איתן!!!!!!!

אשרת תתפלאי אך יש משפטים שיש להם רק

פרשנות אחת. והכוונה שלו אינה שבזמן שפורז ולפיד היו... כי המילה מחזיקה והמילה עדיין שתיהן מציינות זמן הווה, ולא זמן עבר. לעומת זאת כשרוצים להגיד שכך היה בעבר, כותבים: "אני חושד שלפיד ופורז לא היו נוטשים את שינוי שלפי סקרים החזיקה ב-15 מנדטים" כך שאל תלמדי אותי הבנת הנקרא אשרת.

מחזיקה והחזיקה

אלה שתי מילים המתארות את אותה הפעולה בשני זמנים שונים. מחזיקה=להחזיק בזמן הווה, החזיקה=להחזיק בזמן עבר. והוא עשה שימוש במילה מחזיקה. מלבד זאת תמיד תוכלי לשאול אותו למה הוא בדיוק התכוון. ואם כבר, במידה והוא יאשר שאני צודק ולא את, אודה לך מאוד אם תשאלי אותו באיזה סקר עכשווי בדיוק הוא מצא כאלה נתונים?

אשרת

New member
קרא שוב את ההודעה שלו.

ותנסה להבין לבד, באיזה זמן הוא כתב זאת באופן כללי. אתה יודע , עזוב. זה ויכוח אדיוטי לחלוטין.

eitangn

New member
שאלה אחת

"בהנהגה שנבחרה - לטוב או לרע - בדרך דמוקרטית" - מיהם 10 הראשונים בבחירות, ומי מתוכם פעיל כיום?

לאיתן שלום

העשרה הראושנה בנבחרה היא : רון לוונטל, אהוד רצאבי, אילן ליבוביץ, שרון פרל, אריה גילת, בועז עצמון, יונתן דנילוביץ, מוניר חמדאן, אורנה דוואדואי ואיציק גלעד. כן כולם פעילים כיום במידה ואתה רוצה את האמת אז אני מאוד מרוצה מהם הם לקחו את המושכות בתק' לא קלה תוצאות הבחירות לא אשמתם אני מקווה שימשיכו לכהן במועצת שינוי

לאיתן שלום

ידוע לי שיעקב סבו היה עד שעזב ואיציק דלעד החליף אותו, יעקב סבו עזב עקב תשדירי הבחירות שלדעתו לא ייצגו אותו. אך יעקב סבו אמר שנשאר בשינוי ורק החליט לא להתמודד

למעלה