אי אפשר בלי!!!

maor77

New member
אי אפשר בלי!!!

שלום לכולם אני מכור ואין מה לעשות יושב עד 10 שעות ויותר ברשת בלי לזוז רק מעשן סיגריה וטס לי ברשת בכל מקרה לפני כמה ימים ניתקו לי את ה adsl בגלל איזה חוב שיש לי אז כמעט התאבדתי כי פשוט ישבתי מול המסך ולא היה לי מה לעשות אז עכשיו אני גולש על חשבון של חבר שנתן לי בנתיים כי הוא לא משתמש בו אומנם רק חבילה של חצי מגה אבל נסתדר

e-magine

New member
ברוך הבא מאור77

המצב שאתה מתאר בהחלט נשמע קשה. למעשה מה שאתה אומר הוא שברגע שניתקו לך את האינטרנט, לא היה לך מה לעשות (למה?) ומייד חיפשת ומצאת פתרון זמני כדי שכן תכל לגלוש. חוץ מזה, היתה לך הרגשה ממש קשה, אתה אומר "כמעט התאבדתי" האם הרגשת איזשהן תופעות גופניות או שזה רק עניין נפשי?

maor77

New member
זה בהחלט נפשי

זה בהחלט נפשי אין מרגיש שאני לא מחובר לעולם שאין לי עם מי לדבר בלי הפרומים וכו" עכשיו אמרתי שלא היה לי מה לעשות בגלל שאני כבר לא מתעסק עם משחקים מה שיש לי במחשב זה המון סרטים והמון מוסיקה

שירז**

New member
ברוך הבא maor77

מה שאתה מתאר כאן די מדאיג, למה בעצם אתה תלותי כל כך ברשת? אתה יודע שאני קורא "כמעט התאבדתי " זה מקפיץ אותי ישר ומעורר אצלי כמה שאלות. אפילו בצחוק אל תגיד את זה . האם המצב הנפשי שלך כל כך קשה שזה משפיע עליך בתיפקוד היום יומי בגלל הרשת? חשבת לשתף חבר או מישהו מקורב אליך בהרגשה הזו ?

maor77

New member
האמת היא

האמת היא שבמצבי הנפשי אין לי הרבה מה לעשות אני לא יכול לעבוד כי אני עריק מהצבא הרבה זמן רוב היום אני נמצא פה מול המסך גולש לי בסבבה ושאין לי אינטרנט לוקח לי זמן להרגל שאין לי

שירז**

New member
האמת יכולה להיות..

שונה מאוד, אלה אם תחליט לעבוד לשנות אותה כמו שהיא באמת, ולא להרים ידיים ולהגיד"אני לא יכול" את הלא יכול אפשר לקבור עמוק עמוק באדמה. את השליטה שלך במצב הנפשי שלך אתה עם כוחות שלך ושל מישהו מקורב אליך תוכל לעבוד ולהתמודד איתו הלאה. מה מצבך הנפשי מאור?.. למה אתה חושב שהוא כל כך גרוע ולמה אתה לא עושה איתו כלום? למה אתה לא פונה לאנשים אחרים שיכולים לעזור לך? אתה עריק מצב עדין בפני עצמו, אבל תחשוב על זה שלא תוכל להמשיך לברוח לתקופה ארוכה תחשוב על זה שבאיזו שהוא שלב אתה תצטרך לתת את הדין וזה יכול להיות עוד יותר קשה . אני מציעה לך לפנות למישהו שיכול לעזור לך לעבור את המשבר הזה, המצב שאתה מצוי בו כיום יכול רק להחמיר, ולצבוט לך בלב כל פעם מחדש, יודעת זה קשה , שום דבר לא מגיע בקלות . אבל אתה ורק אתה חייב לעמוד יציב ואם זה קשה פשוט לקום ולבקש עזרה מאלה שכן יכולים לעזור לך, הנט , הרשת, כולה תתמוך אולי, אבל לא תוכל לעשות את העבודה במקומך, אנו כאן לכוון, לתמוך ולנסות לעזור , אבל תזכור הכוח שלך הוא בידיך, היכולת לעבור משברים מעיןזו טמונה בך בלבד! אתה חושב איך לעשות זאת? צעד ראשון. שתף מישהו מקורב אליך, צעד שני. טפל בנושא העריקות משם הדרך יכולה להיות שונה , משם יכולה להגיע גם העזרה שאולי אתה צריך. אם נשב בבית שום דבר לא יצליח לנו, אף אחד לא יעשה את העבודה הזאת . לכן הכי קל לשקוע עמוק עמוק בפנים ולהגיד לעצמך כל פעם מחדש, "אני מכור צריך את האינטרנט" אני לא יכול להתמודד עם העולם החיצוני" אני בורח שוקע נעלם בעולם הנט" תרגיל חיובי, מחשבה חיובית כל בקר מחדש יכולה לעורר את המודעות שלך לקום ולהתחיל להלחם על חיים טובים יותר. מטרות ברורות ובריאות יותר, מחשבה בריאה כי זו הדרך, כי זה קשה, כי זה אתגר שאתה יכול להציב לעצמך שכן אתה יכול שכן תצליח ותעבור את זה , חשבת על זה?... ניסית את זה? קשה? יעבור, תלחם, תתמודד שלב שלב, צעד צעד. מי יודע?.... אולי פני הדברים יתחילו להשתנות לטובה... אני יודעת. ואתה? לא יודע אבל תדע עם הזמן שתגיע ההחלטה לעבוד על משהו שלא חשבת עד עכשיו . אני כאן כולם כאן עבורך ועוד עבור אחרים שמבקשים זאת. תמיד תוכל לחזור ולצעוק.. "אני לא יכול" ותמיד תוכל לקרוא חזרה "אל תוותר"שהכל כן אפשרי עם כוחות עילאיים שתקבל בכל צורה אפשרית.. "אני גולש בסבבה" תחשוב על המשפט הזה.. משמע שהמצב הנפשי שלך יכול להיות טוב יותר גם בעולם המציאותי ולא להעלם לתוך הנט. אולי כאן אתה מרגיש מוגן , אבל זה לא לתווך ארוך. בהצלחה מאור..

