ליהי פעם שניה
New member
אי בודד...
נלקח מהארכיון של הפורום... אבל נראה לי שעדיין מתאים...
יאפי שאפתן אחד החליט לקחת לעצמו חופשה. הוא נרשם לשייט באיים הקריביים ויצא לכייף של חייו....עד שהספינה טבעה. היאפי מצא עצמו נשטף אל חופו של אי, רק הוא, ללא כל אדם בסביבה, ללא הספקה, רק בננות ועצי קוקוס.
כעבור 4 חודשים, כאשר שכב יום אחד על החוף, ראה לפתע בחורה יפיפיה חותרת בסירה לקראתו מתוך הים. לא מאמין למראה עיניו הוא שאל אותה : מהיכן צצת פתאום?
הבחורה סיפרה כי היא גרה באי שכן לאחר שספינתה טבעה.
``מדהים`` הוא אמר ``היית בת מזל שסירת החתירה נשטפה יחד איתך מן הספינה הטובעת``
``הו, זה?`` היא השיבה, ``בניתי אותה לבד מחומרים שמצאתי על האי``
היאפי היה המום.
הבחורה הזמינה את הבחור לבקר באי שלה.
אחרי מספר דקות של חתירה היא עצרה את הסירה ליד רציף קטן. כאשר היאפי הסתכל מסביבו הוא כמעט נפל מהסירה מרוב תדהמה. הוא ראה מדרכת אבן המובילה לעבר בונגלו מעודן צבוע כחול לבן.
כאשר הבחורה קשרה את הסירה, הבחור הסתכל בה המום.
כאשר הם נכנסו לתוך הבית היא אמרה בדרך אגב, ``זה לא הרבה, אבל אני קוראת לזה בית`` ושאלה אם רוצה לשתות משהו.
הבחור ענה: לא לא תודה`` ``לא יכול לסבול יותר מיץ קוקוס``.
``זה לא מיץ קוקוס, יש לי מזקקת, מה דעתך על פינה קולדה?``
תוך כדי ניסיון להסתיר תדהמתו הבחור הסכים. הם ישבו על הספה כדי לשתות ולנוח.
אחרי שסימו סיפוריהם, אמרה הבחורה ``אני הולכת להחליף בגדים למשהו יותר נוח, אולי תרצה להתקלח או להתגלח בינתיים?`` בלי להסס הבחור מיהר לחדר האמבטיה שם מצא בארונית, מכשיר עשוי משתי ידיות עצם שביניהן מחובר תער חד העשוי מצדף מושחז.``האשה הזו מדהימה`` חשב בחורנו, ``מעניין מה עוד יש לה``. כאשר חזר לסלון מצא אותה ``לבושה`` בעלי גפן, היא הדיפה ניחוח נעים של פרחים והציעה לו לשבת לידה....
``אמור נא לי`` פתחה בטון מפתה ``שנינו נמצאים כאן לבד תקופה כל כך ארוכה, אני בטוחה שיש עוד משהו שהיית רוצה לעשות.....``
עיניה הנוצצות הביטו ישר לתוך עיניו כשחיוך מזמין על שפתיה
לא מאמין למשמע אוזניו הוא קרא ``וווואאאאוווווווווווווו!!!!``
הוא בלע את רוקו בהתרגשות,
``את רוצה להגיד לי שאני יכול לבדוק את האי-מיילים שלי מכאן???``
נלקח מהארכיון של הפורום... אבל נראה לי שעדיין מתאים...
יאפי שאפתן אחד החליט לקחת לעצמו חופשה. הוא נרשם לשייט באיים הקריביים ויצא לכייף של חייו....עד שהספינה טבעה. היאפי מצא עצמו נשטף אל חופו של אי, רק הוא, ללא כל אדם בסביבה, ללא הספקה, רק בננות ועצי קוקוס.
כעבור 4 חודשים, כאשר שכב יום אחד על החוף, ראה לפתע בחורה יפיפיה חותרת בסירה לקראתו מתוך הים. לא מאמין למראה עיניו הוא שאל אותה : מהיכן צצת פתאום?
הבחורה סיפרה כי היא גרה באי שכן לאחר שספינתה טבעה.
``מדהים`` הוא אמר ``היית בת מזל שסירת החתירה נשטפה יחד איתך מן הספינה הטובעת``
``הו, זה?`` היא השיבה, ``בניתי אותה לבד מחומרים שמצאתי על האי``
היאפי היה המום.
הבחורה הזמינה את הבחור לבקר באי שלה.
אחרי מספר דקות של חתירה היא עצרה את הסירה ליד רציף קטן. כאשר היאפי הסתכל מסביבו הוא כמעט נפל מהסירה מרוב תדהמה. הוא ראה מדרכת אבן המובילה לעבר בונגלו מעודן צבוע כחול לבן.
כאשר הבחורה קשרה את הסירה, הבחור הסתכל בה המום.
כאשר הם נכנסו לתוך הבית היא אמרה בדרך אגב, ``זה לא הרבה, אבל אני קוראת לזה בית`` ושאלה אם רוצה לשתות משהו.
הבחור ענה: לא לא תודה`` ``לא יכול לסבול יותר מיץ קוקוס``.
``זה לא מיץ קוקוס, יש לי מזקקת, מה דעתך על פינה קולדה?``
תוך כדי ניסיון להסתיר תדהמתו הבחור הסכים. הם ישבו על הספה כדי לשתות ולנוח.
אחרי שסימו סיפוריהם, אמרה הבחורה ``אני הולכת להחליף בגדים למשהו יותר נוח, אולי תרצה להתקלח או להתגלח בינתיים?`` בלי להסס הבחור מיהר לחדר האמבטיה שם מצא בארונית, מכשיר עשוי משתי ידיות עצם שביניהן מחובר תער חד העשוי מצדף מושחז.``האשה הזו מדהימה`` חשב בחורנו, ``מעניין מה עוד יש לה``. כאשר חזר לסלון מצא אותה ``לבושה`` בעלי גפן, היא הדיפה ניחוח נעים של פרחים והציעה לו לשבת לידה....
``אמור נא לי`` פתחה בטון מפתה ``שנינו נמצאים כאן לבד תקופה כל כך ארוכה, אני בטוחה שיש עוד משהו שהיית רוצה לעשות.....``
עיניה הנוצצות הביטו ישר לתוך עיניו כשחיוך מזמין על שפתיה
לא מאמין למשמע אוזניו הוא קרא ``וווואאאאוווווווווווווו!!!!``
הוא בלע את רוקו בהתרגשות,
``את רוצה להגיד לי שאני יכול לבדוק את האי-מיילים שלי מכאן???``