איתן טייב יוצא שקרן ????

איתן טייב יוצא שקרן ????

משנה גרסאות תראו לאן הכדורגל שלנו מתדדרדר לשחיתות מגעילה ואם יש קבוצה שאין בה שחיתות בה איזה אפס כמו בניון ומנסה ללכלך גם אותה דיי נמאס מהכדורגל הישראלי יחי אירופה

אתה ממש מטומטם!!!

מה אתה רוצה מבניון?הוא בסך הכל ביקש לפתוח את החוזה. ויתכן שהדברים של טייב יצאו מהקשרם.ואם יש משהו שמפריע לך תעבור לאירופה.

קשה לי להסכים עם זה שבניון ``אפס``

ואני חושב שדווקא בגלל שבניון לא נועד להיות אחד מהכדורגל הישראלי. כבר בתחילת הקריירה שלו היה ברור שהוא ייצא מתישהו לקבוצה טובה באירופה,בסך הכל לפי הטענות של שתי הצדדים בניון טועה. הוא טועה,אבל הוא בטח לא מושחת. אופיר

ועוד משהו

נמאס כבר מההשוואות ביננו לבין אירופה,אירופה זה אירופה ואם כל הכבוד לזה שאנחנו כן מסוגלים לנצח באירופה יריבות ממלטה,אסטוניה,בלארוס או גרוזיה,אנחנו לא ברמה של ספרד,איטליה,אנגליה או גרמניה. ההבדל ביננו לבין אירופה הוא גדול מאוד,בעיקר מבחינה כלכלית,סתם לשם השוואה,התקציב של כל קבוצות הליגה שלנו(ואני מדבר על הליגה של שנה שעברה עם ה-60 מליון של בית``ר!)אם מחברים את כולו,הוא מה שריאל מדריד שילמה רק על פיגו.מצחיק אה? אז זה הבדלי הרמות-כוכב אירופאי אחד שהוא אולי השחקן הטוב בעולם עולה כמו כל השחקנים,המאמנים וכל ההשקעות בליגה שלנו. בחיים לא נגיע לאירופה,בטח עד שלא נפסיק לדבר על ``אנחנו לעומת אירופה``,צריך להתרכז בכדורגל שלנו,להנות(עד כמה שאפשר) ממה שיש,לקוות שיהיה את מה שאין ואולי ככה יום אחד ישמעו גם עלינו באירופה. אופיר

kirk hammet

New member
לא יעזור הכסף

הכשרון שלהם עולה על זה שלנו בערך פי עשרות-אלפי מונים.

גם נכון,כסף לא בהכרח מביא הצלחה

ויש כאלה שאומרים שנשמה יכולה להיות תחליף לכסף,אבל כשאין נשמה ובטח שלא כסף אז אני לא מצפה להיות דומה לאירופה אלא מעדיף להיות שקוע בעצמי. בכל זאת,כסף יכול לסייע שהבאת שחקנים,גידול כישרונות,שיפור תנאי השחקנים,אפילו מוטיבציה לשחקנים,אבל כשאין כסף קשה לבנות על נשמה. בקשר לכשרון שלהם,אין ספק,הם עולים עלינו בכמה רמות אבל זה רק בגלל שאצלם הספורט הוא תרבות,מגיל צעיר מאוד מחנכים את הילדים שכדורגל הוא לא רק לנצח או להפסיד. אצלנו אין את זה,וחבל. אין ספק שאם האופי של הישראלי היה יותר נוח היינו רואים יותר שחקנים ישראלים משחקים במדינות שונות,הבעיה שמוציאים מפה מישהו רק כשיש סיכוי שהוא יהיה בן אדם ואחרי זה שחקן. אופיר

למעלה