אי.אר-סבוניה?

Rוית

New member
אי.אר-סבוניה?

זה קשור לנושא של גברים ונשים שצופים באי.אר בעקיפין, אבל בכל זאת פתחתי טופיק חדש (
גל את מוזמנת לשרשר אם את רואה לנכון). בכל מקרה, לטופיק, דיברתי עם אחד באיסי על באפי, והגענו למסקנה (לא קשה להגיע אליה דר"א), שהכותבים של באפי הם מדהימים, ואחד מהכותבים כידוע הוא ג´ון וולס, אותו הכותב של אי.אר, אז באותה הזדמנות שאלתי אותו אם הוא רואה את הסידרה, והוא ענה שהוא לא מת על אי.אר, אבל הוא רק ראה איזה פרק וחצי אז שאלתי אותו למה הוא לא אהב את זה, אם זה בגלל כל השפה הרפואית ונושא הרפואה בכלל, אז הוא ענה: "זה לא רק זה.. היא קצת סבונית לטעמי" אי.אר סבונית? יש בה אהבות\שנאות\עלילות של סבוניה אפשר להגיד..בערך, אבל אני ממש לא רואה את הסידרה כסבוניה.. היא ממש דרמה לשמה... מה אתם אומרים?

mya 6

New member
סאיי וואט??

סבונייה?? איי דונט תינק סו... דרמה מצויינת (עם דגש חזק על הדרמה..!) אולי בנים רואים את זה כסבוניה כי מה לעשות יש זוגות ונשיקות (בערך) ב-ח.מיון...אולי הם מפרשים את זה כרומנטיקה.. אני מפרשת את זה כמתח לשמו!!!

~*~gaL

New member
ג´ון וולס בבאפי?

*רצה לTV TOME* אני לא רואה שום באפי בפרטים שלו
אולי הכוונה לג´וס ווידון? בכל מקרה – דעתי: אי. אר. היא לא סבונייה. ואני מוכנה לצעוק את זה אפילו. "אי. אר. היא לא סבונייה!" זוגות? כן, יש. כמו בכל סדרת דרמה בריאה. תאמינו לי שגם לCSI זה יגיע בשלב כלשהו. כבר ציינתי את זה בעבר: כולם שם כאלו יפים וחכמים, איך אפשר לא להתאהב אחד בשני? הריונות יש כי.. אתם יודעים, אם שחקנית רוצה להכנס להיריון אני לא חושבת שצריכים לעצור אותה. ואני בטוחה שאם אי פעם יהיה היריון מתוכנן זה יהיה רק בשביל להוסיף לסדרה. אולי זה הסיבה שגברים פחות צופים בה? הם חושבים שהיא סבונית? זה לא הפעם הראשונה ששמעתי שחושבים את זה עליה. כבר שמעתי על אנשים שחושבים ככה. אבל מה אני אגיד לך, אני חולקת עליהם. אי. אר. היא לא אופרת סבון שממוקמת בבית חולים, היא פשוט סדרת דרמה שממוקמת בבית חולים. היא נותנת לכל צופה משהו שמעניין אותו – מקרים רפואיים לאנשים שאוהבים רפואה ואוהבים את הז´אנר הזה של סדרות רפואה, אבל גם קצת קטעים רומנטיים וזוגיים כדי ללכת קצת מעבר, אל החיים האישיים של הדמויות ולהגיע לעוד קהלים שונים באוכלוסייה, שיכולים למשל להתחיל לצפות בה בגלל דאג וקרול כזוג, אבל להתאהב גם בקטע הרפואי שלה.

the magic

New member
אני בן!!

ואני רואה אי.אר בקביעות וחווולללה על הסדרה! זאת לא סבוניה, אבל בהחלט יש שמה המון דרמה...זה מה שאמור לקרות בחדר מיון לא?

המממ

New member
אי אר לא סבוניה בשום אופן!

