אי-ביי, אני סוגד לכם.

falling angle

New member
אי-ביי, אני סוגד לכם.

תמונות יגיעו ממש בקרוב... ותוכלו לראות את הכל גם במפגש. אבל היום קיבלתי 10 תקליטים (וייניל), תקליטיי שדרים משנת 73 בערך יש שם את כל השירים הגדולים של התקופה היפה הזו של אירו!! בנוסף תקליט ,יותר נכון פיקצ'ר דיסק של הסינגל ליוונג און דה אד'ג, וסינגל של אנג'ל ,גם בתקליט, אבל סגול!! -- למי שמבין את גודל ההישג והאושר יכול לסגור את הלסת כי הרוק שיורד לו הורס את המקלדת... ניר!

בָלבָל

New member
תתחדש!!! איזה כיף לך!!

<מביאה סמרטוט ריצפה לנקות את המקלדת...> מה עוד יש שם??

AeroTom

New member
מזל טוב מזל טוב! ../images/Emo45.gif

אני רואה שנכנסת בגדול לסצינת ה-eBay.תיזהר רק לא לגמור עם גרביים בלבד... אני רואה גם שאתה חזק בתקליטים למיניהם והם צד באוסף שלך שאתה משקיע בו הרבה.זה ממש יפה
.לכל אחד יש את המוצרים שהוא יותר אוהב ומשקיע בהם. ה-10 תקליטי סינגלים הם 7 אינץ' כן? לגיא יש לא מעט כאלה אני זוכר.אבל הגיוני שיהיו 10 משנת 73? אם אני לא טועה רק Dream On\Somebody יצא ככה ב-73 (ושוב ב-75 כשהשיר יצא שוב כסינגל ותפס במצעדים אחרי ההצלחה של טויז). נשמח לעוד מידע על איזה סינגלים בדיוק רכשת וכמובן תמיד כיף לראות תמונות של מוצרים באוספים (וגם נוכל לראות בלייב במפגש באירו-נייט). תתחדש על כל התקליטים השונים למיניהם! אפשר לדעת גם מחירים אגב כמה יצא לך לכל מכרז ומה היה בו? או שכבר נדסקס על זה במפגש... אם ה-10 סינגלים 7 אינץ' באו ביחד במכרז אחד אז נראה לי שראיתי את זה פעם אחת למכירה. מזל טוב,בן אדם! ונצפה לשמוע גם על קניות אחרות משם בעתיד כמובן...כן ירבו.

SaintJohn

New member
תתחדש, ניר!../images/Emo45.gif

זה בהחלט כיף לאסוף ולהשיג עוד ועוד פריטים של אירוסמית', במיוחד כאלה די נדירים שלא ניתן להשיג בקלות בארץ, אם בכלל! אני מחכה ומצפה לראות את האוסף המכובד שלך ב-AeroNight. אולי עד אז תוכל להשיג עוד כמה פריטים?

למעלה