אי הופעת הוסת - מומחים

שירליינ

New member
אי הופעת הוסת - מומחים

אני הפסקתי לפני חודשיים את הגלולות ואני בנסיונות הראשונים שלי, הבעייה היא שעוד לא קיבלתי מחזור מזה חודשיים, אבל לפי בדיקת ביוץ חודש שעבר התוצאה יצאה חיובית. האם יכול להיות ???

poli4

New member
שחלות פוליציסטיות

יתכן ויש לך שחלות פוליציסטיות , אין ביוץ אבל ה-LH גבוה ונראה כאילו את מבייצת בערכת ביוץ. זה לא בעיה רצינית בכלל רק צריך לגשת לגניקולוג שיסדיר לך את הביוץ

שירליינ

New member
poli4

אבל לפי בדיקת הביוץ הביתית הקווים הופיעו רק! מס' מועט של ימים ובימים האילו היו לי הפרשות כ- 5 ימים אח"כ עברתי את הבדיקה ולא הופיעה לי הביוץ.

גם לי זה נשמע כמו שחלות פוליציסטיות

וגם אני בזבזתי איזה 5 בדיקות הריון עד שהבנתי שאני לא, אלא סתם לא מקבלת...השמועות אומרות שזו בעיה קלה שאפשר לפתור, אני בטיפול של שיאצו ודיקור ומחכה למכשפה כדי לעשות בדיקות דם. לכי לרופא, תעשי US, בדיקות דם ותראי מה קורה. בהצלחה!

ממליצה לפנות לקופ"ח משלימה בנוסף

לרופא שלך, על מנת להסדיר המחזור ע"י טיפול בדיקור, לפני שמנסים את התותחים השונים של הרפואה המערבית. לא תמיד עוזר אבל שוה לנסות.

לא ברור לי

מה זה "מס' מועט של ימים"? ביוץ מתרחש כ-24-36 שעות. כלומר, ערכת ביוץ מקסימום יכולה במשך יומיים להראות לך פסים. בד"כ זה יהיה רק יום אחד. אבל בטח שלא יותר מיומיים! בכל מקרה, כמו שכבר הציעו לך, כדאי לך לפנות לרופא ולדבר איתו. אחרי הפסקת גלולות, המחזור לא סדיר אבל בכל מקרה, חודשיים ללא מחזור זה לא תקין.

שירליינ

New member
תגובה

אבל אמרו לי שלאחר הפסקת הגלולות יש נשים שלוקח לגופם זמן להסתגל למצב בלי גלולות ושזה שכיח ואין מה לדאוד.

happy

New member
האם בחודש שעבר קיבלת מחזור?

עשית בדיקת הריון אולי את בהריון. בעקרון אם הערכת ביוץ מראה שיש ביוץ ב 99% מהמקרים זה אכן ביוץ

יכול להיות שאין מה לדאוג אבל תלכי

לרופא ואו שהוא יגיד לך לא לדאוג או שהוא יעזור. אולטרא-סאונד ובדיקות דם בטח לא יזיקו ואולי יוכלו להוכיח שאין מה לדאוג.

למעלה