אי אפשר יותר..

אי אפשר יותר..

כולם מסביבי מסוממים כולם מסביבי דופקים לעצמם את החיים והורסים כבר את הכל. מה אני אמורה לעשות עם זה???? כל מי שאני מכירה עשה מעצמו צחוק היום לשבת בשכונה ולעשן גראס?? ועוד בכזה חוסר טקט? ונוסף לעל הצרות הם צועקים עכשיו בדיוק ליד הבית שלי. שרים, צוחקים ואני בבית כמו מפגרת בוכה כי כל החברים שלי מעשנים.זה עוד כלום-גראס אם אתם רואים מה הם לוקחים במסיבות ואני יודעת שככה זה מתחיל מגראס ואז אקסטות ואז כבר אין גבולות אני רואה את כל ה"גדולים" בשכונה איך הם יורדים מתחת לבניין שלי ומסניפים. ה"גדולים" זה כולה 19-20 ואנחנו זה כולה 16 איך ילדים בני 16 נפלו לרמה כזו? ברור שזאת שכונה ושיותר קל ליפול אבל זה כל החברים שלי! ואם אני לא מסתובבת איתם אז עם מי.? אפילו חברה הכי טובה שלי שם איתם ומחר היא לא תבין למה אני כועסת. אני נראה לי הולכת לספר להורים של כולם. נשבר לי כבר

אורטל הנשמה היקרה../images/Emo41.gif

אמרו לך פעם שאת נערה מיוחדת??? עם מודעות חברתית כה גבוהה. אולם לפעמים צריך לדעת שיש דברים שאי אפשר לשנות ועוד בגיל 16 ( אני מקווה שבעוד 10-15 שנה אחרי שתסיימי את הלימודים האקדמאים שלך ,אולי תצליחי להזיז משהו ) בנתים אורטל היקרה תשתדלי לבנות את עצמיך ,תשקיעי בלימודים. תלכי לחוגים ואם הנושא החברתי בוער בעצמותייך את יכולה להתנדב במסגרת מסודרת ולסתייע בהנחיה מקצועית. ודבר אחרון צאי קצת מהשכונה . או קיי אורטל האמיצה שיהיה לך שבת שלום ........ואל תקחי את כל העולם על הכתפיים הצרות שלך . מזדהה עד מאוד עודד

אורטל באמת מיוחדת ומקסימה../images/Emo24.gif

דם את כאן? איזה עולם קטן ועגול, אני לא רודפת אחרייך נשמה אל תידאגי כניראה אני ואת באותם מקומות תמיד אוהבת תמיד - שיהיה לך שבוע מקסים. <<<<<<< ילדה שהים אוהב<<<<<<<<< אלין

אל תדאגי-אני לא דואגת

גם אני אוהבת תמיד...- ושגם לך יהיה שבוע מקסים.
ענק ענק מכל ה-

juha

New member
תהיי חזקה../images/Emo39.gif

תהיי חזקה,אולי תנסי לדבר עם חברה שלך,נסי לגרום לה להבין מה היא עושה לעצמה

למעלה