אי.אר

אי.אר

יודעים איך זה שלפעמים אתם לא קולטים כמה התגעגעתם למישהו/משהו עד שהוא פתאום מופיע? אהבתי מאד את הפרק של אי.אר, אבל זה היה מעבר לזה. מין הרגשה חמימה כזאת של תום תקופת געגועים, של שיבה הביתה. אני הכי מסוקרנת לדעת מה יקרה עכשיו עם קרי ויבר (אבל אל תתנו לי ספוילרים. אני אגלה לבד). אני אוהבת את הצורה שבה מציגים את הדילמות שלה בקשר למיניות שלה. לא הקצינו את זה או עשו את זה סנסציוני. עשו את זה מעודן ואנושי. ובמיוחד אצל קרי, שתמיד שמה פרונט קשוח, זה מעניין במיוחד. הכי אהבתי את ההרגשה שלה כאילו הכל זה עליה וקשור אליה - הרדיו, האורחים בתוכנית האירוח (באמת יש talkshow מפורסם שמצולם בשיקגו. נדמה לי ג´רי ספרינגר או הראלדו. מישהו יודע?), הדיבורים במקום העבודה. הקטע שאבי באה להלוויה של סבא של קרטר היה יפה. ידענו קודם בקשר לאח שלו? ואם כן, מה ידענו? הסצנה של בנטון עם אחותו היתה עשויה טוב. נוגעת ללב אבל לא מוגזמת. וגם מארק ואליזבת בסוף...

~*~gaL

New member
האמת, שרציתי לכתוב

את התקציר שלי מחר, אחרי שאני אצפה בפרק שוב, אבל הרגשתי שאני לא יכולה לחכות.. :) ואכן, ההרגשה החמימה.. אני מכירה את זה גם :) הסדרה הזאתי כל פעם מחדש מצליחה לגרום לי להרגיש את זה, כל פרק חדש, כל שידור חוזר. ההתרגשות שלפני כל פרק, ההתרגשות עצמה בזמן הפרק.. הדבר היחיד שמאכזב בסדרה הזאת הוא הדבר שהיא מסתיימת אחרי 45 דקות.. לי לא היה אכפת לשבת ולצפות בה ללא הספקה. הכל עשוי בצורה כה אמיתית ואומנותית, ובצורה כ"כ עדינה. כ"כ יפה. כל פרק שלה.. מהפיילוט, עד לנוכחי, לא אכזב אותי. הפרק עצמו היה... מדהים כרגיל. קרי - לאישה הזאת תמיד הייתה תדמית קשוחה ולפעמים בלתי אנושית. הרבה אנשים מוצאים אותה כבלתי נסבלת. ונכון, היא כזאת לפעמים אבל זה טוב לדעת שיש לה גם צד אחר. וזה מה שהופך אותה לאנושית כ"כ.. בגיא פינס הזכירו משהו לגבי ג´רי ספרינגר אז יכול להיות שהיה מדובר בזה. פיטר - הסצינה עם ג´קי באמת הייתה משגעת, מרגשת מאד לדעתי. קרטר - אתם יודעים שהתמונה שלו בתור ילד על הקיר, היא בעצם אמיתית? :) כן, זה נוח עצמו. ובקשר לאבי.. אתם כבר יודעים, אם אני לא טועה, מה לדעתי צריך לקרות בינה לבינו.. הם פשוט מתוקים יחד. הם עזרו אחד לשני כל כך הרבה. אהבתי שהיא שאלה אותו "חליפה יפה, מי מת?" אז הוא ענה לה "סבא שלי" - זה היה עצוב אבל מצחיק לגמרי. מארק - מה שהוא עשה בסוף העונה הקודמת ממש לא היה הוא. אני ממש מרחמת עליו.. המצב שהוא נמצא בו עכשיו ממש לא נחמד. ונכון שהוא ואליזבת´ גם זוג חמוד? לפחות ביניהם קרה מה שהיה צריך לקרות.. עכשיו צריך לחכות שזה יקרה גם בין קרטר לאבי. מחר אני אראה את זה שוב ותהיה לי תמונה יותר רחבה על הפרק.. אה, גם "חברים" הייתה מוצלחת היום! יום שלישי - ציון 10!!!

smochkin

New member
אי.אר. היה מזעזע!