בואו נראה מה יש בסבוניות:
דרמטיות מוגזמת ומוקצנת.
עלילה מפותלת עד מאוד (ואפילו יתר על המידה).
אירועים לא הגיוניים (אינני צופה בסבוניות, אבל מי שכן יכול להעיד שבכמה מהן חזרו דמויות מתות בתור רוחות רפאים, או שאירוע מסויים שנמשך כמה פרקים ואף יותר התברר כחלום בלבד). עכשיו... לי נראה שבאי אר משחקים בצורה מאוד אמיתית ומשכנעת. אין דמויות לא אמינות או משהו כזה. עובדה שגם רופאים רבים צופים בסדרה. גם המכשירים שבהם משתמשים בסדרה הם אמיתיים, ממש כמו בבית חולים במציאות. לגבי העלילה: קודם כל, אין כל כך הרבה דמויות שאליהן מתייחסים בפירוט (בסבוניות יש), מה שגם פחות מבלבל וגם פחות מפתל את העלילה יותר מידי. דבר שני, חוץ מההמשכיות והקשר שיש בין כל הפרקים, יש גם סיפור שמתחיל ונגמר בכל פרק בנפרד. כלומר, לא משאירים לנו סיפורים פתוחים במשך זמן רב (בסבוניות הסיפורים המרכזיים נמשכים שנים). ואירועים לא הגיוניים? ובכן... לא נראה לי שנראה את רוחו של מארק בקרוב (אולי זה מאכזב כמה מכם
). וזהו.

the magic

New member
יש דבר אחד שבאי.אר אין ובסבוניות כן

וזה כשמישהו בא לספר משהו דרמטי הוא הולך לקצה החדר, מפנה את הגב לכיוון של האיש השני ומתחילה מוזיקה כאילו מישהו רצח משפחה שלמה, כשבעצם מישהי גילתה שאחותה מאוהבת במישהו...(סתם זרקתי משהו, לא יודע אם קרה משהו כזה בסבוניה מתישהו)... וגם בסבוניות כמעט כל הזמן יש רק 2 אנשים בסצנה, מקסימום 3 כשאני ראיתי פעם "היפים והאמיצים" (כן כן, 10 חודשים של התמכרות, סלחו לי...), ככה זה היה. את אלה בטוח אין באי.אר

שלמונזה

New member
אי אר וסבוניות

קודם כל אני רוצה להצהיר משהו: אני צופה באופרות סבון ולא מתביישת בזה!!! לפי הטון דיבור שלכם אני אמורה לקבור את עצמי מתחת לאדמה בגלל שאני רואה סבוניות... וחוץ מזה שאי אר היא סדרת דרמה וכל מי שטוען שהיא סבונייה זה רק בגלל שהוא לא יודע מה המאפיינים של אופרת סבון בדיוק כמו שאנשים לא יודעים את ההבדל בין אופרת סבון לטלונלה. ובקיצור אי אר היא לא כזו גם אם כל הפרק רק יבגדו אחד בשני היא עדיין לא אלמנט של אופרת סבון. וזהו אין לי כח לויכוח המיותר הזה. שלמונזה שגאה שהיא נמצאת בפורום אופרות סבון בתפוז (שמנוהלת ע"י שירה שלפעמים היא פה חברת פורום) פורום 126.

המממ

New member
../images/Emo13.gif ובכן...

לי, אישית, אין בעיה שתצפי להנאתך באופרות סבון...
ודוקא טוב שאת פה, שתוכלי להגיד לכל מי שתוהה- שאי אר איננה סבוניה. ואם את כבר בקיאה בזה- אולי תגלי לי באילו סבוניות באו רוחות רפאים? ומתי גילית שלפעמים הכל בעצם חלום של מישהו...? יומטוב ושקט שיהיה לנו!

mya 6

New member
רוחות רפאים בסבוניות..:

ע"ע: "יאגו" (כולם חושבים שהוא מת למרות שיאגיטו שלנו חי וקיימים ומורנה מדמיינת אותו..) "קטנטנות" (שעוד ראיתי את זה.. סורי, בלי רומינה ופקונדו זה לא הולך!..) "בובה פראית" (אף אחד לא מת בסידרה אני חושבת..סתם רציתי להזכיר את זה..) ביכלל, הז´אנר של הטנלובלות מאוד השתנה..אם נניח תצפו בזינגרה (איזה שיממון!!) ואם אחרי זה תצפו ביאגו\בובה פראית אתם תראו הבדלים.. הסבוניות של היום הרבה יותר קלילות מפעם!!

