אי התאמה מינית

אי התאמה מינית

אני בן 30, נשוי לאישה שאני מאוד מאוד אוהב. הבעיה היא שיש אי התאמה בינינו מבחינה מינית: אני רוצה הרבה יותר. אשמח לשוחח עם מישהי בעלת בעיה דומה.

איזה צירוף מקרים!!!

גם עם אישתי יש את אותן בעיות. לא מתאימה לי זותי.. בחיי! גימל - על פי ניסוח ההודעה שלך, זו סתם מודעת היכרות מצופה וכאן זה לא מקומה.. אם זו באמת שאלה שאתה מחפש עליה תשובות - כולם כאן יוכלו לדבר ולהגיב. נשים, גברים ואנדרוגינוס גם

אננס נס

New member
כשאתה אומר אי התאמה מינית

אתה מתכוון לכמות? לתדירות? או לאיכות המין?????.. הנה תרגיל: עמוד והסתכל על עצמך במראה. הקפד שיש סביבך שקט ושלווה. שאף אחד לא מפריע לך, שאין מי שבמקרה יציץ. עכשיו, שים יד על הלב... היא באמת רוצה פחות??????? או שאוליי אתה מגזים והיותר שלך הוא בהרבה מעל המצופה. זו הבעייה היחידה בהתאמה המינית???? איכות המין, ההנאה, זה בסדר? אם אתה נהנה מהאיכות אז למה להרוס???? אם אתה לא נהנה מהאיכות וגם לא מהתדירות זה סיפור אחר. היד עדיין על ה
? אישתך, זו שאתה מאוד אוהב, מה היא עושה ביום יום? עובדת? מטפלת בילדים? דואגת לבית? דואגת לך? (אני באמת שואלת..... אוליי אין לכם בכלל ילדים ויש לכם רק חתול). אוליי היא מגיעה לסוף יום סחוטה גמורה עייפה והדבר האחרון שיש לה בראש זה לפתוח רגליים כל אימת שאתה חושק או הכלי שלך עומד... (איפה היד???? עדין על ה
) אז אם אתה באמת אוהב אותה והאיכות טובה..... אז הנמך את רף הציפיות שלך... היא שווה את זה לא???? ועכשיו...... אתה יכול להוריד את היד וללכת לעשות ביד... ככה תבוא על סיפוקך מתי שרק תרצה. ועל איכות המין עם אישתך לעולם אל תתפשר... טיפ קטן... פעם הבאה כשאתה שואל שאלה..... תבקש רשות לשאול... נראה לי שלמנהלת כאן יש יד קלה על ה DELETE.....
רק שלא תמחק לי את התשובה... ברוך הבא...

יה פרי טרופי חדש שכמותך

<אחרי הפסיפלורה> מעניין אילו פירות עוד יצוצו לנו כאן??? את ממש עונה ישר לעניין. אהבתי!

טשטושה

New member
עכשו אני יודעת למה אני אוהבת אננססס

תבואי פה מייד....... קחי
כזה ענקקקקק שיעשה לך קווץ´ בכל העצמות !!! קחי גם
כי את פשוט גדולה - ענקית - והרשי לי אחרי שמחצתי לך את העצמות וקיוצ´צ´תי לך את הלחיים....
כן, כן !!! ללחוץ את ידך באבירות !! תיסלם עלייך י´אננסססססס טש

piter pan

New member
אננסית ../images/Emo47.gif-כמו שענת הגדולה לימדה

אותי לאמר ש א פ ו
איזה יופי של תשובה... נהניתי מכל מילה

יותר או פחות זה לא

אי התאמה, תמיד יש לך אפשרות להשלים את החסר ע"י אוננות או אצל השכנה (אני לא צוחק) היא לא חייבת להיות השכנה אבל יש הרבה נשים שאצלן המצב הוא בדיוק הפוך

למעלה