, ועבור כולם יחד, הכי חשוב שתשמרי על עצמך הצורה בריאה..ותתני לדברים לעבור זה החיים !

אני טיפוס קצת תיאטרלי וזו צורת

הביטוי שלי לפעמים מגזימנית כזאת אבל בתוכן אני מתכוונת למה שאמרתי שירז

למעלה