אי כתיבת פידבקים..

omer361

New member
אי כתיבת פידבקים..

בשבועות האחרונים אני מתחיל למכור מוצרים בכמות נאה, אך הכמות פידבקים כלל לא עולה. לפני כ 3 שבועות מכרתי 5 מוצרים, פניתי בימים האחרונים אל כל חמשת הקונים וכתבתי להם, אם קיבלתם את המוצר ואתם מרוצים אני אשמח שתשאירו לי פידבק חיובי, אם עדיין לא קיבלתם את המוצר אני אשמח אם תחכו עוד מספר ימים... עד עכשיו רק מקונה אחד קיבלתי תשובה והוא השאיר פידבק חיובי. כל השאר לא השאירו פידבק ובכלל לא פנו אלי, לא החזירו הודעה. האם יש משהו שאפשר לעשות בנידון? הצעות ? תודה!
 

panayotiss

New member
השארת הפידבקים היא וולונטארית

אין לך מה לעשות. תיזהר עם הבקשות הללו, זה נפיץ. יש פסיכים כמו הצרפתים שחושבים שצריך לקבל מוצר תוך יומיים וחצי, מספיק ששלחת כזה מייל למי שעדיין לא קיבל הוא יכול להתעצבן ולתת לך שלילי. הרבה לא משאירים פידבק, גם אתה אל תיתן, לא נותנים, לא מקבלים.
 

guyp2

New member
ההמלצה היא לא לתת לפני שמקבלים..?!

כמוכר..? לא עדיף לתת בכל מקרה וכבר לפתוח את הקשר הראשונים עם הלקוח בטוב..?
 

LonaBlanca

New member
האמת לאחרונה התלבטתי בשאלה מה קודם למה..

וכשקראתי את מה שירון אמר למעלה.. הגעתי למסקנה שהוא צודק.. ככה עשיתי קודם הגיע קיבלתי פידבק -קיבלו גם. לאחרונה ניסיתי אחרת וקודם נתתי.. ועכשיו אני מחכה..וכנראה אמשיך לחכות.. למרות שהיו רכישות חוזרות ע"י למשל לקוח מסוים..הוא את שלו קיבל... ולא נתן.. שלחתי אותו מוצר באותה עטיפה.. . גם אחרים.. אני חוזרת לשיטה הישנה שאצלי עבדה טוב.. :) אני בדעה של ירון..
 

ozitex

New member
אליה וקוץ בה

מצד אחד אתה רוצה לקבל פידבקים. מצד שני, תמיד יש לקוחות לא מרוצים השד יודע למה וממה. יש לי מערכת אוטומטית של בקשת פידבקים באמצעות סלינג מנג'ר פרו- תזכורת הנשלחת לקונים בתוך 45 יום ממועד הרכישה ומזכירה להם באדיבות שהם יכולים לשקול מתן פידבק... אממה.. לעתים הטרנסאקציה לא עלתה יפה, המוצרלא הגיע, משהו השתבש ומה קורה אז? המייל שלי מזכיר להם שהם בעצם לא היו מרוצים ואז אני פתאום חוטף איזה שלילי או נייטרלי באמצע החיים ולך אחרי זה תתחיל להתלחם עם הקונה.. עניין של שיקול ענייני. האם לעורר את האריה ממנוחתו בעבור פידבק עלוב אחד או שמא ללכת עם זה עד הסוף בנסיון לחזק את מעמדך באיביי ככל הניתן. אין לי משהו אחר לספר מעבר לכך שאני החלטתי ללכת עם זה עד הסוף ולהמשיך עם השיטה יהיה מה שיהיה. עד עכשיו זה עבד לא רע.
 

omer361

New member
מועד פידבק

מה המועד האחרון שהקונה יכול להשאיר פידבק לאחר שהוא שילם? כמה ימים?
 

lilo4

New member
רעיון-

לשלוח הודעה אוטומטית אחרי תקופה מסוימת, ולוודא עם הקונה שהכל בסדר- שהמוצר הגיע, שהוא מרוצה וכד'. לא להתייחס בשלב הזה לפידבק. אם הקונה עונה ואומר שהכל בסדר והוא מרוצה- לבקש ממנו בנימוס לתת פידבק. במידה והקונה עונה שלא הגיע/שבור/הוא לא מרוצה לדבר איתו ולנסות לראות איך מוציאים אותו מרוצה, ואז בסיום התהליך לבקש ממנו להשאיר פידבק. אין לי "ניסיון בשטח" עם השיטה הזו, אבל זה רק רעיון
 
למעלה