האמת יכולה להיות..
שונה מאוד, אלה אם תחליט לעבוד לשנות אותה כמו שהיא באמת, ולא להרים ידיים ולהגיד"אני לא יכול" את הלא יכול אפשר לקבור עמוק עמוק באדמה. את השליטה שלך במצב הנפשי שלך אתה עם כוחות שלך ושל מישהו מקורב אליך תוכל לעבוד ולהתמודד איתו הלאה. מה מצבך הנפשי מאור?.. למה אתה חושב שהוא כל כך גרוע ולמה אתה לא עושה איתו כלום? למה אתה לא פונה לאנשים אחרים שיכולים לעזור לך? אתה עריק מצב עדין בפני עצמו, אבל תחשוב על זה שלא תוכל להמשיך לברוח לתקופה ארוכה תחשוב על זה שבאיזו שהוא שלב אתה תצטרך לתת את הדין וזה יכול להיות עוד יותר קשה . אני מציעה לך לפנות למישהו שיכול לעזור לך לעבור את המשבר הזה, המצב שאתה מצוי בו כיום יכול רק להחמיר, ולצבוט לך בלב כל פעם מחדש, יודעת זה קשה , שום דבר לא מגיע בקלות . אבל אתה ורק אתה חייב לעמוד יציב ואם זה קשה פשוט לקום ולבקש עזרה מאלה שכן יכולים לעזור לך, הנט , הרשת, כולה תתמוך אולי, אבל לא תוכל לעשות את העבודה במקומך, אנו כאן לכוון, לתמוך ולנסות לעזור , אבל תזכור הכוח שלך הוא בידיך, היכולת לעבור משברים מעיןזו טמונה בך בלבד! אתה חושב איך לעשות זאת? צעד ראשון. שתף מישהו מקורב אליך, צעד שני. טפל בנושא העריקות משם הדרך יכולה להיות שונה , משם יכולה להגיע גם העזרה שאולי אתה צריך. אם נשב בבית שום דבר לא יצליח לנו, אף אחד לא יעשה את העבודה הזאת . לכן הכי קל לשקוע עמוק עמוק בפנים ולהגיד לעצמך כל פעם מחדש, "אני מכור צריך את האינטרנט" אני לא יכול להתמודד עם העולם החיצוני" אני בורח שוקע נעלם בעולם הנט" תרגיל חיובי, מחשבה חיובית כל בקר מחדש יכולה לעורר את המודעות שלך לקום ולהתחיל להלחם על חיים טובים יותר. מטרות ברורות ובריאות יותר, מחשבה בריאה כי זו הדרך, כי זה קשה, כי זה אתגר שאתה יכול להציב לעצמך שכן אתה יכול שכן תצליח ותעבור את זה , חשבת על זה?... ניסית את זה? קשה? יעבור, תלחם, תתמודד שלב שלב, צעד צעד. מי יודע?.... אולי פני הדברים יתחילו להשתנות לטובה... אני יודעת. ואתה? לא יודע אבל תדע עם הזמן שתגיע ההחלטה לעבוד על משהו שלא חשבת עד עכשיו . אני כאן כולם כאן עבורך ועוד עבור אחרים שמבקשים זאת. תמיד תוכל לחזור ולצעוק.. "אני לא יכול" ותמיד תוכל לקרוא חזרה "אל תוותר"שהכל כן אפשרי עם כוחות עילאיים שתקבל בכל צורה אפשרית.. "אני גולש בסבבה" תחשוב על המשפט הזה.. משמע שהמצב הנפשי שלך יכול להיות טוב יותר גם בעולם המציאותי ולא להעלם לתוך הנט. אולי כאן אתה מרגיש מוגן , אבל זה לא לתווך ארוך. בהצלחה מאור..