פרקים שחוזרים על עצמם כל פעם מזווית של מישהו אחד הם מעצבנים ומיותרים. לדעתי הפרק היה חלש מאוד. כבר היו להם פרקים הרבה הרבה יותר טובים מזה! חבירם לעומת זאת היה פרק מצויין.

Gloria_Nathan

New member
אני צופה ממש חדשה של הסדרה...

ובעיקרון אני צופה רק מ-3 סיבות 1- ג´ון קרטר 2- לוקה 3- בגלל שאני אוהבת לראות דברים מגניבים כמו פתיחת חזה עם הידיים.ועכשיו כשאהבותי שיקאגו הופ ירדה זה המפלט היחידי שלי. א-ב-ל יש לי חברה ממש טובה שהיא מעריצה של איארוכשהיא באה עליי לכמה ימים לפני שנה+ עשינו מרתון שיקאגו-איאר ולמרות שזה היה לפני כ"כ הרבה זמן אני עדיין יכולה להגיד- הרמה הייתה יותר גבוה! אני בעקרון אוהבת פרקים כאלה שרואים אותו סיפור מנקודות שונות אבל הפרק זה היה פשוט מיותר. החלק שהיה משותף לארבעת הדמויות היה מינימלי ולא הוסיף לנו שום דבר שלא הינו מקבלים בפרק רגיל. (חוץ מהקטע של המחשבות של קרי, אבל היה אפשר לעשות את זה בדרך אחרת) ובבקשה שמישהויתן לי ת´היסטוריה שלאבי ולוקה!!! קרטר ולוסי לנצח! ;) Jen

~*~gaL

New member
מה העניין עם לוסי וקרטר?..

NO NO! הם מקסימים/מתוקים/מדהימים - אבל לא ביחד! ו.. איפה הרמה הייתה יותר גבוהה? למה התכוונת? וההסטוריה של אבי ולוקה?.. אמממ ב"Abby Road" (עונה 6) יש מן קטע שהולך ככה: Abby: (describing Luka) Well, we never had doctors like that up in OB. Haleh: Easy on the eyes, isn´t he? Abby: I´ll say. ב"Mars Attacks" (עונה 7) היא מנשקת אותו. ואחרי זה הם ביחד.. רואים אותם בכל מיני סצינות ביחד. אהמ.. ו.. אני חייבת לכתוב את זה.. *ספויילר* . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ביום שלישי הם נ-פ-ר-ד-י-ם-! יש! יש יש יששששששש!! :)

Gloria_Nathan

New member
אני לא זוכרת איזה פרקים ראינו...

אני חושבת שאת הסופה 1 ו/או 2 (נעה, חברה שלי פשוט חולה על דאג וקרול וזה הפרק שהתאומות נולדות עםפ אני זוכרת נכון), אני קטע שבו מארק, נראה לי, פותח חזה של חולה עם הידיים (אני זוכרת את הקטע הזה כי ראיתי אותו שוב ושוב לפחות 4 פעמים!) ואני זוכרת את הפרק שבו לוסי וקרטר נדקרים+הפרק שבו לוסי מתה. ולוסי הייתה המישהי הראשונה שראיתי אותה באיזה שהו עניין רומנטי עם קרטר- וזה נשאר! נעה מנסה להפוך אותי לאוהבת קרטר ואבי, וחברת אחרת אוהבת את קרטר ודב. ואני יודעת על הספויילר ויש גם המשך ספויילר . . . . אבי אומרת לקרטר שהיא נפרדה מלוקה (שהוא גם כן ממש שווה!) בגללו (קרטר), קרטר עונה שזה לא נכון. ואם אני זוכרת נכון אז לוקה ואבי נשארים ידידים ויש להם כל מיני סצינות חמודות (ככה לפחות חברה שלי אומרת)

~*~gaL

New member
נעה? (אזהרה לספויילרים פה)

