"אי המתים" זה דבר עלוב

• פותח הנושא shy6
  • פורסם בתאריך

shy6

New member
"אי המתים" זה דבר עלוב

במיוחד אם נועם יגיע משם לגמר. לא משנה אם הזוכה בגמר יבחר דרך המושבעים או דרך SMSסים . הרי ברור שהוא יהיה זה שיזכה. מבחינת הצופים בבית העריכה הציגה אותו בתור הבנאדם הכי מושלם בעולם ,ומבחינת המושבעים הוא לא היה מספיק זמן במשחק כדי להתלכלך. אבל בתכלס, הוא היה אחד המתמודדים הכי אנמים ומשעממים במשחק.

AmitNHB

New member
באמת דבר עלוב. ../images/Emo45.gif

מילא שזה לא פייר למתחרים ששורדים באמת (זה לא שההפקה יוצאת מגדרה לשמור על הגינות), אבל למה לארגן גמר כה צפוי ?

מסויאס

New member
נכון היו צריכים להחזיר אותו באיחוד

עכשיו בSMS לבחור שורד זה סתם חרטה.

Jen74

New member
ממש לא אנמי ומשעמם!!! אני מוחה ובתוקף!!!

נועם שומר על הפה שלו ויש לו את האסטרטגיות שלו. הוא הכי חזק שם גם פיזית וגם מנטלית. כשנועם הגיע לאי הוא התנהג כאילו הוא הגיע אל המנוחה והנחלה. זה בדיוק החלום הרטוב שלו: מוקף במים, טבע ובחורות חטובות. את נועם לא העיפו חברי השבט שלו אלא בגלל טוויסט במשחק שקבע שבמועצת השבט של שבט הבנים מעיפים שניים, אחד מסבאנה ואחד מג'יבארו ומי שהעיף את נועם זה שבט סבאנה שהבין שכל עוד נועם במשחק, לסבאנה אין סיכוי. נועם בחור צנוע ושקט שאם היה נשאר במשחק, דן היה אוכל בוץ!

אם הקונספט של אי המתים היה נשאר

נאמן למקור, זה יכל להיות מעניין מאוד אפילו. ויש משהו במה שאתה אומר, חוסר צדק לשאר המתמודדים (לא משנה כרגע אם מגיע להם או לא), נועם לא התערבב מספיק. אבל לגבי האנמי, אני לא מסכימה, לטעמי הוא הורס, נעים לעין ולאוזן.

Fairywitch

New member
לאוזן דווקא לא../images/Emo6.gif

הקול שלו מעצבן בטירוף. בא לי לכפכף אותו שיתעורר

idodo cohen

New member
נכון ב-100%. וזה פשוט לא המשחק.

המשחק הוא לשרוד עד הסוף ואז לקבל יותר קולות מהמושבעים. לא להיות נערץ על ידי הקהל בזכות ריחוק מהעלילה, עריכה מגמתית ומסלול לניצחון שסוללים בשבילך. אבל מה עצוב? שדווקא זה ישתיק -כמעט- את כל אלה שהתלוננו על ההפקה והכל. נו, בסוף ינצח מישהו שבהפקה דאגו שכולם יאהבו, ולא דן מנו [ומאוד ברור לי שאין להם שום כוונה לאפשר למנו לנצח]. זה כמו ניקיון כפיים מבחינתם, אדם "ראוי" זכה. העניין. שהוא בחור טוב. אבל רחוק מלהיות ראוי לנצח בהישרדות. זאת אומרת, לא נתנו לו הזדמנות להוכיח. אני רואה תרחיש שזה יכול היה לקרות- כולם היו מצביעים נגד דן משבט הבנים, נועם היה שורד עד האיחוד [אם לא היו מעיפים אותו בכל זאת שנייה לפני], אחר כך לוקח את כל החסינויות האישיות ומגיע לגמר. אבל As is, לאף אחד משבט ג'יבארו לא ניתנה הזדמנות אמיתית להוכיח שהוא טוב במשחק הזה. הכל היה כל כך מובנה רצון ההפקה, בלי שינויים אמיתיים בעלילה -כוונתי כאלה שאשכרה באים מהמתמודדים-, ככה שמאיפה אפשר לדעת בכלל? לסבאנה לפחות היה סיכוי טבעי גדול יותר להגיע רחוק במשחק. שזה לא בהכרח אומר שהם אנשים שיודעים יותר טוב לשחק את המשחק, אבל הם יותר הצליחו להוכיח את זה. לפחות עד השלב שהייתה להם הזדמנות שווה. S:

למעלה