אי ורוד בים - מ-7 ימים האחרון

Boojie

New member
למה בדיוק???

*יש* לסביות שעושות דברים כאלה. נתקלתי בזה בעבר. או שאת מנסה לרמוז שיש להציג לסביות כקדושות? יש, יש לסביות שצובטות לנשים חפות מפשע בתחת, באווירה הנכונה (ומטוס שכולו מלא בלסביות שנוסעות לנופש משותף נראה לי בהחלט אווירה שמעודדת מעשים "מבודחים" שכאלה). ולגבי לאפ-דנסינג - מה בדיוק נראה לך שעושים בלאפ-דנסינג??? יש לאפ-דנסינג בעולם, יש לאפ-דנסינג לסבי בעולם, וזה בדיוק מה שעושים בו. אני הייתי מאד נזהרת מלהטיל ספק כל כך רציני בדבריה של מישהי (ובמיוחד דברים שניתנים להפרכה, בסך הכל, על ידי הרבה מאד נשים שהיו ביחד איתה באותו אירוע) ככה סתם.

אולי אני "שבויה" בהתרשמותי הכללית

מכתבות של דנה ספקטור (שבדרך כלל אני מדלגת עליה בדיוק מסיבה זו רק שהנושא עניין אותי הפעם).

אין לי סיבה לא להאמין

שהיו לסביות שצבטו לדיילת בתחת. זו לא נחלתם של שוביניסטים גברים בלבד. יש גם דבר כזה נשים שוביניסטיות ונשים מטרידות. יש גם נשים שרכושניות כלפי הנשים שלהן. אני מכירה אישית לפחות אחת כזאת. בקשר ללאפ-דנסינג - גם אין לי סיבה לחשוב שהיא שיקרה. למה שלא יהיה כזה דבר? וכן, יש אפשרות שאת שבויה בהתרשמות הכללית מדנה ספקטור. אני לא מכירה אותה. אני כן מכירה לסביות. לא ראיתי שום דבר שהיא כתבה שם שזעזע אותי.

לזעזע אני כבר לצערי לא מזדעזעת

מהרבה דברים. אולי מהתקפת הטרור על מגדלי התאומים, או התעללות בחסרי ישע. וודאי שלא הרבה מפתיע אותי.
שוחחנו פה לא פעם על שובניזם נשי ואימוץ התנהגויות גבריות וחשיבה גברית וכולי וכולי. DEAP OCEAN פתחה כאן בפורום דיון בנושא הערב. אני חייבת לציין יע"ז שדנה ספקטור הרשימה אותי בדימוי של הכלב של הדודה שלה שניסה פעם לאנוס לה את הרגל כאנלוגיה להתנהגותה של אותה בחורה, שלא לדבר על הפתיח (תאור הדיילת), ומידה של "טרנדיות" בנימת הדיווח כולו, שכפי שציינתי כאן נתן לי את התחושה של "SOME OF MY BEST FRIENDS".

אין הרבה מה לעשות נגד הטרנדיות

זה חלק ממה שמוכר היום, וזה בכל זאת מהעיתונים הפופולאריים. אני עדיין לא חושבת שיחסית לכתבות אחרות על כל נושא אחר היתה כאן חוסר רגישות מיוחדת.

ספיר ק

New member
לצערי

גם אני לא הצלחתי לקרוא את הכתבה שחנה צרפה, אבל על ההטרדה של דיילות במטוס קראתי במגזין הומו-לסבי, בכתבה שנכתבה על ידי אחת הלסביות שהשתתפו בארוע.

טל קר

New member
תגובה לכתבה שראיתי בפורום גאווה

"מחר עומדת להתפרסם כתבה במוסף 7 ימים על הנסיעה ללסבוס, אותה סיקרה דנה ספקטור. הכתבה באה לשבור מיתוסים וסטיגמות אך למעשה היא מחזקת את הסטיגמה הגרועה מכל - החיבור בין לסביות וסקס (ושלא תבינו לא נכון, אנחנו מאד אוהבות מין - אך זו לא כל המהות שלנו). לצערנו, דנה השתמשה בנוסחא בנאלית ורדודה של "סקס-מוכר" על חשבון הגב שלנו ואין ספק שסקס מוכר להמון הצמא לשמוע על לסביות אך הפעם כתוספת מתקתקה היא החליטה לתבל קצת את העניינים ולהפוך אותנו למטרידות מיניות, רודפות שדיים, דילדואים, דיילות יווניות ועוד. אולי היא לא עד כדי כך נסחפה ואולי כן? אולי היא לא עד כדי כך הגזימה ואולי כן ? ללא ספק, הכתבה הזאת הורסת יותר מאשר בונה. אנחנו כתבנו תגובה למדור "קוראים כותבים" (e-mail: [email protected]) תכתבו גם אתן-אם כבר ניראות אז לפחות שתהיה לטובתינו... ליטל, רווית, מיכל ושאר אחיות שחיות ***כוכבים וניצוצות*** ועוד יותר מזה. נ.ב. שאלה: כלבה מאיזה זן תתן לבחורה להתחכך לה על הרגל ואח"כ תקרא לה פודל מאונן בעיתון ? התשובה: מוסף 7 ימים - 5.10| "

למעלה