אי אפשר בלי...

OFF DoRes

New member
טריינס אני מקווה שהצלעות השבורות...

לא יעבירו אותך לגמרי לעיסוקים שלא על 2 גלגלים.
למרות שלפי מה שהספקתי להכיר זה לא יקרה כל כך מהר. נ.ב. אם אתה צריך צבי-צב במקום זה שנשבר אז יש לי אחד

OFF DoRes

New member
מצטער. זאת הייתה בדיחה קטנה...

הצבי-צב של טריינס והוא השאיל לי אותו, אני צריך להחזיר לו אותו.
אבל גם אני צריך צבי-צב - לתרומות נא לפנות לינשוף

STIVENZ 426

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo10.gif שטויות...

יהיה בסדר.. אבל אם יש תרומות- נא לפנות קודם כל לסטיב!!! אחרי מיון יועברו התרומות לינשוף!
בחברווות אחי.. סטיב

OFF DoRes

New member
שאתה אומר מיון למה אתה מתכוון?

חדר מיון
או מיון התרומות?
סתם בצחוק, תהיה בריא, סע בזהירות, לבש ציוד מגן ותן בגז בהזדמנות זו חג שמח לך ולכל האצילים
וגם למי שלא אציל עדיין (כמוני) ואל תשכח לשלוח לי עודפים

היועצת עוסקת במיון...

היועצת עוסקת גם במיון ובעיקר במיון ועיון המשפט :"...וגם למי שלא אציל עדיין (כמוני)..." ובכן עוף מוזר , עדיין מטגן במוטול?
ובכן מר מוטול מטוגן , היועצת טוענת שזיהוי הרוכב בתמונה ,זיהוי הסיטואציה בה רכב הרוכב - תקדם אותך לתואר האבירות... היועצת במיון מועמדים

שששששששששש........שהאציל שנועד

(כאמור) לא ידע?!
זכור את תקופת עליית המדרגה , התעוררות היער ,מסע הצלב של לוחמינו עזי הנפש....יש קולרגולי?!

STIVENZ 426

New member
יועצת יקירה-

משום מה מפשפש אני בהודעות ישנות ורואה הסטיב שהיועצת לא ענתה לו.. אחרי שמסר לה מידות מדויקות וסדר עדיפויות..
ו-
ל-
החביבה עלי!!!! סטיב שואל את עצמו- האם פתח הוא במסורת של הכתרת אצילים למכביר? ותוהה הסטיב.. האם יהיה מיון? והאם, האם עכשיו כל אחד יוכל להתקבל לאצילות? (כי אם כן.. מה יחשוב הסטיב על עצמו???:-{)
426--> אציל צעיר.

STIVENZ 426../images/Emo153.gif - אציל צעיר

סטיבנסון יקיר ליועצת , הסר דאגה מפשפושיך בהודעות , היועצת שזפה במידות החיזר הצעיר - ואחרי שהיועצת תפשפש גם היא בסלסלת ההפתעות ותפשפש גם במוחה , ההחלטה תגיח ותפורסם פה קבל עם עדת האצילים... הסטבינסון סוחף אחריו רבים ורבות לאצילות - הלא כן? היועצת המפשפשת

STIVENZ 426

New member
יועצת יקירה לי מאד מאד-

אכן, סוחף אחריו הסטיב רבים וטובים לאצילות... אך בו בזמן מוחה הסטיב על קבלת אצילים חדשים לאצולת היער.. שכן עוד לא זכיתי לראות את זיו פנייך, ואת זיו פני הביזו.. ועוד רבים וטובים.. יוקפאו הליכי קבלת אצילים לאלתר!! קודם תראה היועצת מה ומיהו הסטיב הירוק.. קודם יווכחו כל האצילים שהסטיב לא סתם כולו דיבורים מאחורי כינוי של כבוד, סלע חתום וכידון (איפה הכידון חליל??? נראה לאחרונה באוטו שלך...!!!) הסטיב תורם!!! ויתרום!!! גם אם אין לו כתום נוצץ בחצר.. בשאיפה (של עשן סיגרה של היועצת) שיהיה לו יום אחד.. ואם בנושא תרומה עסניקן- חליל או קולרגול- מישהו יכול לדבר עם נדב ולתת פרטים על עזרה לסימון המסלול? התקשרתי היום 3 פעמים אבל לא היה זמין..! סטיב אציל (בזכות ולא בחסד!) שמוכיח ויוכיח את עצמו!!!
426

theshark

New member
מילים כדורבנות../images/Emo45.gif

הרבה כבוד מביא הילד הזה להוריו.

