אי אפשר בלי...

Trainspotting

New member
אי אפשר בלי...../images/Emo59.gif

אומנם לא קשור לפורום הנוכחי, אבל אחלה דוגמא לעוד עיסוק בסופ"ש כשאי אפשר לרכב בגלל צלעות שבורות... טריינס.

fazer_1000

New member
אני מכיר את המכונית הזאת! תגיד מר

טריינס- האם אתה בעליה של המכונית? אם כן אז אני יודע מי אתה- אני חושב לפחות.. עוד בזמנו (לא כל כך מזמן, אולי גם היום) עבד בחור ג´ינג´י חביב במקום שבו מוכרים אופנועים... אך אבוי! איש המכירות נוסע על אוטו!! ולא סתם, פיז´ו 106 ראלי משופצרת... האם זה אתה?

Trainspotting

New member
צר לי לאכזב אותך...

אבל לפחות בפעם האחרונה שבדקתי לא הייתי ג´ינג´י.....:)

והינה התשובה ../images/Emo70.gif

סטופי על 4..
ותסלחו לי על העבודה הגרועה בפוטושמוק..אני קצת לחוצה בזמן.. יאלה ביי..

Trainspotting

New member
מ-ש-ו-ג-ע-ת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תגידי, מה את רוצה להרוג אותי, לא מספיק כוחות ה-G שהופעלו עלי באותו רגע?!?
סתם, אחותי שיחקת אותה! אחלה שיפצור הבאת לתמונה! מתי את מעבירה לי שעורי פוטושופ? טריינס.

XRider

New member
אבל אני מכיר את שחר ../images/Emo13.gif

מכרתי לו את הרכב שהחזיק לפני ה-106 ראלי. קליאו RSI 1.8. עולם קטן..

איתן כ.

New member
קולרגול, קראת לי? ../images/Emo73.gif

אכן, מי שהתנסה ברכיבה בכלל וברכיבת שטח בפרט - לא יסתפק בלנטיס או יונדאי. האם טריינספוטינג הוא XR106ראלי מפורום המכוניות או יש עוד מישהו שחולק את אותם כלים? איתן שמחכה לתמונת הטריומף של הסמארק (ואם זה לא מתאים לפורום זה, אז לזה בוודאי שכן) ולשיעורי פוטושופ מהאופנוברית.

Trainspotting

New member
אכן משובחת ה-MIATA...

למרות שעצה אישית - תוריד את המגינים מהפגושים...

איתן כ.

New member
יש פשעים יותר חמורים ../images/Emo88.gif

הסמארק כבר למד שלא מחברים נגרר לרודסטר, אבל מי זה בעל המיאטה שלא רק שגרר את האופנוע לשלו למירוץ בשוהם אלא גם טרח להיכנס לחניה שרק ג´יפים חנו בה (ומדובר ברכב שמשפשף את הגחון גם אם לוקחים באמפים בעיר מהר מידי)? יותר זול לקנות טנדר סובארו, כמו שהיה לי.

Trainspotting

New member
../images/Emo6.gif כל תוספת למדהימה יחשב...

כפשע נגד האנושות... המדהימה=מיאטה כמובן...:) טריינס.

בעל המיאטה כבר גורר את האופנוע

למעלה משתי עונות לכל תוואי השטח בארץ מזכיר לי מישהו שגרר את האופנוע שלו כולל נגרר לחולות קסריה עם טריאומף אספנות משוגע קולרגול

למעלה