e-magine

New member
מאור תאמין לי, בעריקות לא תביא לך

דברים טובים. רק אם החלטת שאתה לא רוצה לשרת בצבא. אז בסופו של דבר זה יוביל אותך לשחרור על אי התאמה, אחרי שתבלה בכלא צבאי, חוויה די מפוקפקת לטעמי. אם אתה כן רוצה לשרת, תחזור כמה שיותר מהר, אתה סתם צובר עכשיו "דפוק".

maor77

New member
אז ככה

התגובה שלך שירז מאוד עודדה אותי ומאוד לא כי אני מבין את הדברים שאת אומרת לי ואני עובר וחושב עליהם כל יום ויום ואני כן משתף את הקרובים אלי וכולם תומכים בי אבל אני עדיין לא מחליט לעצמי כלום זאת הבעיה אני מנסה אבל זה קשה לפעמיים אני קם בבוקר ואומר לעצמי יאללה היום אני מסגיר את עצמי וסוגר את זה ודי אבל יש בעיות רציניות בבית אני לא יכול לקום וללכת ככה סתם אני עוזר בבית יש לי אבא חולה ואח בצבא ואח שצריך לשלוח לבית ספר אמא שלי קורעת את התחת שלה בשביל כמה גרושים וזאת הסיבה שמההתחלה ברחתי מהצבא כי הוא לא היה מוכן להבין אותי ולעזור לי ניסיתי להיות ילד טוב אבל קיבלתי סכין בגב ואחרי כל מה שעברתי בחיים שלי ועברתי המון אני צריך את זה גם בצבא לא!!! ממש לא!! אח שלי משרת בצנחנים כל יומיים אני שומע ורואה אותו בוכה כי עוד חבר שלו נהרג ואני שואל את עצמי למה ובוודאי שאני לא צריך את זה אז יש לי בעיה קשה לצאת מהבית ואין מה לעשות אני יודע שבסופו של דבר אני יהיה חייב לחזור אבל בנתיים אין לי מושג!!!!!!!!!!!!

שירז**

New member
טוב שחזרת להגיב..

התגובה שלי יכולה בהחלט לעודד, אבל מבינה שגם מתסכל, מסיבה אחת פשוטה שאני לא אוכל לעשות את העבודה שלך ובכל זאת אתה נישאר את המציאות היום יומית , לעמוד מולה ולהתמודד איתה, מניסיון שלי עם מסגרת צבאית ומשפטית אני יכולה להגיד לך מאור שיש עם מי לדבר שם למעלה, אני בטוחה שהם יהתחשבו במצבך ושל משפחתך, יש כל כך הרבה חיילים במצבך לצערי אבל עדיין זו לא סיבה להרים ידיים, אני אומרת שוב ושוב ואחזור על זה מאה פעמים אל תוותר תדרוש, תלחם,תצליח. תתחיל לפנות לגורמים צבאיים תראה איך אפשר לעזור לך, לכולם זה קשה , חשבת על זה ? על העונש שתקבל הרי כל יום בבית זה עוד יום עונש . אל תעשה את זה לעצמך ולמשפחה אם עכשיו אתה עוזר בבית איך תעזור אז? להעלם כאן בנט זה עולם אחר לגמרי העולם הזה יכול להיות תעתוע זמני שיגמר מתי שהוא.. המצבים האישיים , נפשיים גורמים לאנשים להבלע לעולם הנט , להרגיש שכאן מבינים ויודעים , להרגיש שכאן תמצא את התשובה למה שלא הצלחת למצוא בעצמך. אבל מאור תדע לך אתה תמשיך להסתובב שוב ושוב ותחזור לאותה הנקודה כל עוד זה לא מטופל מהשורש . תתחיל לעבוד על דברים לאט לאט זה אולי נישמע מבהיל אבל זה לא יהיה כך. חושב שעידוד וירטואלי יעזור לך?... הנה אנחנו כאן קח כמה שתבקש כל פעם שתוותר תמצא אותי כאן לומר לך שהכל אפשרי ושום דבר בילתי אפשרי.. אני מאמינה בכוחות שלנו להצליח לעבור מכשולים לעבור משברים. רק אנחנו יכולים אף אחד אחר לא יעשה עבורנו כלום! כולי תקווה שתקח מהעידוד הזה את המיטב וזה אולי ידחוף אותך לחשוב אחרת.ולעשות אחרת.

למעלה