איתנצלות והסבר.

זיקן

New member
מנהל
לידיעתך

הצורר היה יהודי כמו שאחמדינגאד יהודי וכמו עוד הרבה מיפלצות אדם מסוגם שרצו להוכיח בעצם מעשיהם שהם שונאי יהודים על מנת למצוא חן בעיני העם שלהם. זה מאוד פופולרי לשנוא יהודים זה קל וזה הכי סטייל להיות אנטישמי גם היום. וכן עני חוסב שעטא סריח קיטא תיפולית כמו שאני צריך מכשיר שמיעה סלקטיבי..

goldy

New member
וודאי שהייתה גאונית:

הרעיון הראשוני של היהודים, משכל 90, הייתה שכולם ינשמו לכבודם: הם שכבה שלטת דקה בדיוק כפי שהיה בימי הביניים, וכל השאר עושים לכבודם. בא היטלר, סנוב לא יהודי, ושיכנע אותם שמה שמתאים להם זה לנשום לכבודו במקום לכבוד היהודים. התוצאה: המטומטמים והמפגרים חשבו שמה שמתאים להם זה לעבור מתמיכה ביהודים לתמיכה בהיטלר. הם לא באמת מבינים מה הם עושים: הם תמיד יהפכו את הדמוקרטיה לאוליגרכיה ואח"כ לדיקטטורה.

פנומן 72

New member
אתה לא דיסלקט - אתה אידיוט

אפילו הדיסלקט הכי קשה לא עושה כ"כ הרבה שגיאות כתיב. עושה רושם שאתה עושה את זה בכוונה כמו שניסית לעצבן בכוונה. אז קח את ה"דיסלקטיות" שלך ותתעלק על אנשים בפורום אחר. ביי.

gavriin

New member
לפנומן

אני מניח שאתה מאבחן מומחה או משהו בסגנון. לפיכך האמץ את האבחנה המיקצועית והמלומדת שלחה ואשנה את אגדרתי לאדיוט. הינה, קבר למדתי משהוא חדש על עצמי. לגבי "הלעצבן בחוונה", אולי אתה צודק . אני יקדיש לזה מחשבה, ואל כך אני מודה לחה. אפשר לילמוד משהוא מכל אדם.

Matsman

New member
אין דבר כזה דיסלקציה

יש דבר כזה אנשים שאינם מעוניינים ללמוד

LEATHER REBEL

New member
כתוב את זה על דיסקים של הקלטות ישנות

ADD זה: Analogue - Digital - Digital הקלטה אנלוגית, שגם המיקס שלה נעשה בצורה אנלוגית, והועברה למאסטר דיגיטלי.

yeti asx

New member
אמר הגאון.

תיראה שהוא שכמעט ואין לו שגיאות תחביר אלה רק שגיאות כתיב, והוא מתנסח הרבה יותר טוב ממך. ככה שזה ממש לא עניין של חוסר לימוד.

למעלה