STIVENZ 426

New member
אכן.. אבל אל ישכח הכריש שכל מה

שאני יודע לימדוני אבי ואימי (למרות שיש כמה כאלה..) ואת האהבה לחגב שהיתה נטועה בי כלהבה קטנה העצימו אצילי היער למכביר!!! ולהם מודה אני. סטיב הולך להניח ידיות+קבל גז תוך כדי שירה אדירה של תפילת החגב!!!
426

היועצת תמיד הטיפה לחופש הדיבור

היועצת מקבלת את מחאתך סטיבנסון. היועצת מקפיאה (קוביות קרח שיהיו לקולה)את הליכתה להליכי המיון.

STIVENZ 426

New member
../images/Emo45.gif תודה יועצת.

אגב- האם היועצת שזפה עינייה בעותק של תפילת החגב אשר הוקדש לה? סטיב
426

OFF DoRes

New member
סטיב, ../images/Emo153.gif אציל יקר וטרי

הסר דאגה מליבך. כל אציל ביער כבודו במקומו מונח. אין לי כל כוונה לגרום לקנאות בין אחים מאומצים. עברת דרך ארוכה ומבחנים רבים כדי להשיג את התואר בכבוד, אני רק בתחילת דרכי ואקבל כל החלטה של היועצת
- גם החלטה להפסיק את המיונים לעת עתה. סעו בזהירות ותנו בגז כי מעפר באנו ואל עפר נשוב - הכוונה לשטח כמובן. חג שמייח
נ.ב. עדיין לא פגשת את אימך המאמצת? אמנם שניכם ירוקים
אבל יכול להיות שישימו לב שאתה מאומץ כי אין לך נוצות

STIVENZ 426

New member
אתה לא הבנת...

הסטיב בעד אחים וכמה שיותר.. הרי כולנו נצר למשפחת אבד רבו- משפחה רחבה שעוד תתרחב... ומטגן במוטול יקר- הביטוי "כי מעפר באת ואל עפר תשוב" (C) שלי הוא.. זכויות יוצרים YOU KNOW... עוד מוסיף הסטיב ואומר- יום יבוא ואציל תהיה, אך כמו שאמר הדובון: מבחנים רבים.. והסטיב מעיד כי קשים הם מנשוא וכוללים התמוטטות עצבים ומריטת כל השערות (והנוצות) ומכאן ההסבר לכך שאין לי נוצות אך אני ואימי ירוקים אנו.. הבנת אח שלי? את כל השאר אמר הקולרגול בהודעה הנ"ל.. סטיב אציל צעיר, בעל אבן (וכידון בתאוריה), אוחז בטלסקופ של TS ביד אחת ובשניה- עותק של תפילת החגב.. שואל אותך עוף בגריל: את תפילת החגב למדת? שיננת? יודע אותה בע"פ? הוגה בה יומם וליל?
426

OFF DoRes

New member
OK הבנתי ../images/Emo45.gif

תגיד , אני מחפש עכשיו מורה פרטי לתקופת המבחנים, יש לך המלצות? כמה לוקח מורה פרטי בשיעורי אצילות? נ.ב.: סלח לי על השימוש בביטוי שלך.

והדובון מוסיף אצילים מיועדים יבחנו

כמיטב המסורת ביער מבחן התאוריה = מבחני אקטואליה וירטואלית ביער שרווד הנוכחי מבחן החגב = כל מילה נוספת מיותר מבחן מעשי = בחירת יער אקראי ברחבי ארצם של אברהם יצחק ויעקב והכתרת האציל אחרי מעבר מבחן פיזי כלשהו קולרגול

למעלה