נראה לי שאני יודעת על מי את מדברת.. את בטוחה שהיא רוצה להפוך אותך לאוהבת קרטר/אבי? לא ללוקה/אבי? כי אם זה ככה זו לא הנעה שאני מכירה.. בכל מקרה.. אני עוד אהפוך אותך לאוהבת קרטר/אבי.. (Carby) אל תדאגי.. :) וכן.. יש לי את השיחה הזאת בין קרטר לאבי במחשב! כ"כ חבל שהוא לא אמר לה "יופי, בואי נהיה יחד עכשיו" או משהו בסגנון.. גררר סוזן הרסה הכל.. ונדמה לי שהסצינה הרומנטית הראשונה של קרטר שראיתי גם הייתה עם לוסי.. או אולי עם אנה.. בכל מקרה, לי זה עבר :) (לחברה שלי עוד לא, והיא גם מדי פעם כותבת פה.. זה עוד יעבור לה! :)) התאומות נולדו ב"Great Expectations" והסטורם 1/2 אלו פרקים נהדרים.. ו.. אהמ, בינתיים את באיי סי שלי, מקווה שלא אכפת לך

Gloria_Nathan

New member
את בטוחה שאת לא נעה??

את רואה איאר, שיפרית של קרטר ואבי (אהבתי את הקרבי!), את רואה ווינג ואת כותבת פאנפיקים אבל עכשיו אין לך זמן. את בטוחה שאת לא נעה ואת פשוט משתמשת בשם שונה כדי להנות את הממשל או משהו בסגנון??

Gloria_Nathan

New member
טוףףףףף ../images/Emo54.gif

גם אני שמתי אותך אצלי ברשימה אז יאללה, תתחברי!

Gloria_Nathan

New member
טוףףףףףףףףףףףף ../images/Emo54.gif

גם אני שמתי אותך ברשימה שלי אז יאללה, תתחברי!! Jen
נ.נ. לויס וקרטר לנצח (סורי הייתי חייבת!! אל תשנאו אותי!)

~*~gaL

New member
למה שאני אשנא? למה למה?

למה לשנוא צופי אי. אר.?! גם ככה אנחנו מעטים - צריך להתגבש! הממממ אני אתחבר בקרוב, פשוט עוד מעט יש לי משמרת שלישית-CSI-אי. אר. וצריך להתכונן נפשית..

Gloria_Nathan

New member
אתם... אהה כלומר אנחנו... ../images/Emo54.gif

(אני צריכה עכשיו להתרגל להיות במחנה השני! לאאאאאאאאא! רוצה שיקאגו!! רוצה שיקאגו!! ג´ק מקניל איפה אתה?!?!?!) (ואחרי פרץ האובססיה הזאת נעבור לפרץ אובססיה אחר) אנחנו לא כאלה מעט. תנסי להערית תוכניות כמו החיים האלה, ספורט באוויר, ספין סיטי, שיקאגו הופ, אוז (כשאוז רק התחילה) ואז תגידי לי שאת יודעת מה זה להעריץ סדרות שאנשים אפילו לא שמעו אליהם. וגם משמרת שלישית את אוהבת??? כבר אמרתי לך שאת נעה ואת פשוט לא מגלה לנו?

~*~gaL

New member
יס ווי אר!

יס ווי אר יס ווי אר יס ווי אר! אנחנו מעט.. דוגמא: "גל, איזו תוכנית את הכי אוהבת?" "אי. אר." "אי. אר.?! התוכנית עם הרופאים? למה?" דיייייי לקרוא לה התוכנית עם הרופאים!! ודייי להיות מופתעים כשאני אומרת לכם שאני רואה אי. אר.!! זה מה שאני עוברת.. נכון, שמעו עליה (וזה גם במקרה הטוב) אבל עדיין לא צופים בה.. זה לא מספיק דוסוני-בובהפראית-ימי חיינו שכזה.. אבל לי לא אכפת.. :) *נעה* נ.ב. סאלי פילד פשוט מדהימה. מדהימה!!

Gloria_Nathan

New member
זה טוב לעומתי!! ../images/Emo54.gif

"ג´ן, איזה תוכנית את הכי אוהבת?" "החיים האלה\אוז\ספורט באוויר..." "מה?? איך אמרת שקוראים לזה??" "החיים האלה\אוז\ספורט באוויר..." "מה זה בכבלים לא?" "מה פתאום, ערוץ 2" "באמת??? אף פעם לא שמעתי על זה. תזכירי לי שוב פעם איך קוראים לזה?" על איאר כולם שמעו!!!! אפילו לפני שהייתי מכורה לשיקאגו הופ ידעתי מה זה איאר!!! על שששששששששששש.

Gloria_Nathan

New member
למה כשאני כותבת תגובה זה לא...

מקפיץ???? זה מעצבן!!! ננקווה שעכשיו זה כן יקפיץ.

למעלה