mya 6

New member
רוחות רפאים בסבוניות:

ע"ע: "יאגו" (כולם חושבים שהוא מת למרות שיאגיטו שלנו חי וקיים ומורנה מדמיינת אותו בתור רוח רפאים...) "קטנטנות" (עוד לא היה את זה אני יודעת אבל שזה יהיה קראתי על זה שעוד ראיתי את זה.. סורי, בלי רומינה ופקונדו זה לא הולך!..) "בובה פראית" (אף אחד לא מת בסידרה אני חושבת..סתם רציתי להזכיר את זה..סבוניה מתוקה!!..) ביכלל, הז´אנר של הטנלובלות מאוד השתנה..אם נניח תצפו בזינגרה (איזה שיממון!!) ואם אחרי זה תצפו ביאגו\בובה פראית אתם תראו הבדלים.. הסבוניות של היום הרבה יותר קלילות מפעם!!

שלמונזה

New member
אל תעצבנו אותי בבקשה...

חייבת חייבת חייבת להגיד שיאגו וקטנטנות הם טלנובלות!!! ולא אופרות סבון, לימוד ושננו את ההבדל!! ושוב, אי אר היא לא סבונייה גם אם מיליון איש יצעקו שהיא כן, היא סדרת דרמה!

ShanY15

New member
עכשיו הם כבר הגזימו!

שאומרים לי על סבוניות למיניהן אני ישר חושבת על סדרות הצעצוע בסגנון.. ימי חיינו שלמרבה הפלא ואף הצער-לא מתייאשים קטנטנות והשירים הבלתי נמנעים יאגו-שלדעתי האישית הוא די פרמיטיבי יחסית יבחור שחיי בשנות ה2000 וכמובן-פמליית נטלייה אורירו/קמילה ופליפה למיניהן ועם כל הכבוד אי אר ללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאא סבוניה!!1
-אל תשאלו למה שמתי את זה פשוט התאהבתי בפרה...

mya 6

New member
בטח פרימיטיבי!!

הבחור גר בגו´נגל סבוך עם שיחים וכאלה! כול מה שהוא עשה בחייו הקצרצרים והענוגים הוא לטפס על עצים!! אך.. אם הוא רק היה מטפס בלי חולצה..(
,
..) אני סוטה מהנושא!!! מה שרציתי להגיד הוא- זו הפואנטה של הטנלובלות.. דברים שלא ממש קורים בחיי היום יום ואי.אר (לפי הנתונים הנ"ל) ממש לא סבוניה.. ואם כבר בסבוניות עסקינן- מה ההבדל בין סבוניה לטנלובלה- זה אותו הדבר לא?? ואם גם בנטליה וקמילה עסקינן- שתיהן (לפי דעתי) מאוד חמודות ולבביות.. מה רע גם בהם??

שלמונזה

New member
אני רק יפנה אותך ל

פורום אופרות סבון בתפוז כנסי לשםוחפשי את המאמר ההבדל בין טלנובלות לאופרות סבון, ושנני אותו! ובקיצור כחל החרא שיש בויוה זה טלנובלות

ShanY15

New member
תקשיבי להם מעיין!אנשים חכמים!

כל חרא שיש בויוה זה טלנובלה=כל טלנובלה זה חרא! יש כל כך הרבה הבדל בין זה לאי אר! אז בבקשההההההההה ממך אל תשבי! נ.ב:אשכרה יש פורום על טלנובלות?! מעניין מי הולך לשם...

ShanY15

New member
מעיין תקשיבי לדברי חוכמה!

כל חרא שיש בויוה זה טלנובלה=כל טלנובלה זה חרא! אז בבקשששהההההה לא להשוות לאי אר! נ.ב:אשכרה יש פורום על טלנובלות?! מעניין מי הולך לשם..

למעלה